Szerintem nem fogsz rá most sem kapni rá választ...Turbo írta: ↑2024.12.10., kedd 16:26Hát köszike!nemtomm írta: ↑2024.12.10., kedd 15:13Visszakerestem neked ...tavly már megfogalmazta egyszer![]()
![]()
![]()
viewtopic.php?t=7267&start=475![]()
Viszont Den mester már egyszer írta valahol, hogy a nem kispályás (Zidoo 5000) médiajátszóján natív 4k-ban küldi a jelet. Akkor is megkérdeztem, hogy akkor a processzor mit konvertál fel, de nem kaptam választ.![]()
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Mindent a házimozi projektorokról és vásznakról, A-Z-ig
Re: Mindent a házimozi projektorokról és vásznakról, A-Z-ig
"Az igazi barát szemből támad."
Hát köszike!nemtomm írta: ↑2024.12.10., kedd 15:13Visszakerestem neked ...tavly már megfogalmazta egyszer![]()
![]()
![]()
viewtopic.php?t=7267&start=475
Viszont Den mester már egyszer írta valahol, hogy a nem kispályás (Zidoo 5000) médiajátszóján natív 4k-ban küldi a jelet. Akkor is megkérdeztem, hogy akkor a processzor mit konvertál fel, de nem kaptam választ.
Turbo írta: ↑2024.12.10., kedd 14:43Csak azt áruld el végre, hogy konkrétan mi ez a felkonvertálás, amit használsz. Nem kell, hogy megoszd a 20 éves tapasztalatodat és a műhelytitkokat, csak, hogy mégis merre keressem a saját processzoromban. KösziDen írta: ↑2024.12.10., kedd 11:00A Marantz 8805, 8805A, AV10 processzoraiban benne foglaltatik a felkonvertálás technológia. Az AV10 pedig minden elvárás feletti képminőséget nyújt, amit nem vesztek figyelembe. Egyszer direkt ezért felhívtam Ivánt, hogy használ- e felkonvertálást a DC- ben. Nem.
Zozi írta, hogy a Barco igen.
Hiccusz mondta, hogy az Anthemben sincs képfelkonvertálás.
A HM stúdió sokezer dollárért kínál profi felkonvertáló kis számítógépet!
Visszakerestem neked ...tavly már megfogalmazta egyszer
viewtopic.php?t=7267&start=475
"Az igazi barát szemből támad."
Csak azt áruld el végre, hogy konkrétan mi ez a felkonvertálás, amit használsz. Nem kell, hogy megoszd a 20 éves tapasztalatodat és a műhelytitkokat, csak, hogy mégis merre keressem a saját processzoromban. KösziDen írta: ↑2024.12.10., kedd 11:00A Marantz 8805, 8805A, AV10 processzoraiban benne foglaltatik a felkonvertálás technológia. Az AV10 pedig minden elvárás feletti képminőséget nyújt, amit nem vesztek figyelembe. Egyszer direkt ezért felhívtam Ivánt, hogy használ- e felkonvertálást a DC- ben. Nem.
Szivesen meglepődnék én, de hiába próbáltam már párszor bejutni hozzád, mindig kikosaraztál
Pedig megnézném azt a kívételes képminőséget, ahogy a páratlan hangi élményt is megfüleném, amiről ódákat szoktál zengeni.
- Den
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 115
Sokszor írtam róla, hogy miért tudok ekkora méretű vászonra vetíteni minőségi képet. A Marantz 8805, 8805A, AV10 processzoraiban benne foglaltatik a felkonvertálás technológia. Az AV10 pedig minden elvárás feletti képminőséget nyújt, amit nem vesztek figyelembe. Egyszer direkt ezért felhívtam Ivánt, hogy használ- e felkonvertálást a DC- ben. Nem.
Aki kihasználja az AV10 által kínált egyedüli lehetőséget, lényegesen nagyobb felületet tud igényesen kivetíteni. Ezért nem kell semmire a jóval drágább projektor. Processzor mindenképpen kell és ha kapok ingyen egy ilyen lehetőséget, hogy nem csak a hang lesz minden elvásásnak megfelelő, hanem a kép is, akkor nem is tudok más processzort venni, és miért is vennék, amikor más cég nem is foglalkozik a képpel!
Zozi: Németországban az Epson 12000B a legnépszerűbb.
Azt a meglepetést, amit látnék az arcokon bekapcsolás nélkül és aztán...tuti az év fényképe lenne.
Aki kihasználja az AV10 által kínált egyedüli lehetőséget, lényegesen nagyobb felületet tud igényesen kivetíteni. Ezért nem kell semmire a jóval drágább projektor. Processzor mindenképpen kell és ha kapok ingyen egy ilyen lehetőséget, hogy nem csak a hang lesz minden elvásásnak megfelelő, hanem a kép is, akkor nem is tudok más processzort venni, és miért is vennék, amikor más cég nem is foglalkozik a képpel!
Zozi: Németországban az Epson 12000B a legnépszerűbb.
Azt a meglepetést, amit látnék az arcokon bekapcsolás nélkül és aztán...tuti az év fényképe lenne.
Frontok: SVS Ultra Evolution Pinnacle
Center: SVS Ultra
Subok: SVS SB16 Ultra, SB4000
2 back: SVS Ultra Tower,
8 atmos + 2 surround: Polk Signature ES20 Elite
Marantz AV10
Zidoo UHD5000
3 végfok: 2xEmotiva XPA GEN3 7ch, Audiolab 8300MB 1ch
400x225 cm 4K diamond 16:9 1,4 gain
Epson 12000B
Marantz AV10
Zidoo UHD5000
Epson 12000B
Sajna az a szoba olyan széles.Nem fér be a 4 m széles vászon (szerintem), 10 éve még elég nagynak számított.Den írta: ↑2024.12.09., hétf. 14:52Azonnal mennék a DC- be, ahogy lenne egy legalább 4 méter széles vászonra való vetítés.
Nincs min gondolkodnom, mert nem jut eszembe a fejlesztés szó, mert nincs miért a kép viszonylatában. Az tulajok nem használják ki a lehetőségeiket, én igen. Elképesztő fejlettségi színtet értek el a vetítők. Amikor azt hiszed 100%- on vagy a képi beállítások terén, még mindig van bőven hova fejlődni, színtet lépni a képinformációk felé.
Azért az Epson mérnökei sem csak malmoztak az elmúlt időben, így lehet hogy egy még jobb projektort csináltak, mindentől van jobb. Azért a Te szemed látná a 355-ös vásznon is hogy jobb lett-e ez a vetítő, vagy hogy érdemes lenne-e váltanod? Nem olyan nagy baj, ha a habbal a tetején megspékelt torta tetejére még felkerül egy meggy is!
Mintha Dentől egy Epson reklámanyagot olvasnék. 
- Den
- Kezdő Fórumlakó

A kábelek által a legkisebb a jelveszteségem,
a média lejátszóval tökéletes pontossággal beállítható a Hz,
a processzor káprázatos minőségben felkonvertálja a képet,
az Epson lehetővé teszi, hogy amilyen képet csak akarsz, azt létrehozhatod, ha értesz hozzá.
A varációs lehetőségek végtelenek.
Fényerőben nincs hiányom egyáltalán, a többi kütyü is jelentősen a kábelekkel együtt besegített rendesen az összhatásba.
Nekem az Epson képe tetszik a legjobban, a Barco anyagilag elérhetetlen, a JVC is.
a média lejátszóval tökéletes pontossággal beállítható a Hz,
a processzor káprázatos minőségben felkonvertálja a képet,
az Epson lehetővé teszi, hogy amilyen képet csak akarsz, azt létrehozhatod, ha értesz hozzá.
A varációs lehetőségek végtelenek.
Fényerőben nincs hiányom egyáltalán, a többi kütyü is jelentősen a kábelekkel együtt besegített rendesen az összhatásba.
Nekem az Epson képe tetszik a legjobban, a Barco anyagilag elérhetetlen, a JVC is.
Marantz AV10
Zidoo UHD5000
Epson 12000B
Marantz AV10
Zidoo UHD5000
Epson 12000B
Azért egy ekkora vászonra már érdemes lenne venni egy valódi 4k-s projektort.
Esetleg nézd meg ezt a tesztet, ahol egy Epson LS12000 és egy JVC NZ7 van összehasonlítva. https://www.youtube.com/watch?v=2wsF1ead-S8
- Den
- Kezdő Fórumlakó

Azonnal mennék a DC- be, ahogy lenne egy legalább 4 méter széles vászonra való vetítés.
Évekkel ezelőtt szerelt fel egy 495 centi széles vásznat a Home Movie egy nőnek a házimozijához.
Nincs min gondolkodnom, mert nem jut eszembe a fejlesztés szó, mert nincs miért a kép viszonylatában. Az tulajok nem használják ki a lehetőségeiket, én igen. Elképesztő fejlettségi színtet értek el a vetítők. Amikor azt hiszed 100%- on vagy a képi beállítások terén, még mindig van bőven hova fejlődni, színtet lépni a képinformációk felé.
Én is rendelkezem műszerrel, az ország legjobbja az enyém volt- már nem az, 5 különböző fegyverrel voltam bajnok.
Az én látás érzékszervem: vagyis a szemem és az agyam az én projektoromhoz állítva, és nem más által előírt paraméterek elfogadása, mert az nem én vagyok. Ahány ember, annyiféle érzékszerv, annyiféle igény...
Ezért állítsa be mindenki a saját igényeihez mérten.! Ha nem tudja, akkor tanulja meg: néhány nap alatt sikerülni fog.
Évekkel ezelőtt szerelt fel egy 495 centi széles vásznat a Home Movie egy nőnek a házimozijához.
Én is rendelkezem műszerrel, az ország legjobbja az enyém volt- már nem az, 5 különböző fegyverrel voltam bajnok.
Az én látás érzékszervem: vagyis a szemem és az agyam az én projektoromhoz állítva, és nem más által előírt paraméterek elfogadása, mert az nem én vagyok. Ahány ember, annyiféle érzékszerv, annyiféle igény...
Ezért állítsa be mindenki a saját igényeihez mérten.! Ha nem tudja, akkor tanulja meg: néhány nap alatt sikerülni fog.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Den 2024.12.09., hétf. 15:03-kor.
Marantz AV10
Zidoo UHD5000
Epson 12000B
Marantz AV10
Zidoo UHD5000
Epson 12000B
- Den
- Kezdő Fórumlakó

A végleges képminőségről:
A média lejátszó,
a processzor,
a képkábelek minősége,
a vászon nagysága és minősége,
a projektor adta szolgáltatások végtelen lehetőségek tárháza,
a filmek eltérő minőségei,
a szoba fényviszonyai stb.
Ezeket csak háznál lehet egyenként beállítani és véglegesíteni, mert azonos tulajdonsággal aligha létezik szoba- terem.
Mindegyik ketyere egyenként beleszól a képminőségbe, a projektorral véglegesítem a kép minőségét, ezért nem értem az előre bekalibráltan küldött projektorokat?!.
Ezen fórum legnagyobb kép szakértője Gyulai Pál írta az első bemutató alkalmából: az Epson 12000B 4 x full hd tehát 4K projektor.
A média lejátszó,
a processzor,
a képkábelek minősége,
a vászon nagysága és minősége,
a projektor adta szolgáltatások végtelen lehetőségek tárháza,
a filmek eltérő minőségei,
a szoba fényviszonyai stb.
Ezeket csak háznál lehet egyenként beállítani és véglegesíteni, mert azonos tulajdonsággal aligha létezik szoba- terem.
Mindegyik ketyere egyenként beleszól a képminőségbe, a projektorral véglegesítem a kép minőségét, ezért nem értem az előre bekalibráltan küldött projektorokat?!.
Ezen fórum legnagyobb kép szakértője Gyulai Pál írta az első bemutató alkalmából: az Epson 12000B 4 x full hd tehát 4K projektor.
Marantz AV10
Zidoo UHD5000
Epson 12000B
Marantz AV10
Zidoo UHD5000
Epson 12000B
Igazad van, már nekem is hiányzott egy ilyen komoly szakmai hozzászólás. Mi buták meg itt vitatkozunk, hogy melyik műszer mit tud :)
Epson EH-TW9300
Screenline Fashion 136" Diamond 1.2 4K
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
EMOTIVA XPA Gen3, BasX500.
MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5
SVS SB5000
Szepi házimozi: viewforum.php?f=46
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000
Örülök hogy elégedett vagy a rendszereddel! A kíváncsiság nem vitt el a DC-be megnézni az Epsonokat? Igaz írod, hogy így is maradt bőven fényerőd a 4m-es vásznadon
Végre egy szakmai hozzászólás, és nem a balhé.

Szerintem!
- Den
- Kezdő Fórumlakó

Ha valaki beleszeretett és fanatikus házimozi hívővé vált, attól még nem fog érteni a projektor képi beállításaihoz. Pláne jön a baj, ha nem is akar hozzá érteni, mert annyira bonyolultak a beállítási lehetőségek, hogy azt halandó ember nem is tanulhatja meg! Ilyenkor kihívják a kalibráló embereket és elfogadják
a "színhelyes", élettelen, fakó
beállításokat!
Az új generációs projektorok már azt a színtet képviselik végre, ami már megkérdőjelezi a leváltani akarást, akár végleges is lehet egy laser projektor ennyi üzemórával, valamint ennyi szolgáltatással, amit a tulajdonos nem tud kihasználni, mert nem akar érteni hozzá, nem is akarja megtanulni.
Ez annyira így van, hogy azért, mert a kicsomagolt készülék egyből nem azt nyújtotta minden állítás nélkül amit a tulaj kigondolt, azonnal eladásra tette ki, mert gyenge a készülék.....................
Elképesztő lehetőségek állnak rendelkezésre mindenki számára, aki saját maga akar érteni a vetítőjéhez.
Én magam egymáshoz összeszinkronizáltam a média lejátszómat- a processzoromat és a projektoromat a legjobb elérhető kábelekkel. Mindegyik kütyü szenzációs képbeállítási lehetőségeket nyújt: mintha saját stúdióm lenne. Ja az is van. Éltem a lehetőségekkel, döbbenetes élmény volt az egyik legjobb média lejátszót kezelni a Zidoo 5000- en 1hz- 5hz- 10hz- ként a képet állítani, a világunk egyetlen processzorát, aminek a képfelkonvertálása szenzációs, és az Epson 12000B projektorának bődületes szolgáltatási mennyiségét és minőségét. A végeredmény a 4 méter széles vászonra való kép kikezdhetetlen minősége. A 3 ketyere összehangolása, a képkábelek minősége/10% ezüst tartalom/ a 4K diamond 1.4 gain 4 méter széles 9m2- es vászon...és akkor még maradt rengeteg fényerőm!
Arról nem tehet senki, hogy ilyen csodakészülékeket megvehet bárki és egyáltalán nem ért hozzá a tulajdonosuk. A bűntetés nem marad el, nem lesz jó képed...ráadásul azt hiheti a tulaj, hogy ennyit tud a vetítő, holott a 90%- a kihasználatlan marad...
Az új generációs projektorok már azt a színtet képviselik végre, ami már megkérdőjelezi a leváltani akarást, akár végleges is lehet egy laser projektor ennyi üzemórával, valamint ennyi szolgáltatással, amit a tulajdonos nem tud kihasználni, mert nem akar érteni hozzá, nem is akarja megtanulni.
Ez annyira így van, hogy azért, mert a kicsomagolt készülék egyből nem azt nyújtotta minden állítás nélkül amit a tulaj kigondolt, azonnal eladásra tette ki, mert gyenge a készülék.....................
Elképesztő lehetőségek állnak rendelkezésre mindenki számára, aki saját maga akar érteni a vetítőjéhez.
Én magam egymáshoz összeszinkronizáltam a média lejátszómat- a processzoromat és a projektoromat a legjobb elérhető kábelekkel. Mindegyik kütyü szenzációs képbeállítási lehetőségeket nyújt: mintha saját stúdióm lenne. Ja az is van. Éltem a lehetőségekkel, döbbenetes élmény volt az egyik legjobb média lejátszót kezelni a Zidoo 5000- en 1hz- 5hz- 10hz- ként a képet állítani, a világunk egyetlen processzorát, aminek a képfelkonvertálása szenzációs, és az Epson 12000B projektorának bődületes szolgáltatási mennyiségét és minőségét. A végeredmény a 4 méter széles vászonra való kép kikezdhetetlen minősége. A 3 ketyere összehangolása, a képkábelek minősége/10% ezüst tartalom/ a 4K diamond 1.4 gain 4 méter széles 9m2- es vászon...és akkor még maradt rengeteg fényerőm!
Arról nem tehet senki, hogy ilyen csodakészülékeket megvehet bárki és egyáltalán nem ért hozzá a tulajdonosuk. A bűntetés nem marad el, nem lesz jó képed...ráadásul azt hiheti a tulaj, hogy ennyit tud a vetítő, holott a 90%- a kihasználatlan marad...

Marantz AV10
Zidoo UHD5000
Epson 12000B
Marantz AV10
Zidoo UHD5000
Epson 12000B
Hogy elröppent ez a 2 hét!
- Cseneles
- Fórumlakó

- Értékelés: 628
Legyen egy dlp pelda is. Sajat 3chip dlp gepem kalibraltan 292cm vaszon szelessegben:
Max lampateljesitmeny :153,35nit es feketeszint 0,029nit ON/OFF kontraszt 5123:1
Ecoban : 119nit feketeszint 0,023nit ON/OFF kontraszt 5123:1
Max lampateljesitmeny :153,35nit es feketeszint 0,029nit ON/OFF kontraszt 5123:1
Ecoban : 119nit feketeszint 0,023nit ON/OFF kontraszt 5123:1
Az amúgy sem izmos Epson lézer natív kontraszt még tovább gyengült a nagyobb fényerővel és persze csak Full HD felbontás :(
Epson EH-TW9300
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6178
Srácok, komolyan nem tudtok ebben a topikban normális stílusban vitatkozni? (akinek nem inge, kérem ne vegye magára).
Nem érdekes, hogy ki kezdte és hogy kinek "van igaza" a kedélyek lenyugtatása érdekében most mindenki 2 hetet pihen, aki részt vett és szította ezt a személyeskedő flame war-t.
Remélhetőleg veszitek az adást, mert a következő ilyen beavatkozás végleges lesz a számotokra.
Nem érdekes, hogy ki kezdte és hogy kinek "van igaza" a kedélyek lenyugtatása érdekében most mindenki 2 hetet pihen, aki részt vett és szította ezt a személyeskedő flame war-t.
Remélhetőleg veszitek az adást, mert a következő ilyen beavatkozás végleges lesz a számotokra.
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem
- Cseneles
- Fórumlakó

Feltételezem te szemben ülsz a mozidban a projektoroddal?! Vetítővel szembefordított műszerrel állítgatod és CSAK TE csinálhatod kikötéssel a Sonykat.szepi0808 írta: ↑2024.12.02., hétf. 19:33Még annyit, hogy vászonról nem fogsz tudni valós kontrasztot mérni, de az egyáltalán nem is fontos a kalibrálásnál, ezért nem is user error. Nagyon sok tényező befolyásolja ezt a mérést. Ha csak külön natív kontrasztot szeretnél mérni az egy külön folyamat és nem a vászonról történik.
[/quote]
Olvasd már el te szerencsétlen, hogy mit írtam! De úgy is tudom mi a célod, így nem nagyon érdekel mit vau vau nekem :)
[/quote]
Olyan vetítőt még nem gyártottak aminek a natív kontrasztját ne tudnám pontosan megmérni vászonról. Ez egy nagyon egyszerű alap dolog. Látod, azért van még hová tovább képezni magad.
Kis elmélkedő : 300fl mellett 100.000:1 ON/OFF 0,003fl fekete szintel rendelkezik. Ne mond azt hogy nem vagyok segítőkész.
Még annyit, hogy vászonról nem fogsz tudni valós kontrasztot mérni, de az egyáltalán nem is fontos a kalibrálásnál, ezért nem is user error
[/quote]
Feltételezem te szemben ülsz a mozidban a projektoroddal?! Vetítővel szembefordított műszerrel állítgatod és CSAK TE csinálhatod kikötéssel a Sonykat.
[/quote]
Olvasd már el te szerencsétlen, hogy mit írtam! De úgy is tudom mi a célod, így nem nagyon érdekel mit vau vau nekem :)
Epson EH-TW9300
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000
- Cseneles
- Fórumlakó

[/quote]
Még annyit, hogy vászonról nem fogsz tudni valós kontrasztot mérni, de az egyáltalán nem is fontos a kalibrálásnál, ezért nem is user error
. Nagyon sok tényező befolyásolja ezt a mérést. Ha csak külön natív kontrasztot szeretnél mérni az egy külön folyamat és nem a vászonról történik.
[/quote]
Feltételezem te szemben ülsz a mozidban a projektoroddal?! Vetítővel szembefordított műszerrel állítgatod és CSAK TE csinálhatod kikötéssel a Sonykat.
Ekkora butaságot már rég olvastam, hatalmas hiányosságaid van a méréstanban. Amit te leművelsz az botrányos a vetítéstechnikában és NEM nevezhető kalibrációnak. Mivel azok szabványok szerint történnek!
[/quote]
Ennyit arról, hogy a Viktor ír magas lóról...szepi0808 írta: ↑2024.12.02., hétf. 16:41Dávid! Csak azt tudom neked javasolni, mint privátban hogy fordulj szakemberhez! Személyes sérelmedet pedig írd le újra, ha még nem volt elég, hogy 2 év alatt csökkent a projektorod piaci ára (amit akkor is hatalmas kedvezménnyel kaptál) és ez a fő bajod, ezért vagyok egy szar a szemedben. De szerintem ezt ott kibeszéltük és sajnos piac határozza meg az árakat nem én. De írjad csak nyugodtan, megígérem elvolvasom.Jalso írta: ↑2024.12.02., hétf. 16:28Megint csak szítod a feszültséget.szepi0808 írta: ↑2024.12.02., hétf. 15:12
Persze, ha minden jó és van elég fényerő és a körülmények is jók és ez nagyon fontos, akkor sikerülhet (nálam és másnál az ALR vásznon nem nagyon fog sikerülni pontosat mérni, ott a másik módszer kell hozzá).
Pl. Solymáron, akit felidegesített egy másik "srác" a kontraszttal ott sikerült ugyanazt mérni, mint az utánam lévő tökéletes embernek. De gondolom neked is az "olcsóbbik" műszer van, ami nem tud olyan mély feketét pontosan megmérni, mint a tökéletes műszeres.
Balázs natív.png
2 évig jó volt minden, öröm és bodottá volt, most meg egy szar lettem, mióta Viktor nálad járt. Hát, ez van. Elfogadom, de most már szerintem jó lenne a személyeskedéssel leállni, mert ez nem tartozik a fórum témájához.
Te szólítottál meg a posztodban és Én nem félek felvállalni a tetteimet, veled ellentétben.
Ez a posztod tökéletes példa arra, hogy míg a Viktor tényekkel dokumentációkkal válaszol és kommentel, addig a Te eszköztárad kimerül a személyeskedésben. Tudod ha annyira jól tudnál kalibrálni mint sértegetni, nem is lehetne miről itt beszélni, dehát...
Ha esetleg érdemben tudnál válaszolni a posztomban feltett kérdéseimre, azért Én is és a többi "tesa" is, akik annyiért kapták a projit mint Én anno, megköszönnénk. Csak hogy tudjuk, hogy miért lett az importőr által leértékelve a készülékünk, ami újonnan centire ugyanannyiba kerül listaáron a kiskereknél, mint 2 éve. Meg hogy Khaosznak miért kellett egy 0km-es, 5 év Prime garis, Bontatlan XW5000-rest nagy nehezen 1.7-ért eladnia - miután magával alkudozott 1.8-ról -, miközben minden kiskernél még 2.4-2.6 körüli az ára.
Állításod szerint nem adtál mélyen ár alatt új gépeket, csak demót és/vagy használtat vagy Grade-est, és azok azért kerültek annyiba. A Sony hivatalos álláspontja az, hogy a kisker számlán fel kell tüntetni a Grade státuszt. Ez minden esetben megtörtént? Csak mert akkor nem kellene Nekünk, valóban 0 km-es géppel rendelkezőknek eladáskor olyan gépekkel küzdenünk, amik amúgy is olcsóbban kerültek eladásra, de valahogy az aktuális eladó ezt valamiért nem említi - mert lehet Ő sem tudta, hogy miért volt olcsó a készülék.
Fenntartom az álláspontomat, hogy egy 2.6 listaáron elérhető készülék 1-2 évesen, még garisan 100-200 órával NEM 1.2 vagy 1.3-mat ér. Te meg hirdeted a 60 órásat 1.45-ért kalibrálással együtt!!!! Aki szerint ez normális, az nyugodtan gondolja át mégegyszer.
Előfok : Marantz Cinema 40, Végfok : Sherbourn PA 7-150, Emotiva BasX-A4
IC : AQ Red River, SUPRA
Frontok : JBL LS 80
Center : JBL LS Center
Háttér : JBL LS 40
SBL, SBR : JBL STUDIO 530
ATMOS : JBL STUDIO 220
Mélyláda : SVS SB4000,
Kép : Sepiscreen ALR, Sony VPL-XW5000ES
IC : AQ Red River, SUPRA
Frontok : JBL LS 80
Center : JBL LS Center