Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!
Audio Research LS15
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6493
Re: Audio Research LS15
Ámen.Ezennel a hirdetést le is zárom, Zoli remélem elégedett vagy minden szempontból - hiszen csak ez a lényeg. 
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- zoli73
- V.I.P.

- Értékelés: 3269
Szép estét mindenkinek!
Mivel látom, hogy nagyon pörög a topic, így én is becsatlakoznék, és jelzem, hogy az erősítőt megvásároltam!
A képek nem adják vissza az állapotát, gyönyörű, és karcmentes, amit ez úton is köszönök az előző gazdáinak! A változtatásokon lehet rágódni, de én már elfogadtam, a hangja elég hamar feledtette velem.
Senki se feltételezze, hogy barmolás volt a beavatkozás, és a szükségességén is felesleges rugózni.
Az említett alj, és fedlap már valamelyik korábbi tulajdonosnál elkallódhatott, mert a mostani eladónak tudomása sem volt róluk. Ő nem egy magamfajta "fórumbújó" tag, nem nyomozott a készülék előéletéről, így nem is tudta, hogy mikről beszélek.
Amúgy az eladó egy végtelűl közvetlen, korrekt és szimpatikus ember, akinél remek zenéket hallgattunk!
Ha majd jár erre biztosan zárja a hírdetést.
Köszönöm a figyelmet!
Mivel látom, hogy nagyon pörög a topic, így én is becsatlakoznék, és jelzem, hogy az erősítőt megvásároltam!
A képek nem adják vissza az állapotát, gyönyörű, és karcmentes, amit ez úton is köszönök az előző gazdáinak! A változtatásokon lehet rágódni, de én már elfogadtam, a hangja elég hamar feledtette velem.
Senki se feltételezze, hogy barmolás volt a beavatkozás, és a szükségességén is felesleges rugózni.
Az említett alj, és fedlap már valamelyik korábbi tulajdonosnál elkallódhatott, mert a mostani eladónak tudomása sem volt róluk. Ő nem egy magamfajta "fórumbújó" tag, nem nyomozott a készülék előéletéről, így nem is tudta, hogy mikről beszélek.
Amúgy az eladó egy végtelűl közvetlen, korrekt és szimpatikus ember, akinél remek zenéket hallgattunk!
Ha majd jár erre biztosan zárja a hírdetést.
Köszönöm a figyelmet!
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
-
gianni321
- V.I.P.

- Értékelés: 863
Mivel az én hirdetésem lett belinkelve, ezért némileg megszólítva érzem magam, noha a tulajdonosi lánc kb. úgy nézett ki, h Világjáró Ati, (nála alakult át) utána JPS, majd tőle hozzám, utána elkerült az MDA kábelek fejlesztőjéhez, utána pedig Lacibácsihoz.tonee73 írta: ↑2024.12.21., szomb. 18:56Itt az előzmény, ezek szerint a gyári alsó és felső lapok kerültek vissza rá, csak a csavarok nem gyáriak:
viewtopic.php?f=32&t=186370&p=2800525#p2800525
Hypsos Ferrum --> Lumin U1 Mini --> Audiomat Maestro 3 --> Audio Research LS28 --> Balanced Audio Technology VK600SE --> Sonus Faber Stradivari Kábelezés: MDA
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

A felesleget átpakoltam az off-ba, ott lehet folytatni - természetesen mindennemű személyeskedés mellőzésével.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
- Világjáró atti
- Nincs visszaút

- Értékelés: 37
Igen fel lett!
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

Ez volt a kérdés:
"...el lett fúrva metrikusra, vagy maradt imperial?"
Mi az igen és igen?
Légy szíves kicsivel érthetőbben fogalmazni, hogy végre tisztába kerüljön a hirdetés és ne kelljen felesleges kérdésekkel tolni.
Köszi.
Igen, de fel lett fúrva metrikusra, vagy maradt imperial?tonee73 írta: ↑2024.12.21., szomb. 18:56Itt az előzmény, ezek szerint a gyári alsó és felső lapok kerültek vissza rá, csak a csavarok nem gyáriak:
Az, hogy mennyire mágnsezhető cseppet sem számít, a hangot nem befolyásolja, bár tudjuk, minden fejben dől el. :)
https://www.accu.co.uk/
Itt lehet kapni metrikus és imperial, akár fekete nem rózsdamentes csavart is.
A minőség jó, a szállítás gyors, csak már nem EU.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

Itt az előzmény, ezek szerint a gyári alsó és felső lapok kerültek vissza rá, csak a csavarok nem gyáriak:
Azt jól értem, hogy azért cseréltétek a gyári csavarokat rózsdamentes acél csavarokra, mert azok kevésbé mágnesezhetőek?Világjáró atti írta: ↑2024.12.21., szomb. 15:46Ember azóta mgfordult egy pár helyen!
A csavarok pediglen...nos a mágneses mező mond valamit?
Szerintem nem igen...úszál tovább jó az az előfok.Hol a teteje amit terveztem?
Aval tökéletes a hangja!
A belső szerelvényeket, csatlakozókat és magát a nyáklapot tartó csavarokat is kicserélték. Gyakorlatilag darabokra szét szedték az egészet és az összes süllyesztett fejű csavarokat ezekkel a nem oda illő csavarokkal helyettesítették. Biztos meg van az oka, de így most jelenleg a szegény kis ARC olyan mint egy sündisznó. 
- Shelby
- Törzsvendég

- Értékelés: 131
Világjáró ati mindenek tudója .
Állítólag az eredeti alja-teteje és a csavarok is megvannak !
Állítólag az eredeti alja-teteje és a csavarok is megvannak !
"Én úgy tanultam, hogy a világ az olyan, hogy az ember Fradi-drukker. A rendes magyar ember az Fradi-drukker. Vagy még egyszerűbb dolog ez: az ember fradista, ahogy a nap süt vagy a fű nő. " ESTERHÁZY PÉTER
- lacibacsi28
- Újonc fórumos

- Értékelés: 13
Én így vettem, nem tudok rá válaszolni.
Brutálisak a csavarok.
Hová lettek a gyári withworth menetes arc csavarok ?
Mi lett velük és miért ?
Lehet másokat is érdekel.
Hová lettek a gyári withworth menetes arc csavarok ?
Mi lett velük és miért ?
Lehet másokat is érdekel.
- lacibacsi28
- Újonc fórumos

- Értékelés: 13
Audio Research LS15
Eladó egy kiváló állapotban lévő Audio Research LS15 előfok.
Magyarorsazági vásárlás, hibátlan állapot, működés, a dobozán kívül minden kiegészítője rendelkezésre áll.
Meghallgatni, megnézni Sándorfalván lehet.
Érdeklődni privátban vagy a 06 20 954 6947 számon tudtok.
Ára: 550 000,- HUF
Magyarorsazági vásárlás, hibátlan állapot, működés, a dobozán kívül minden kiegészítője rendelkezésre áll.
Meghallgatni, megnézni Sándorfalván lehet.
Érdeklődni privátban vagy a 06 20 954 6947 számon tudtok.
Ára: 550 000,- HUF