Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Mindent a házimozi projektorokról és vásznakról, A-Z-ig
- Ijk
- Nincs visszaút

- Értékelés: 35
Re: Mindent a házimozi projektorokról és vásznakról, A-Z-ig
Nálam 120" 2.35:1 vászon van anamorfikus prizmán keresztül vetítve. 77" OLED meg sem ugatja moziélményben, de 100" alatt biztos nem vetítenék, főleg nem 16:9-ben.
PD F22
Screenline 2.35:1 270cm
Screenline 2.35:1 270cm
Nagyon jól látod, és veled is tökéletesen egyet értek. Épp ezért kértem a véleményeteket, hogy lebeszéljem magam róla.Red75 írta: ↑2025.01.01., szer. 12:05Úgy látom, hogy Te ezt "nagyon" akarod. Pedig Morph kollégának teljesen igaza van.
Ebben a máretben inkább ne erőltesd a mozizást. Gondolom, ez egy normál lakószoba, ahol egyébként élnél is a filmezésen kívül. A vetítéshez sötétíteni is kell és most nem egy ablakredőnyre gondolok. Én már a régi lakásunkban megcsináltam a nappali falait, mennyezetét vetítésre alkalmasnak. Élhetetlen lett normál használatra.Persze vehetsz ehhez megfelelő vásznat is, de így már árban egy 100"-os TV-hez közeledünk, amit viszont bármilyen körülmények között tudnál használni és nem kell portalanítani-izzót cserélgetni X-óránként. Viszont a döntés a tiéd, véleményt kértél.
![]()
Nagyszerű emberek vagytok és mindenkinek köszönöm a véleményét.
(jópár millió felett csak.) Vagy az apróban a tw9400 és + vászon...
- Morph
- Törzsvendég

- Értékelés: 618
Tvtvtvtv!! Egy 85"-os példány és kész. Szuper egérmozi lesz. 7" ugyan észrevehető, de rosszabb képet kapsz és nem lesz új a vetítő, esetleg lámpacsere... Nincs értelme. Ne menj bele adok-kapokba! Az én választottam ebben az ársávban 5 év garanciával is akár! (85" TCL 85C655) Nem miniled ,de háttérledes, local dimminggel. Nincs vetítő, ami ehhez közelit tud.
(jópár millió felett csak.) Vagy az apróban a tw9400 és + vászon...
Nappali! MoziTCL 75C935 , Pc,
"Pinyó" mozi 7.1.4: PJ: Epson 12000B, ,Proci , Hang: KRIX Vászon: Screen research, Madzag: Wire World Helicon OCC,Fapaci. SUB:Krix, Arendal
"Pinyó" mozi 7.1.4: PJ: Epson 12000B, ,Proci , Hang: KRIX Vászon: Screen research, Madzag: Wire World Helicon OCC,Fapaci. SUB:Krix, Arendal
- Vhiktor
- Nincs visszaút

- Értékelés: 202
- Kapcsolat:
Véleményem szerint ekkora méretet teljesen felesleges vetíteni. Jó áron kapni 85 colos tvket, ráadásul miniledet is aminek a képe teljesen más kategória ezekhez a projektorokhoz képest. És akkor még a vetítési környezetről szó sem volt ami legalább annyira fontos mint maga a projektor. Én nem látom értelmét ugyannyi pénz elköltésének projektorra egy erősen kompromisszumos képért.ceed írta: ↑2025.01.01., szer. 10:54Sajnos minden szavad igaz, épp ezért vannak kétségeim hogy akarom-e. Egy ideig még rágom a kérdést de ettől függetlenülMorph írta: ↑2024.12.31., kedd 22:46Azt hiszem felesleges a vetítés kompromisszumos megoldásaiba belebonyolódnod. Nem is igazán (mai) vetítési méret, amit szeretnél nézni, és csak a gondokat szaporítod, nyűgöket. 92"-hoz ikább tv. Tudom mondtad drága. De még kell egy jó, jobb vászon is, hosszabb hdmi kábel a vetítéshez.ceed írta: ↑2024.12.31., kedd 16:55Sziasztok!
Azt hiszem vetíteni akarok / túl drága egy értelmes tv és ki se használnám /.
A tervem Epson 9000/9200/9300
Vetítési távolság 3,45m , vászon méret 92" , nézési távolság 3,5m
A vetítési távolságon egy centit se tudok emelni,a vászon méreten pedig nem akarok.
3D nem érdekel és a 4K se hoz lázba.Ki mit gondol erről a felállásról?
Minden véleményt szívesen elolvasok. Köszönöm
Én biztos egy 85"-os tv-t raknék helyette. A felsorolt gépeket nem tudom mennyibe lehet megszerezni manapság, de 3-400 ezer lesz tutira. Annyiért remek tv-t lehet venni 85 colosat, ami hátratett kézzel, hozza az említett vetítők képminőségét. Nem kell sötétíteni és egyebek. 4k, hdr... Bekapcsolod és nézed, nincs hangja...
továbbra is kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Boldog Új Évet Mindenkinek!
ISF minősített Professzionális kalibrálás (projektor, TV, monitor)
A világ legjobb műszereivel! 10 év tapasztalat!
tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas
youtube.com/@tokeleteskep
- Klein K10A
- Jeti specbos 2501 HiRes 2 nm
- Bit perfect minta generátor(YUV,RGB,10bit)
- madVR integrátor
- Red75
- V.I.P.

- Értékelés: 832
Úgy látom, hogy Te ezt "nagyon" akarod. Pedig Morph kollégának teljesen igaza van.
Ebben a máretben inkább ne erőltesd a mozizást. Gondolom, ez egy normál lakószoba, ahol egyébként élnél is a filmezésen kívül. A vetítéshez sötétíteni is kell és most nem egy ablakredőnyre gondolok. Én már a régi lakásunkban megcsináltam a nappali falait, mennyezetét vetítésre alkalmasnak. Élhetetlen lett normál használatra.
Mozi: Vászon 106" Tab tension, Proji: Optoma HD86, Lejátszó: Himedia Q10Pro, AVR: Anthem MRX-510, Swans D3.2, Sub: SVS PC-2000
Az van és épp ez korlátozza a vászon méretet.
Az " egér " mozi is mozi szerintem
Sajnos minden szavad igaz, épp ezért vannak kétségeim hogy akarom-e. Egy ideig még rágom a kérdést de ettől függetlenülMorph írta: ↑2024.12.31., kedd 22:46Azt hiszem felesleges a vetítés kompromisszumos megoldásaiba belebonyolódnod. Nem is igazán (mai) vetítési méret, amit szeretnél nézni, és csak a gondokat szaporítod, nyűgöket. 92"-hoz ikább tv. Tudom mondtad drága. De még kell egy jó, jobb vászon is, hosszabb hdmi kábel a vetítéshez.ceed írta: ↑2024.12.31., kedd 16:55Sziasztok!
A vetítési távolságon egy centit se tudok emelni,a vászon méreten pedig nem akarok.
Én biztos egy 85"-os tv-t raknék helyette. A felsorolt gépeket nem tudom mennyibe lehet megszerezni manapság, de 3-400 ezer lesz tutira. Annyiért remek tv-t lehet venni 85 colosat, ami hátratett kézzel, hozza az említett vetítők képminőségét. Nem kell sötétíteni és egyebek. 4k, hdr... Bekapcsolod és nézed, nincs hangja...
továbbra is kíváncsi vagyok a véleményetekre.
- Morph
- Törzsvendég

- Értékelés: 618
Azt hiszem felesleges a vetítés kompromisszumos megoldásaiba belebonyolódnod. Nem is igazán (mai) vetítési méret, amit szeretnél nézni, és csak a gondokat szaporítod, nyűgöket. 92"-hoz ikább tv. Tudom mondtad drága. De még kell egy jó, jobb vászon is, hosszabb hdmi kábel a vetítéshez.ceed írta: ↑2024.12.31., kedd 16:55Sziasztok!
Nappali! MoziTCL 75C935 , Pc,
Szia
Igazából azon se tudok,talán 10-10 cm lenne még más elhelyezés pedig lehetetlen.
Plusz ez a méret nekem megfelel / próbáltam egy " játék" projektorral /.
Igazából azon se tudok,talán 10-10 cm lenne még más elhelyezés pedig lehetetlen.
Plusz ez a méret nekem megfelel / próbáltam egy " játék" projektorral /.
- Red75
- V.I.P.

- Értékelés: 832
Szia!ceed írta: ↑2024.12.31., kedd 16:55Sziasztok!
Miért nem akarod növelni a vászon méretét? 3.5méterről ez nem igazán szerencsés szerintem. Oda már inkább a 120" való, vagy több.
Fényerőben biztosan nem lesz hiány ezzel a vetítővel.
Mozi: Vászon 106" Tab tension, Proji: Optoma HD86, Lejátszó: Himedia Q10Pro, AVR: Anthem MRX-510, Swans D3.2, Sub: SVS PC-2000
Sziasztok!
Nem kell belekötni, mert nem volt egyszerű ezzel a sok bizbaszt bekapcsolva kalibrálni! :)
Természetesen a színeket is át kellett nézni és a HDR az nagy szop. de sikerült arra is rájönni, hogy lesz jó a vége!
SDR.
Kicsit hidegebre kalibrálva, de mindent kikapcsolva: Az előbbi bekapcsolt din. lézerrel full vezérlésben: Din. lézer full bekapcsolva és kalibrálva:
Természetesen a színeket is át kellett nézni és a HDR az nagy szop. de sikerült arra is rájönni, hogy lesz jó a vége!
SDR.
Kicsit hidegebre kalibrálva, de mindent kikapcsolva: Az előbbi bekapcsolt din. lézerrel full vezérlésben: Din. lézer full bekapcsolva és kalibrálva:
Epson EH-TW9300
Screenline Fashion 136" Diamond 1.2 4K
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
EMOTIVA XPA Gen3, BasX500.
MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5
SVS SB5000
Szepi házimozi: viewforum.php?f=46
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000
Csak nem hagyott nyugodni a dolog, hogyha használjuk a dinamikus lézerszabályzást, akkor az alsó százalékokban túl meleg a kép. Pl. már akkor szemet szúr a dolog, ha a fekete háttérben csak file nézetben a filmek, mappák vannak és a fekete háttérben meleg, barnás a betű, mikor annak hófehérnek kellene lennie! De minden alacsony megvilágítottságú jelenetnél a beidézett mértékben elmászik, de nagyon az RGB egyensúly és színhőmérséklet. Ilyenkor a kontraszt érzet is romlik.szepi0808 írta: ↑2024.11.30., szomb. 12:12Ha már kalibrálási halálpontos értékekről beszélünk és nem mindegy, hogy Delta e 0.4 vagy 0.8, akkor itt egy példa, ha csak bekapcsoljuk a Dinamikus lézert és a színeket végig sem mértem, de a luminanciájuk biztos hogy elmászik, ha más nem is. (direkt hagytam hidegebbre a felsőtartományt)
sdr.png
SDR din lézer.png
Akkor, akinek van gyakorlata és tapasztalata az tudja, hogy az sem mindegy milyen lézerbeállításon kalibrálunk. Ugyanis változik a RGB egyensúly a gamma és a színek is, ha csak gondolunk egyet és mondjuk 50-ről fel vagy le vesszük a fényerőt 10-el fel vagy le.
Akkor csak, hogy a Sonynál maradjak a Dinamic enhancer, Live color enhancer, Tone mapping képjavítók bekapcsolásával is változnak azok a halálpontos Delta e értékek. (RC és Motion flow nem befolyásolja).
Természetesen ettől függetlenül kell kalibrálni és ajánlott is, de a hibaértékek már teljesen mindegy, ha utána képjavítót használunk és fogunk, mert a HDR-hez kell és szerintem a kontraszt növelő dinamikus lézervezérlést sem hiszem, hogy sokan nem használnák.
Próbáltam kicsit hidegebbre kalibrálni a képet 6700-6800K, de nem segített sokat.
Na, most szentség törést követtem el :) és a dinamikus lézerrel illetve képjavítókkal kalibráltam be az XW5000 és 6100-et is.
Két teljes napon át csináltam kint a moziszobában. Bevallom párszor újra kellett kezdeni, mire kikísérleteztem, hogy mit hogyan és mit és mit nem szabad bekapcsolni, a gammát hozzá igazítani és egy két trükköt bevetni, mert tényleg nem mindegy, hogy lesz jó a vége. Főleg, hogy a XW6100-nél még a HDR-hez most már lehet gammát is kalibrálni, aminek kifejezetten örülök.
Nem sajnálom az időt rá, mert k. jó lett a végeredmény és most már tényleg azt látja az ember, amit kell a képjavító dolgokkal is. Valljuk be őszintén, hogy kevesen nem kapcsolják be a din. lézert, vagy a hdr enh. vagy a tone mappingot, mint ahogy a kalibrálás megtörténik, így muszáj volt kitalálni valamit rá.
A lámpánál, ahol mechanikus Írisz dolgozik, ott nem változik olyan mértékben a színspektrum, mint a lézerfény csökkentésével (a példa is mutatja) ott állandó teljesítményen megy a lámpa vagy high, vagy mid vagy eco módban.
Eddig ragaszkodtam én is a szabványhoz és addig nem is mertem erről szólni, amíg itthon ki nem kísérleteztem a dolgot, de ismétlem jó lett a végeredmény.
Akinek van otthon műszere és kedve és ideje, annak ajánlom próbálja ki, ezért is írtam róla.
Epson EH-TW9300
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000
Szerintem Szepinek Anthemje van.Den írta: ↑2024.12.11., szer. 13:58
Bekapcsolja otthon az AV10 képfelkonvertálását és kb 10 mp múlva keresné a Sony projektor távját, hogy meddig tudná az új lehetőség adta képminőség által nagyítani a képet! 4 m tuti meglenne egyből.
Zozi írt róla, amikor a Barconál járt, a HM Stúdió írt róla, én is, hogy mennyire kihasználható és 3 m helyett 4 méter széles képet lehet kompromisszumok nélkül kivetíteni általa.
Sz. László: van hallásod- meg szemed, van pénzed és akkor lesz 4 méteres képed is AV10- el.
Több, mint 3 évig volt 8805- öm, már a legkisebb Marantz- al könnyedén ki lehet vetíteni a 4 méter széles vásznat.
Írod sokszor hogy a Maratntz felkonvertálása. OK, de fényerőt nem tud adni, a 4m-hez meg elsősorban az kell, vagy tévedek? Persze katasztrófa minőségben a kutya sem akarna nagy képet nézni.
-
nagy891229
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Köszönöm a válaszokat.
- Den
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 115
Egy Őslakosnak, pláne ha ebből él, elengedhetetlen feltétel, hogy legyen otthon a munkájához egy video processzor.
Van drágább 8 ezer dollárért, de ingyen is be lehet szerezni az összes többi nagynevű processzor gyártó áraihoz képest.
Ez egy kötelező munkaeszköz, tessék használni! Laci, Iván, Zoli miért nem teszitek?
Egyből kinyílik a világ előttetek! A lehetőség adott 8 éve a jóval nagyobb- minőségi- kép kivetítéséhez!
Nem, mert Marantz? Vagy AV10- et használtok, vagy 8 ezer dollár! Egyik sem? Akkor maradtok, ahol eddig.

A Marantztól eleve csúcsminőséget várhat a házimozis felhasználó, az új processzora pedig teljesen, alapjaitól újratervezett video és hang processzor, előfok.
Kifogástalan hang szolgáltatásokat kaptam, az összes kimenettel minden téren, sőt akár 8 atmos- al.
A többi gyártóhoz képest egyedülállóan, világszínvonalú képprocesszorral, a kép felkonvertálása, feljavítása a felhasználó teljes megdöbbenését eredményezi a színvonal láttán.
Egyedülálló technológia, más processzorban keresheted, nincs, le vagy te tojva
, vegyél 8 e dollár- ért ha akarsz
.
Van drágább 8 ezer dollárért, de ingyen is be lehet szerezni az összes többi nagynevű processzor gyártó áraihoz képest.
Ez egy kötelező munkaeszköz, tessék használni! Laci, Iván, Zoli miért nem teszitek?
Egyből kinyílik a világ előttetek! A lehetőség adott 8 éve a jóval nagyobb- minőségi- kép kivetítéséhez!
Nem, mert Marantz? Vagy AV10- et használtok, vagy 8 ezer dollár! Egyik sem? Akkor maradtok, ahol eddig.
A Marantztól eleve csúcsminőséget várhat a házimozis felhasználó, az új processzora pedig teljesen, alapjaitól újratervezett video és hang processzor, előfok.
Kifogástalan hang szolgáltatásokat kaptam, az összes kimenettel minden téren, sőt akár 8 atmos- al.
A többi gyártóhoz képest egyedülállóan, világszínvonalú képprocesszorral, a kép felkonvertálása, feljavítása a felhasználó teljes megdöbbenését eredményezi a színvonal láttán.
Egyedülálló technológia, más processzorban keresheted, nincs, le vagy te tojva
Frontok: SVS Ultra Evolution Pinnacle
Center: SVS Ultra
Subok: SVS SB16 Ultra, SB4000
2 back: SVS Ultra Tower,
8 atmos + 2 surround: Polk Signature ES20 Elite
Marantz AV10
Zidoo UHD5000
3 végfok: 2xEmotiva XPA GEN3 7ch, Audiolab 8300MB 1ch
400x225 cm 4K diamond 16:9 1,4 gain
Epson 12000B
Marantz AV10
Zidoo UHD5000
Epson 12000B
Den írta: ↑2024.12.11., szer. 13:58Hiába írom le sokadszor, hiába! A Marantz 8805, 8805A, és főleg az új AV10 tudja más processzor nem.
Szepesi ugyanazt tenné amit én. Bekapcsolja otthon az AV10 képfelkonvertálását és kb 10 mp múlva keresné a Sony projektor távját, hogy meddig tudná az új lehetőség adta képminőség által nagyítani a képet! 4 m tuti meglenne egyből.
Legalább 7 éve adott ez a technológia a Marantz által, 3 m helyett 4 méter széles képet lehet kompromisszumok nélkül kivetíteni általa.
Nagyon nem új ez a technológia, legalább 7- 8 éve hozzá lehet jutni: manuálisan állítható Marantz 8805, 8805A processzorokon, de ezeknél többszörösen jobb az AV10 által nyújtott képminőség javulás a videó processzorral.
Sz. László: van hallásod- meg szemed, van pénzed és akkor lesz 4 méteres képed is AV10- el.
Egyébként megkérdeztem a forgalmazót és leírtam a menürendszerben hogyan kell a videó processzort aktiválni. Megtettem és működik azóta is. Beszarás olyan jó amit tesz. Utána a Zidoo felkínált Hz- et odaállítottam kimerevített képnél ahol a legjobb képminőséget produkálta, utána a projektort sokáig állítgattam a milliárdnyi, inkább végtelen variációs lehetőségek miatti kihasználtság eléréséhez!
Amikor megjelent az AV10 megkérdeztem 2 barátomat, hogy mi a véleményük az új processzorról és az egekbe dicsérték, sőt...még annál is jobb. Van benne felkonvertálás? Igen! Igen. Akkor kell.
Epson EH-TW9300
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000
- Den
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 115
Hiába írom le sokadszor, hiába! A Marantz 8805, 8805A, és főleg az új AV10 tudja más processzor nem.DeLorean írta: ↑2024.12.10., kedd 17:16Ezt Den honnan tudná?![]()
A Marantz-ban video processzor.
A tiédben van? Tudsz róla?
Milyen processzorod van egyébként?
De alap esetben vannak olyan erősítők, amin átengeded a jelet és ront rajta.
A Marantz javít - jobb lesz a kép.
Hogyan csinálja? Ahhoz szerintem őket kellene megkérdezni.
Van benne valami, amin átmennek az egyesek és a nullák - hihetetlen, de van ilyen.
Én nem nagyon emlékszem, hogy mit csinál a Marantz, de ha van mondjuk cinema, vagy más mód - akkor már belenyúl a képbe. Igen az egyesekbe és nullákba.
A lényeg - ha átengeded a képet a Marantz procin a képminőség akkor is jobb lesz, ha nem kell felkonvertálnia.
Szerintem nekünk laikusoknak ez elég is.
Ha meg ténylegesen mondjuk 1080P-ből kel 4K anyagot gyártania - akkor felkonvertál.
Nem egy kifejezésbe kellene belekötni. Itt 99% ehhez nem ért.
Bocs - te sem én én sem.
Valóban nem sok készülékben van video processzor.
Mindenképpen a Marantz-tól kérdezd meg, mert Den csak egy laikus felhasználó, aki nagyon élvezi a készülékét.
Tuti megírják neked, hogy mit miért csináltak és pontosan le fogják írni, hogy hová is mennek azok az egyesek és nullák.
![]()
Erről én nem lehetek: az biztosan csak rossz lehet és szükségtelen. Neked nincs, nem is láttad soha, de az csak rossz lehet??????? A Barco használja, akkor???
Zozi volt náluk és írta.
Szepesi ugyanazt tenné amit én. Bekapcsolja otthon az AV10 képfelkonvertálását és kb 10 mp múlva keresné a Sony projektor távját, hogy meddig tudná az új lehetőség adta képminőség által nagyítani a képet! 4 m tuti meglenne egyből.
Legalább 7 éve adott ez a technológia a Marantz által, írtam róla, az csak szar lehet és minek az!? Azért, hogy mindenkin röhögjek, amikor kiadnak ennél többet egy processzorért és csak a hangállítás lehetőségét kapják meg, amikor ingyen megkaphatták volna világszínvonalon a képminőség javítás lehetőségét.
Zozi írt róla, amikor a Barconál járt, a HM Stúdió írt róla, én is, hogy mennyire kihasználható és 3 m helyett 4 méter széles képet lehet kompromisszumok nélkül kivetíteni általa.
Nagyon nem új ez a technológia, legalább 7- 8 éve hozzá lehet jutni: manuálisan állítható Marantz 8805, 8805A processzorokon, de ezeknél többszörösen jobb az AV10 által nyújtott képminőség javulás a videó processzorral.
Nemtomm: Amely technikát nem láttál: ne alkossál róla véleményt. Győzödj meg róla személyesen.
Több, mint 3 évig volt 8805- öm, már a legkisebb Marantz- al könnyedén ki lehet vetíteni a 4 méter széles vásznat.
Az AV10 pedig egy félistenné válik, amikor aktiválod a felkonvertálást, nem lehet állítani semmit, automatikus, de lényegesen jobb, mint az előzőek.
Egyébként megkérdeztem a forgalmazót és leírtam a menürendszerben hogyan kell a videó processzort aktiválni. Megtettem és működik azóta is. Beszarás olyan jó amit tesz. Utána a Zidoo felkínált Hz- et odaállítottam kimerevített képnél ahol a legjobb képminőséget produkálta, utána a projektort sokáig állítgattam a milliárdnyi, inkább végtelen variációs lehetőségek miatti kihasználtság eléréséhez!
Amikor megjelent az AV10 megkérdeztem 2 barátomat, hogy mi a véleményük az új processzorról és az egekbe dicsérték, sőt...még annál is jobb. Van benne felkonvertálás? Igen! Igen. Akkor kell.
Frontok: SVS Ultra Evolution Pinnacle
Marantz AV10
Zidoo UHD5000
Epson 12000B
Marantz AV10
Zidoo UHD5000
Epson 12000B
- Vhiktor
- Nincs visszaút

- Kapcsolat:
Én meg csak azért írtam a gyártótól mivel írtad, hogy itthon nem kapható (pontosítok, hogy készleten nincs, csak rendelni lehet). Nemrég vett a gyártótól egy ismerősöm, rendben megérkezett, azt sem lehetett nálunk kapni.
Én segíteni próbáltam és nem kötekedni.
Nyilván a kérdező el tudja dönteni, hogy rendel valakitől országon belül vagy megrendeli saját maga. Nekem aztán teljesen mindegy.
Utólag kérem a moderátorokat, hogy töröljék ezt és az eggyel korábbi hozzászólásomat, mert ennek így semmi értelme.
Én segíteni próbáltam és nem kötekedni.
Nyilván a kérdező el tudja dönteni, hogy rendel valakitől országon belül vagy megrendeli saját maga. Nekem aztán teljesen mindegy.
Utólag kérem a moderátorokat, hogy töröljék ezt és az eggyel korábbi hozzászólásomat, mert ennek így semmi értelme.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vhiktor 2024.12.11., szer. 13:59-kor.
- Klein K10A
- madVR integrátor
Én azért írtam, mert láttam, hogy itt keresed. Gondolom a külföldi oldalakon meg látod hol és mennyiért van.nagy891229 írta: ↑2024.12.11., szer. 11:55Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy Magyarországon valahol megvásárolható-e ez a vászon? Benq 671St projektorhoz szeretnék egy 120"-os kontraszt/fekete szín javító vásznat készíteni.
Elite Screens Designer Cut 135"
RM-135H-CINEGREY
Köszönettel,
Attila
De itthon ne vegyél és ajánlatot se kérj senkitől, csak külföldön rendeld meg és biztos olcsóbb is
Epson EH-TW9300
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000
- Vhiktor
- Nincs visszaút

- Kapcsolat:
Rendeld meg a gyártó oldaláról, lehet olcsóbb is.nagy891229 írta: ↑2024.12.11., szer. 11:55Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy Magyarországon valahol megvásárolható-e ez a vászon? Benq 671St projektorhoz szeretnék egy 120"-os kontraszt/fekete szín javító vásznat készíteni.
RM-135H-CINEGREY
Köszönettel,
Attila
- Klein K10A
- madVR integrátor
Készleten nincs, csak rendelni lehet.nagy891229 írta: ↑2024.12.11., szer. 11:55Sziasztok!
RM-135H-CINEGREY
Köszönettel,
Attila
Epson EH-TW9300
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000
-
nagy891229
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Sziasztok!
RM-135H-CINEGREY
Köszönettel,
Attila
RM-135H-CINEGREY
Köszönettel,
Attila
Ki kell azt érdemelni! A jó dolgokra várni kel!!
Addig is érd be a Tieddel! Megteszi az is!