Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Velodyne CHT-12QR mélynyomó
Re: Velodyne CHT-12QR mélynyomó
Igen köszönöm, a többinél is ezt tettem. Most már tudom hogyan kell zárni. Ha esetleg lenne ilyen gomb az szuper lenne... BUÉK!
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6151
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Eladva!
109.000 Ft 
Az ára 129.000 Ft
Velodyne CHT-12QR mélynyomó
Eladóvá vált Velodyne CH-T12QR mélynyomó
Hibátlan állapotban és működéssel
Ár: 155.000 Ft
Megtaláltam a szettemhez tartozó mélynyomót (PSW-1000), ezért válok csak meg tőle
Távirányítója és bemérő mikrofonja jár hozzá, valamint hozzá gyártott lábak
Megtekinthető/átvehető Győr, Tata, Tatabánya, Budapest, Kisbér, Pápa, Ajka és ezek vonalain. Sokféle járok, érdemes érdeklődni.
Hibátlan állapotban és működéssel
Ár: 155.000 Ft
Megtaláltam a szettemhez tartozó mélynyomót (PSW-1000), ezért válok csak meg tőle
Távirányítója és bemérő mikrofonja jár hozzá, valamint hozzá gyártott lábak
Megtekinthető/átvehető Győr, Tata, Tatabánya, Budapest, Kisbér, Pápa, Ajka és ezek vonalain. Sokféle járok, érdemes érdeklődni.