Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Musical Fidelity Elektra E10

Két csatornás elő és végfokok, integráltak, fejhallgató erősítők, phono előerősítők, csöves, tranzisztoros, digitális, hibrid és fetes konstrukciók, streaming funkciós erősítők
Lezárt
Zoidberg
Isten Hozott! :)
Értékelés: 2

Re: Musical Fidelity Elektra E10

Hozzászólás Szerző: Zoidberg »

Kedves fórumtársak, az átnézés megtörtént, az alábbi szakvéleményt/diagnózist kaptam:

"Csak a szokásos problémák vannak vele. A kondenzátorok cserére szorulnak, az egyik tápkondi már szemmel
láthatólag is kezd púposodni. A potmétereket ki kellene pucolni, még recsegni nem recseg, de szemmel láthatóan is poros belülről, a bemenetválasztó is tisztításra szorul. Nagyon jól fel lehetne újítani, tuninglehetőség is van benne. Kicsit meg is hallgattam, jelen állapotában sem szól rosszul. Balance problémát sem észleltem, hallgatva és szkóppal mérve sem.
Az összes kondenzátor csere, takarítás kb. 80 000 Ft lenne. Ez egy erős közepes szint, a gyáritól jóval magasabb szint lenne. A következő lépés már erős tuning lenne. Ott az összeg már komplikáltabb. Lehet kábeleket, csatlakozókat (rca, táp, hangsugárzó csatlakozó), ellenállásokat stb. cserélni."

A fentiek közül a hangerőpoti és a bemenetválasztó tisztítása megtörtént, a többi az új tulajdonosra vár.
Mindezek alapján az utolsó eladási ár 50 000 forint, ha ennyiért nem megy el, megtartom és felújíttatom.

Utoljára Zoidberg ugrasztotta előre 2024.12.22., vas. 13:46-kor.

Zoidberg

Jó pár hónap bedobozoltság után egy fórumtárs érdeklődésére visszakötöttem a rendszerbe, és nem tűnt százszázalékosnak. Átnézetésig az eladását felfüggesztem.

marsport
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: marsport »

Üdv!

Érdekelne az erősítő. Bár írtad, hogy hibátlan, a korára tekintettel azért rákérdezek: hangerőszabályzó nem serceg? Csatlakozók nem kontakthibásak, lazák? Két oldala egyforma? (hangerő, torzítás, zaj, stb.) Működik minden bemenet?

Köszi

Zoidberg

50.000 forint

Zoidberg

Alkuképes irányára 60.000 forint

Zoidberg

Új irányára 65.000 HUF

Zoidberg

Pár kép, elnézést a minőségükért!
151930.png
151143.png
145359.png
145258.png
144917.png

Zoidberg

Musical Fidelity Elektra E10

Eladom Musical Fidelity E10 integrált erősítőmet. Korának (1995-ös gyártás) megfelelő általános állapotban, néhány szépséghibával (gombok festékkopása javítva, fél méterről már nem látható), egy sérüléssel az előlap tetején, egy másik az előlapon, egyébként hibátlan működéssel. Húsz évig használtam, szeretem, de rákívántam a távirányításra és a saját DAC-ra. Budapesten van, kipróbálás, személyes átvétel lehetősége adott. Be tudom csomagolni abba a dobozba, amiben az utódja érkezett, de küldés csak a vevő saját kizárólagos kockázatára. Minden kérdésre szívesen válaszolok. Irányára 75.000 forint.

Lezárt

Vissza: “Sztereó erősítők”