az,jó érzés,bár nekem nem ad jót,mert vele élekSnipi írta: ↑2024.12.11., szer. 16:18Mily nagyszerű érzés lehet, hogy a Természet megáldott ilyen kivételes képességekkel.![]()
Az a helyzet, hogy ajánlani a kérdő ismerete nélkül az ember csak olyat tud ami neki tetszik, ismer stb. A lényeg a "nekem" szón van.
Mivel a jelzett Videoton hangfallal rendelkeztem, így arról tudom, hogy nem ajánlanám.
De akkor legyen : mondok három hangfalat(sugárzó/szóró/izé nemtommi) ami 100.000 Ft alatti, nekem is van több mint 10 éve, és tetszik a hangja. De persze arról fogalmam sincs, hogy az adott erősítővel milyenek.
Akkor : B&W DM302 : könnyen hajtható, elhelyezésre nem kényes. Szerintem rockra kifejezetten jó a dögös hangja miatt.
Heybrook Prima 2c : élőbb hang a B&W-nél, bár nem olyan "dögös" mint az.
Magnat Monitor Supreme 202 : olcsó, és az áránál túlmutató hangú, bár nem túl kifinomult hang, a dögössége és a polcsugárzóhoz képest viszonylag nagy (16.5 cm) mélysugárzó miatt rockra felettébb alkalmas. Én is azon szoktam olyat hallgatni.
Mindhárom cumót sokat, sokszor hallgattam, hallgatom és hallgatni fogom. Nem fél percig, nem 2 másodpercig, bár ha valami nem tetszik azt 10 perc alatt el tudom dönteni, bár a liga meg a foci nagyon nem az én műfajom.
nos,a kérdésből,lehet tudni,mit szeretne elérni az érdeklődő. elég egyértelmű, hogy a NAD eme sorozat a gyártó direkt "angolos" hangú erősítője,amihez egy viszonylag semleges, lehetőleg nem fémdómos magassal bíró hangsugárzó kell. egy sima lágy dóm kell és olyan mélyközép,ami inkább vastagabban szól,mint véknyan. A Heybrook Te is érzed,hogy kiesik,mert nem elég dögös, a BW a fémdóm miatt fog kiesni, így a 3ból a legkevsébé patinás Magnat lehet alternatítva.
ez ennyire egyszerű.
a kérdésben bene volt minden, nem kell több kérdést feltenni, teljesen felesleges