- TB 1.jpg (45.48 KiB) Megtekintve 1115 alkalommal
- TB 2.jpg (53.04 KiB) Megtekintve 1115 alkalommal
Az első TB album? És melyik kiadása? 50 th, hd, vagy sima, öt dobozos szett, ect :) ?Alex_Aston írta: ↑2025.01.30., csüt. 08:18Hali. Nézzétek már meg más szolgáltatónal is kérlek, kíváncsi vagyok.
Deezeren hallgatom a Mike Oldfield Tubular Bells album első számát, szépen nyugodtan
Aztán 9:35 körül mondom mi ez, kontaktos a hangfal kábel? Kb. 20-25 másodpercig recseg a felvétel, csak ott. Sehol máshol, bármikor visszatekerem oda, ott a hiba a felvételen.
Más szolgáltatonal is igy van? Vagy másnál is akinek Deezerje van?
kopaszbarack írta: ↑2025.01.14., kedd 06:51Bonyolítom neked még! Napközben telefonon hagyom az autoplay-t, hogy ömlessze rám a jóságot, ilyenkor válogatok, ha odaülök (audio pc-n) zenét hallgatni akkor már nálam is tiltva van.
Bonyolítom neked még
Majdnem: a win-verzióban a Settings részben mindjárt ott van az Autoplay. Android esetén meg a Audio&Playback címszó alatt.kopaszbarack írta: ↑2025.01.13., hétf. 18:57Settings - General - Autoplay ?!
Ajánlót sose hallgattam végig, de albumok, lejátszási listák után az algoritmus ajánlásait játsza tovább ha az "autoplay" be van kapcsolva.
Settings - General - Autoplay ?!st81 írta: ↑2025.01.13., hétf. 17:14Üdv!
Tidal win-es lejátszójának beállításával kapcsolatban szeretnék információt kérni. A cégnél a pc-n böngészőből, otthon pedig a Tidal saját alkalmazásából játszom le zenét. A cégnél ha lefut a napi ajánló (my daily discovery), akkor szépen adja egymás után a zenéket, azonban otthon leáll, ha a lista végére ér. Hol lehet beállítani, hogy az ajánló után folytassa a lejátszást hasonló stílusú zenékkel?
Üdv! Csinálj egy "üres" lejátszási listát (+create playlist), majd zeneszámonként add hozzá ehhez a listához a track listád számait (add playlist), ezek után a playlist-et játszasd le vel. Ezt kipróbálnám, egyébként meg passsz!hami501 írta: ↑2024.12.12., csüt. 18:27Tisztelt Fórumozók!
Segítsen vki, aki NAIM készülékkel stream-el:TIDAL-t használva az APP a TRACKS listát csak egyenként
hajlandó lejátszani,folyamatosan nem(keverve sem).
Nem találunk sem a TIDAL-on ,sem az APP-ban olyan beállítást,ami az összes TIDAL TRACKS-ban szereplő
számot rátenné az APP lejátszási listájára.
Üdv:István
Próbáld ,,app" helyett alkalmazássalhami501 írta: ↑2024.12.12., csüt. 18:27Tisztelt Fórumozók!
Segítsen vki, aki NAIM készülékkel stream-el:TIDAL-t használva az APP a TRACKS listát csak egyenként
Nem találunk sem a TIDAL-on ,sem az APP-ban olyan beállítást,ami az összes TIDAL TRACKS-ban szereplő
A kérdés átkerült a helyére.hami501 írta: ↑2024.12.12., csüt. 18:27Tisztelt Fórumozók!
Minden tartalomszolgáltatónál előfordul ilyen.
Gondoltam meglepem magam karácsonyra egy BlackFriday előfizetéssel (a kiskaput nem használom ki), gondoltam éves előfizetés választom, ami 26.598.- https://audirvana.com/audirvana-studio- ... -overview/ (Ez úgy kb. 40-50 perce volt)GTomi írta: ↑2024.12.02., hétf. 08:51Hogyha vkit érdekel, az Audirvana oldalán ma még van BlackFriday akció, 3 évre 53.198.- ami havi 1.478.- forintot jelent, utána 26.560.- évente, de nyilván függ majd az €/$ árfolyamtól...
(persze aki "rafkós" az ügyesen ki tud használni egy kiskaput, és ingyen használhatja folyamatosan).
Azóta visszakerült, jut eszembe :)BigZ_Steel írta: ↑2024.10.31., csüt. 13:18Talán ide tartozik, hogy a napokban vettem észre, hogy a Play áruházban nem elérhető az Audirvana remote app...