Na de hogy mi lesz a "lomtár" helyén

Nagyon gonosz dolog ilyen félinformációkat elhinteni előre.huszti-zsolt írta: ↑2024.12.22., vas. 17:44Fel szeretném szabadítani a 'lomtárat', mert januártól másra kell a hely. (Az is tetszeni fog remélem amit januártól tervezek, de mindent a maga idejáben!![]()
)
Csaxólok, hogy ez nem aktuális Heed termékek kedvezményes és leértékelt kiárusítása! Alig van benne Heed készülék (leginkább a modulár sorozatból egy-kettő), inkább minden más. De abból is van bőven mindenféle. Fel szeretném szabadítani a 'lomtárat', mert januártól másra kell a hely. (Az is tetszeni fog remélem amit januártól tervezek, de mindent a maga idejáben!Shimano írta: ↑2024.12.22., vas. 10:29Sok minden lehet ha Zsolt ezt meghirdette,megnéznék egy totál képet a készletről.DeProtector írta: ↑2024.12.22., vas. 10:05Ilyenkor örülök, hogy nem a fővárosban lakom. Nem keresek semmit, de ha benéznék, tuti találnék. Szerencsére nem tudok csak úgy beugrani.![]()
![]()
Holnap be kell mennem a városba vadászni valahol egy iec dugót,így benézek Zsolthoz is ha már...
De tényleg,ha valakinek van elfekvőben egy db szinte mindegy is milyen iec dugó és menne Zsolthoz is,az dobjon már egy privátot,és ott átvenném tőle ha már garázsvásáron vagyunk.![]()
Én úgy tudom idén már nem dolgoznak, csak 30-án a garázsvásár miatt.Shimano írta: ↑2024.12.22., vas. 10:29Sok minden lehet ha Zsolt ezt meghirdette,megnéznék egy totál képet a készletről.DeProtector írta: ↑2024.12.22., vas. 10:05Ilyenkor örülök, hogy nem a fővárosban lakom. Nem keresek semmit, de ha benéznék, tuti találnék. Szerencsére nem tudok csak úgy beugrani.![]()
![]()
Holnap be kell mennem a városba vadászni valahol egy iec dugót,így benézek Zsolthoz is ha már...
De tényleg,ha valakinek van elfekvőben egy db szinte mindegy is milyen iec dugó és menne Zsolthoz is,az dobjon már egy privátot,és ott átvenném tőle ha már garázsvásáron vagyunk.![]()
Sok minden lehet ha Zsolt ezt meghirdette,megnéznék egy totál képet a készletről.DeProtector írta: ↑2024.12.22., vas. 10:05Ilyenkor örülök, hogy nem a fővárosban lakom. Nem keresek semmit, de ha benéznék, tuti találnék. Szerencsére nem tudok csak úgy beugrani.![]()
Ilyenkor örülök, hogy nem a fővárosban lakom. Nem keresek semmit, de ha benéznék, tuti találnék. Szerencsére nem tudok csak úgy beugrani.Shimano írta: ↑2024.12.22., vas. 09:47
Igazi nepper aranybánya!!.Vajon mennyit fogunk ezek közül itt hirdetés útján újra látni többszörös áron.
Na mindegy is,aki teheti és szüksége van akármire is,szerintem látogassa meg most Zsoltot,mert biztosan talál majd olyat amiben örömét lelheti.
![]()
Lehet én is benézek,már csak azért is...![]()
Igazi nepper aranybánya!!.DeProtector írta: ↑2024.12.21., szomb. 22:24Aki keres épp valamit, annak érdemes lehet benézni így év végén.
Energia bomba az van a Lagrange-ban, az tuti.Shimano írta: ↑2024.12.21., szomb. 11:12
Igen,azt néztem én is,de valószínű hogy most az lesz hogy kivesézem és értékelem a jelenlegi felállást,(az ünepek szabadsága erre most épp jó) és ha úgy érzem hogy valami nem kerek,akkor nem a thesis előfokban fogok gondolkodni,ha nem akkor már inkább elkérek Zsolttól egy kártyás lagranget,és meghallgatom azt.Vagy kérek még egy thesis előfokot is egyben,és úgy már tuti tisztább lesz az hogy merre is legyen az arra,vagy nem.![]()
Eleve úgy terveztem hogy lagrange lesz ha lesz valami,és nem a thesis vonal,de telefonáltam Zsoltnak és bejöttek a képbe pm párok,és ezt nem tudtam kihagyni.Nekem kell az az energia bomba és stabilitás is amit ezek és a lagrange is tud nyújtani,szóval az si vonalat végképp elengedem már.
Most még van mit járatni is a rendszeren,de erre is pont jó ez az időszak.![]()
Majd kialakul.
Igen,azt néztem én is,de valószínű hogy most az lesz hogy kivesézem és értékelem a jelenlegi felállást,(az ünepek szabadsága erre most épp jó) és ha úgy érzem hogy valami nem kerek,akkor nem a thesis előfokban fogok gondolkodni,ha nem akkor már inkább elkérek Zsolttól egy kártyás lagranget,és meghallgatom azt.Vagy kérek még egy thesis előfokot is egyben,és úgy már tuti tisztább lesz az hogy merre is legyen az arra,vagy nem.DeProtector írta: ↑2024.12.19., csüt. 22:33
Amúgy Shimano, ha nem akarsz külön cd lejátszót befejleszteni, vadássz egy Alpha-t, abba van nagy kártyának hely, és legjobb tudomásom szerint nem sok hangi különbség van közte és a mostani előfok között.![]()
PAS-SI2-X2-vel hosszabb ideig éltem együtt. PS csak próbára volt nálam és az is csak biamp-ban hajtott egy első generaciós Envoy-t. Elsőre az tünt fel, hogy mintha az addigi rendszer kapott volna egy szteroidos kezelést, megugrott a dinamika, ott nálam abban az akusztikus környezetben sok(k) volt, idő hiányában nem is tudtam nagyon megfigyelni egyéb jellemzőit. Nem arra akartam menni az úton ahova vitt volna így ezt az irányt hagytam, majd jött a PAS és maradt. Anno innen a topikból kaptam lehetőséget erre a PS meghallgatásra, mindenkép élj vele ha tudsz!
Az előfok kérdés messze alulértékelt, ezt pont a saját esetemből tanultam meg.
Majd úgy alakul,ahogyan.Én tuti nem fogok erre rágörcsölni.Most tetszik az amit hallok,és hogy mit lehetne még kihozni belőle,arra mint egy lehetőség gondolok,és nem egy minden áron kitűzött célként.
Ezek a dolgok mindig így kezdődnek .....Shimano írta: ↑2024.12.19., csüt. 12:50Voltam tegnap Zsoltnál, átbeszéltük, és .... szerinte most ebben a felállásban a legjobban a pre előerősítő fogja vissza a lovakat nálam, és nem is kicsit, mert a pm párban sokkal több van mint az amit a pre ki tud hozni belőlük,meglepően is több, tehát gyűjtögethetek egy thesis előfokra, ami persze nekem még nem elég, csak hogy fokozzuk amit még lehet, mert abban meg nincs kártya, tehát kell majd a thesis delta cd játszó is mellé.
F@sza ... úgy voltam vele előzőleg hogy max még egy px táp,oszt jó napot ......
Nalam a Musicbook Spurce a Thesis Gamma-val nagyon jó párost alkot.
Csak gyűjtögess szaporán. Nem fogod megbánni! gytShimano írta: ↑2024.12.19., csüt. 12:50Voltam tegnap Zsoltnál,átbeszéltük,és közös megegyezéssel elengedtük ezt a nexus vonalat.Ennek örülök,legalábbis olyan szempontból nézve hogy így egy agyalással kevesebb,viszont beültetett egy újabb bogarat,mert szerinte most ebben a felállásban a legjobban a pre előerősítő fogja vissza a lovakat nálam,és nem is kicsit,mert a pm párban sokkal több van mint az amit a pre ki tud hozni belőlük,meglepően is több,tehát gyűjtögethetek egy thesis előfokra,ami persze nekem még nem elég,csak hogy fokozzuk amit még lehet,mert abban meg nincs kártya,tehát kell majd a thesis delta cd játszó is mellé.
F@sza.Még jó hogy amit most hallok az így is szinte szürreálisan jobb mint az amit si3-x2 tudott,de lett ismét egy lecsapandó bogaram,mondhatni bogárgyűjtő is lettem,így jártam.
Félreértés ne essék,mert örülök ennek a hangnak is,nem is kicsitcsak úgy voltam vele előzőleg hogy max még egy px táp,oszt jó napot,erre meg ez az elgondolás megy a levesbe,mert a való világ most nem ilyen egyszerű,és egyértelmű a heed házon belül,ami persze nem baj,sőt.
![]()
Más,és közérdekűbb.Láttam egy rakat grand enigma még beépítetlen dobozt is Zsoltnál,nemrég érkeztek,tehát most van választék a színek tekintetében is.Nagyon jó ez a hangsugárzó,a részemről mindenképpen ajánlott.Az egyik legjobb döntésem volt erre váltani az ötös enigmáról.
Ezt csak azért-is,hogy ültessek már én is bogarat,ne csak kapjak.
És visszatérve egy kicsit a nexus végfokokra,chord fórumtársnál nagyon szerencsésen alakultak a csillagállások ami miatt ennyire elégedett velük,és csak gratulálni tudok ez miatt.![]()
Nem olyan fekete és fehér dolog ez nexus vs pm vonal,mert van akinek ez,és van akinek az,tehát itt talán még jobban is közrejátszik a rendszer és ízlés függőség,mint más esetekben,legalábbis Zsolt szerint.
Nos kb ennyi,és itt a szösszenet vége.Most járatom a rendszert ezerrel,és élvezkedem a hallottakon,na meg veszek egy lottót.
Kicsi off is.
Basszus,ez a hazai való világ úgy elcseszett ahogy van,az ember dolgozik mint az állat,és amit szeretne birtokolni,az meg olyan távol van így is,hogy még távcsővel is nehéz megtalálni.![]()
Csatlakozom. Hasonlót tapasztaltam, Én előtte magában hallgattam az Aries Mini + Sbooster kombót (még előtte Alfához csatlakozott az Aries Mini USB-vel, de ez annál is jobb). Még nem hallottam így szólni a Tidal-t. Kiváló készülék, gratulálok és köszönöm a Tervezőnek, Gyártónak!PgSpa írta: ↑2024.12.19., csüt. 13:56Ha valaki a digitális vonalat szeretné fejleszteni, azoknak figyelmébe ajánlom az Abacus S-t. Én élve Zsolt meghirdetett csereakciójával egy hete váltottam az eredeti, még korábbi AKM chippel felszerelt verzióról, és kértem még bele hálózati lejátszót is. Nálam (Elixír + Epos M5i) a dac rész egyértelműen jobb, és a streamer a nagy meglepetés: egy kedves barátommal ültünk le összehasonlítani az eddig dolgozó Aries Mini + Sbooster táp kombóval, ami USB-n keresztül csatlakozott. Nos, annyival jobbnak hallottuk a beépítettet, hogy csak összenéztünk, és konstatáltuk, hogy ez nem az ízlések közötti mérlegelés tárgya. Ami még örömteli, hogy pl. a Tidal a hallgatható szintre emelkedett így (Roon-t nem telepítettem, pedig adtak ingyenes próba kódot).