Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Heed Audio termékek

Shimano
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2118

Re: Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Shimano »

Egyértelmű volt hogy nem heed készülékekről van szó,ez le is lett írva a garázsvásár hirdetésében,no de az a "lomtár" is érdekes lehet sokaknak. ;)
Na de hogy mi lesz a "lomtár" helyén gondolkodik.gif ,na az már jobban izgat mint maga a lomtár. :D De majd csak kiderül,nem sokat kell már aludni addig. :smile29:

DeProtector
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 212

Hozzászólás Szerző: DeProtector »

huszti-zsolt írta:
2024.12.22., vas. 17:44
Fel szeretném szabadítani a 'lomtárat', mert januártól másra kell a hely. (Az is tetszeni fog remélem amit januártól tervezek, de mindent a maga idejáben! ;) :D )
Nagyon gonosz dolog ilyen félinformációkat elhinteni előre. :smile29:
LP: Linn Sondek LP12 + GB Tools Zeta + Koetsu Black + Heed Orbit + Quasar III + Q-PSU
CD: Heed Obelisk DT + DA
Stream: SOtM SMS-200 neo + TMP
Erősítő: Heed Obelisk SI³⁰ + X2³⁰
Hangfal: Heed StandArt JSE
Táp: Power-R Live 2
IC: Acoustic Zen Matrix Reference
Hf.: Zu Mission

huszti-zsolt
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 2579

Hozzászólás Szerző: huszti-zsolt »

Shimano írta:
2024.12.22., vas. 10:29
DeProtector írta:
2024.12.22., vas. 10:05
Ilyenkor örülök, hogy nem a fővárosban lakom. Nem keresek semmit, de ha benéznék, tuti találnék. Szerencsére nem tudok csak úgy beugrani. :smile29:
Sok minden lehet ha Zsolt ezt meghirdette,megnéznék egy totál képet a készletről. :D
Holnap be kell mennem a városba vadászni valahol egy iec dugót,így benézek Zsolthoz is ha már...
De tényleg,ha valakinek van elfekvőben egy db szinte mindegy is milyen iec dugó és menne Zsolthoz is,az dobjon már egy privátot,és ott átvenném tőle ha már garázsvásáron vagyunk. :D
Csaxólok, hogy ez nem aktuális Heed termékek kedvezményes és leértékelt kiárusítása! Alig van benne Heed készülék (leginkább a modulár sorozatból egy-kettő), inkább minden más. De abból is van bőven mindenféle. Fel szeretném szabadítani a 'lomtárat', mert januártól másra kell a hely. (Az is tetszeni fog remélem amit januártól tervezek, de mindent a maga idejáben! ;) :D )

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

Valóban,a jövő hét utáni hétfő lesz az a 30,ezt benéztem,bocsi.Valamiért a karácsony elötti hétfő volt elöttem.
Öregszem,hülyülök,ez van. :smile29:

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3135
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: alto »

Shimano írta:
DeProtector írta:
Ilyenkor örülök, hogy nem a fővárosban lakom. Nem keresek semmit, de ha benéznék, tuti találnék. Szerencsére nem tudok csak úgy beugrani. :smile29:
Sok minden lehet ha Zsolt ezt meghirdette,megnéznék egy totál képet a készletről. :D
Holnap be kell mennem a városba vadászni valahol egy iec dugót,így benézek Zsolthoz is ha már...
De tényleg,ha valakinek van elfekvőben egy db szinte mindegy is milyen iec dugó és menne Zsolthoz is,az dobjon már egy privátot,és ott átvenném tőle ha már garázsvásáron vagyunk. :D
Én úgy tudom idén már nem dolgoznak, csak 30-án a garázsvásár miatt.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

vkz
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 253

Hozzászólás Szerző: vkz »

Shimano írta:

Ha jól látom 30-a a dátum. :smile29:

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

DeProtector írta:

DeProtector
Fórumlakó
Fórumlakó

Shimano írta:
2024.12.22., vas. 09:47

Igazi nepper aranybánya!!. :D Vajon mennyit fogunk ezek közül itt hirdetés útján újra látni többszörös áron. gondolkodik.gif Na mindegy is,aki teheti és szüksége van akármire is,szerintem látogassa meg most Zsoltot,mert biztosan talál majd olyat amiben örömét lelheti. :rolleyes:
Lehet én is benézek,már csak azért is... :D
LP: Linn Sondek LP12 + GB Tools Zeta + Koetsu Black + Heed Orbit + Quasar III + Q-PSU

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

DeProtector írta:
2024.12.21., szomb. 22:24
Aki keres épp valamit, annak érdemes lehet benézni így év végén.
Igazi nepper aranybánya!!. :D Vajon mennyit fogunk ezek közül itt hirdetés útján újra látni többszörös áron. gondolkodik.gif Na mindegy is,aki teheti és szüksége van akármire is,szerintem látogassa meg most Zsoltot,mert biztosan talál majd olyat amiben örömét lelheti. :rolleyes:
Lehet én is benézek,már csak azért is... :D

akvapark
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1340

Hozzászólás Szerző: akvapark »

9h és 18h között, nyilván Zsolt nem húzza le a rollót azonnal. :cheers1:
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<

DeProtector
Fórumlakó
Fórumlakó

Aki keres épp valamit, annak érdemes lehet benézni így év végén.
Csatolmányok
FB_IMG_1734816099114.jpg

DeProtector
Fórumlakó
Fórumlakó

Shimano írta:
2024.12.21., szomb. 11:12

Igen,azt néztem én is,de valószínű hogy most az lesz hogy kivesézem és értékelem a jelenlegi felállást,(az ünepek szabadsága erre most épp jó) és ha úgy érzem hogy valami nem kerek,akkor nem a thesis előfokban fogok gondolkodni,ha nem akkor már inkább elkérek Zsolttól egy kártyás lagranget,és meghallgatom azt.Vagy kérek még egy thesis előfokot is egyben,és úgy már tuti tisztább lesz az hogy merre is legyen az arra,vagy nem. :D
Eleve úgy terveztem hogy lagrange lesz ha lesz valami,és nem a thesis vonal,de telefonáltam Zsoltnak és bejöttek a képbe pm párok,és ezt nem tudtam kihagyni.Nekem kell az az energia bomba és stabilitás is amit ezek és a lagrange is tud nyújtani,szóval az si vonalat végképp elengedem már.
Most még van mit járatni is a rendszeren,de erre is pont jó ez az időszak. ;)
Majd kialakul.
Energia bomba az van a Lagrange-ban, az tuti.
De ha már úgy is ott vagy, egy Thesis előfokot biztos elkérnék a helyedben. Akkor utólag nem fog motoszkál a fejedben, hogy "mi lett volna, ha..."

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

DeProtector írta:
2024.12.19., csüt. 22:33

Amúgy Shimano, ha nem akarsz külön cd lejátszót befejleszteni, vadássz egy Alpha-t, abba van nagy kártyának hely, és legjobb tudomásom szerint nem sok hangi különbség van közte és a mostani előfok között. ;)
Igen,azt néztem én is,de valószínű hogy most az lesz hogy kivesézem és értékelem a jelenlegi felállást,(az ünepek szabadsága erre most épp jó) és ha úgy érzem hogy valami nem kerek,akkor nem a thesis előfokban fogok gondolkodni,ha nem akkor már inkább elkérek Zsolttól egy kártyás lagranget,és meghallgatom azt.Vagy kérek még egy thesis előfokot is egyben,és úgy már tuti tisztább lesz az hogy merre is legyen az arra,vagy nem. :D
Eleve úgy terveztem hogy lagrange lesz ha lesz valami,és nem a thesis vonal,de telefonáltam Zsoltnak és bejöttek a képbe pm párok,és ezt nem tudtam kihagyni.Nekem kell az az energia bomba és stabilitás is amit ezek és a lagrange is tud nyújtani,szóval az si vonalat végképp elengedem már.
Most még van mit járatni is a rendszeren,de erre is pont jó ez az időszak. ;)
Majd kialakul.

kopaszbarack
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 66

Hozzászólás Szerző: kopaszbarack »

BLX írta:
2024.12.20., pén. 21:58
Obelisk PAS és PS között mi a technikai és a hang béli különbség?
Ha jól olvastam az Obelisk PAS = Si2+X2, ehhez képest a PS-ről mit kell tudni?
PAS-SI2-X2-vel hosszabb ideig éltem együtt. PS csak próbára volt nálam és az is csak biamp-ban hajtott egy első generaciós Envoy-t. Elsőre az tünt fel, hogy mintha az addigi rendszer kapott volna egy szteroidos kezelést, megugrott a dinamika, ott nálam abban az akusztikus környezetben sok(k) volt, idő hiányában nem is tudtam nagyon megfigyelni egyéb jellemzőit. Nem arra akartam menni az úton ahova vitt volna így ezt az irányt hagytam, majd jött a PAS és maradt. Anno innen a topikból kaptam lehetőséget erre a PS meghallgatásra, mindenkép élj vele ha tudsz!
Ez itt az a hely ahol az objektív is szubjektív.

merida
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 181

Hozzászólás Szerző: merida »

.
8141.jpg
Cambridge Audio MXN10 - Heed Dactilus3-Q-psu, Heed Nexus SP 2.0 - Heed Nexus S-100 -WHARFEDALE LINTON HERITAGE

BLX
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1014

Hozzászólás Szerző: BLX »

Obelisk PAS és PS között mi a technikai és a hang béli különbség?
Ha jól olvastam az Obelisk PAS = Si2+X2, ehhez képest a PS-ről mit kell tudni?

vkz
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 253

Hozzászólás Szerző: vkz »

Kérdezném azokat akik esetleg hallották, látták, stb :smile29:
Az Asterisk és az Elixir között mi a hasonlóság, különbség?
Esetleg a Si3-hoz képest hová lehetne tenni?

PgSpa
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 417

Hozzászólás Szerző: PgSpa »

Volt, aki félreértette: nem Abacus csereakció volt, hanem általában csereakció a Zsolt Audió szervezésében, a FB-on meghirdetve.

DeProtector
Fórumlakó
Fórumlakó

Shimano írta:
2024.12.19., csüt. 12:50
Szerinte most ebben a felállásban a legjobban a pre előerősítő fogja vissza a lovakat nálam,és nem is kicsit,mert a pm párban sokkal több van mint az amit a pre ki tud hozni belőlük,meglepően is több...
Az előfok kérdés messze alulértékelt, ezt pont a saját esetemből tanultam meg.
Jól elvoltam sokáig az SI II-vel, de egy jó fél éve feltűnt itt az apróban egy Thesis végfok. Mondom de jó lesz az nekem, van az SI-n kimenet, csak csácsattintom, fényévekkel jobb hang lesz itt, merthát a végfok a lényeg. Megegyeztünk, posta. Felhívom Zsoltot, hogy mit is kell állítani az SI-ben, hogy jó legyen. Elmondta, meg azt is, hogy nem lesz jó, mert kb az előfok a legfontosabb a Thesis láncban (is).
Nem meglepő módon igaza lett természetesen. :D
Szólt persze, de nagyon sánta volt.
Ezután aztán megegyeztünk abban, hogy hozok el Thesis előfokot tőle, hallgassam meg úgy. Meg azért Lagrange-ot is, biztos ami biztos. Hetekig (hónapig?) itt volt mindegyik. Aztán, ha már úgyis mindent próbálgatok a végén csak vigyek el SI30-at is.
A végeredmény az aláírásomban olvasható. :smile29:

Ebből többminden is kiderül nyilván, érdemes azoknak ellamentálni rajta, akik felfelé lépésben gondolkoznak.
- az előfok mint írtam is, sokkal fontosabb mint hinnék. Lényegesebb a végfoknál.
- még márkán belül sem feltétlen lineális a ranglétra. Nagyon nem mindegy mit mivel hozunk össze.

A Thesis bevallom őszintén nekem nem hozott akkora változást mint hittem/vártam. Leglábbis ár/érték arányban semmiképp. Ekkor azt hittem, hogy a hangfalban csak ennyi van, nem nagyon lehet többet kihozni ebből. Ráadásul az SI II-nek van egyfajta romantikus karaktere, ami hiányzott nekem a Thesisből.
Aztán a Lagrange-nál dobtam egy hátast. Óriási volt a differencia. Hanyattvágott, lehengerelt. Csak aztán mikor kb 2.hete hallgattam akkor gondolkoztam el, hogy miért is nem tudok olyan nyugodtan zenéthallgatni, mint korábban. Nem sikerült sosem a teljes lazult zenehallgatás állapotába kerülni, mint korábban. Visszakötöttem az Obelisket és meglett a nyugi. Persze sokkal kevesebb hifis paraméterrel, de ekkor úgy voltam, hogy inkább a kevesebb a jobb.
Aztán az SI30 jött a végén. Nah, ez viszont már nem kerül vissza. :D Ez számomra egy SI II hang, tökéletesítve. Fantasztikus. Ez volt ahol igazán azt éreztem, hogy sokkal közelebb kerültem a zenéhez. Évek óta próbálkozom pl Bartókkal, de nem sikerült igazán megszeretnem. Most sokkal közelebb kerültem pl hozzá. Nehéz ezt elmagyarázni, de valahol pont ez lenne itt a lényeg.
Ezeket tényleg csak azért írtam le, mert nagyon nem egyértelmű, hogy a 3-5x drágább maradéktalanul jobban fog tetszeni.
- hangfal. Ugye nálam az a kiindulás, hogy StandArt JSE. Innen sehova. Szerelem volt elsőre és azóta is. Innen nézve kell az előbb leírtakat olvasni, mert egy Enigmával is más lehet a végeredmény, meg egy Spendorral is mondjuk.

Amúgy Shimano, ha nem akarsz külön cd lejátszót befejleszteni, vadássz egy Alpha-t, abba van nagy kártyának hely, és legjobb tudomásom szerint nem sok hangi különbség van közte és a mostani előfok között. ;)

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

gyt írta:
2024.12.19., csüt. 16:50

Csak gyűjtögess szaporán. Nem fogod megbánni! gyt
Majd úgy alakul,ahogyan.Én tuti nem fogok erre rágörcsölni.Most tetszik az amit hallok,és hogy mit lehetne még kihozni belőle,arra mint egy lehetőség gondolok,és nem egy minden áron kitűzött célként.
Lehet lentebb félreérthetően fogalmaztam bogár ügyben, :D de mivel jobb lett a rendszer,és örülök is neki,így inkább a lehetőséget látom a továbbiakban,és nem a céltáblára már most kitűzött célt.
Az is lehet hogy nem érzek majd semmilyen inspirációt váltásra,de ez a jövő zenéje lesz,most még a nem tudom mi lesz érzés van. :D

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2486

Hozzászólás Szerző: mishow »

Shimano írta:
Voltam tegnap Zsoltnál, átbeszéltük, és .... szerinte most ebben a felállásban a legjobban a pre előerősítő fogja vissza a lovakat nálam, és nem is kicsit, mert a pm párban sokkal több van mint az amit a pre ki tud hozni belőlük,meglepően is több, tehát gyűjtögethetek egy thesis előfokra, ami persze nekem még nem elég, csak hogy fokozzuk amit még lehet, mert abban meg nincs kártya, tehát kell majd a thesis delta cd játszó is mellé.
F@sza ... úgy voltam vele előzőleg hogy max még egy px táp,oszt jó napot ......
Ezek a dolgok mindig így kezdődnek ..... bocs.gif :kapdelm:
Az vigasztaljon, hogy amit felsoroltál, az tényleg mind felfelé visz az úton! 36_1_11.gif

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3235

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

chord_ írta:
2024.12.19., csüt. 13:43

...Aki LP-t vagy több forrást hallgat, ott ez nem áll, nyilván.
Nalam a Musicbook Spurce a Thesis Gamma-val nagyon jó párost alkot.
És van még 3 analóg bemenet, amiből az egyik phono, no meg 2db digitális eszköz is ráfért még.
Nalam egy CD és egy TV van rákötve.
Csak a Marantz! :-D

gyt
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 237

Hozzászólás Szerző: gyt »

Shimano írta:
Voltam tegnap Zsoltnál,átbeszéltük,és közös megegyezéssel elengedtük ezt a nexus vonalat.Ennek örülök,legalábbis olyan szempontból nézve hogy így egy agyalással kevesebb,viszont beültetett egy újabb bogarat :D ,mert szerinte most ebben a felállásban a legjobban a pre előerősítő fogja vissza a lovakat nálam,és nem is kicsit,mert a pm párban sokkal több van mint az amit a pre ki tud hozni belőlük,meglepően is több,tehát gyűjtögethetek egy thesis előfokra,ami persze nekem még nem elég,csak hogy fokozzuk amit még lehet,mert abban meg nincs kártya,tehát kell majd a thesis delta cd játszó is mellé.
F@sza. :D Még jó hogy amit most hallok az így is szinte szürreálisan jobb mint az amit si3-x2 tudott,de lett ismét egy lecsapandó bogaram,mondhatni bogárgyűjtő is lettem,így jártam. :D
Félreértés ne essék,mert örülök ennek a hangnak is,nem is kicsit :rolleyes: csak úgy voltam vele előzőleg hogy max még egy px táp,oszt jó napot,erre meg ez az elgondolás megy a levesbe,mert a való világ most nem ilyen egyszerű,és egyértelmű a heed házon belül,ami persze nem baj,sőt. ;)
Más,és közérdekűbb.Láttam egy rakat grand enigma még beépítetlen dobozt is Zsoltnál,nemrég érkeztek,tehát most van választék a színek tekintetében is.Nagyon jó ez a hangsugárzó,a részemről mindenképpen ajánlott.Az egyik legjobb döntésem volt erre váltani az ötös enigmáról.
Ezt csak azért-is,hogy ültessek már én is bogarat,ne csak kapjak. :D
És visszatérve egy kicsit a nexus végfokokra,chord fórumtársnál nagyon szerencsésen alakultak a csillagállások ami miatt ennyire elégedett velük,és csak gratulálni tudok ez miatt. :smile32:
Nem olyan fekete és fehér dolog ez nexus vs pm vonal,mert van akinek ez,és van akinek az,tehát itt talán még jobban is közrejátszik a rendszer és ízlés függőség,mint más esetekben,legalábbis Zsolt szerint.
Nos kb ennyi,és itt a szösszenet vége.Most járatom a rendszert ezerrel,és élvezkedem a hallottakon,na meg veszek egy lottót.
Kicsi off is.
Basszus,ez a hazai való világ úgy elcseszett ahogy van,az ember dolgozik mint az állat,és amit szeretne birtokolni,az meg olyan távol van így is,hogy még távcsővel is nehéz megtalálni. :smile30:
Csak gyűjtögess szaporán. Nem fogod megbánni! gyt
Heed, Soulines, Power-R

gyt
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 237

Hozzászólás Szerző: gyt »

PgSpa írta:
2024.12.19., csüt. 13:56
Ha valaki a digitális vonalat szeretné fejleszteni, azoknak figyelmébe ajánlom az Abacus S-t. Én élve Zsolt meghirdetett csereakciójával egy hete váltottam az eredeti, még korábbi AKM chippel felszerelt verzióról, és kértem még bele hálózati lejátszót is. Nálam (Elixír + Epos M5i) a dac rész egyértelműen jobb, és a streamer a nagy meglepetés: egy kedves barátommal ültünk le összehasonlítani az eddig dolgozó Aries Mini + Sbooster táp kombóval, ami USB-n keresztül csatlakozott. Nos, annyival jobbnak hallottuk a beépítettet, hogy csak összenéztünk, és konstatáltuk, hogy ez nem az ízlések közötti mérlegelés tárgya. Ami még örömteli, hogy pl. a Tidal a hallgatható szintre emelkedett így (Roon-t nem telepítettem, pedig adtak ingyenes próba kódot).
Csatlakozom. Hasonlót tapasztaltam, Én előtte magában hallgattam az Aries Mini + Sbooster kombót (még előtte Alfához csatlakozott az Aries Mini USB-vel, de ez annál is jobb). Még nem hallottam így szólni a Tidal-t. Kiváló készülék, gratulálok és köszönöm a Tervezőnek, Gyártónak!

Minden jót. gyt
Heed, Soulines, Power-R

PgSpa
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 417

Hozzászólás Szerző: PgSpa »

Ha valaki a digitális vonalat szeretné fejleszteni, azoknak figyelmébe ajánlom az Abacus S-t. Én élve Zsolt meghirdetett csereakciójával egy hete váltottam az eredeti, még korábbi AKM chippel felszerelt verzióról, és kértem még bele hálózati lejátszót is. Nálam (Elixír + Epos M5i) a dac rész egyértelműen jobb, és a streamer a nagy meglepetés: egy kedves barátommal ültünk le összehasonlítani az eddig dolgozó Aries Mini + Sbooster táp kombóval, ami USB-n keresztül csatlakozott. Nos, annyival jobbnak hallottuk a beépítettet, hogy csak összenéztünk, és konstatáltuk, hogy ez nem az ízlések közötti mérlegelés tárgya. Ami még örömteli, hogy pl. a Tidal a hallgatható szintre emelkedett így (Roon-t nem telepítettem, pedig adtak ingyenes próba kódot).

Válasz küldése

Vissza: “Hifi gyártók”