Már csak hangfalpár beszámítás vagy csere érdekel!
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Auralic Aries Mini eladó
Re: Auralic Aries Mini eladó
Beszámítok ; Sony Ps-11 ,Ps -212 vagy hasonló évjáratú Sony lemezjátszót ,továbbá Sony SS-2050,2070 hangfalpárost ,szintén hasonló évjárat is érdekelhet.
Köszi!
Köszi!
Csere érdekelhet , elsősorban állványos hangsugárzóra, esetleg némi ráfizetéssel is!
Ajánlatokat csak privát üzenetben várok!
Köszi!
Ajánlatokat csak privát üzenetben várok!
Köszi!
Ismét eladó ez a kis fehér színű lejátszó. A teteje még mindig sárga, ahogy a régi képeken is látszik!
Működése hibátlan, Ip címről bármilyen készülékkel beállítható, androidról pedig a Linn Kazo ingyenesen letölthető "appjával" a belső vagy külső tároló érhető el. Tidal Connect tökéletesen működik.
Ára 95000ft a gyári kis tápjával.
Akit érdekel van hozzá lineáris nagy táp is,vele együtt 125000ft
A nagy táp külön is eladó 40000ft.
Átvehető Pécs mellett, alkalmanként Pécsett is.
Csere ,köszönönöm nem érdekel, az érdeklődést privátban várom!
Köszi!
Működése hibátlan, Ip címről bármilyen készülékkel beállítható, androidról pedig a Linn Kazo ingyenesen letölthető "appjával" a belső vagy külső tároló érhető el. Tidal Connect tökéletesen működik.
Ára 95000ft a gyári kis tápjával.
Akit érdekel van hozzá lineáris nagy táp is,vele együtt 125000ft
A nagy táp külön is eladó 40000ft.
Átvehető Pécs mellett, alkalmanként Pécsett is.
Csere ,köszönönöm nem érdekel, az érdeklődést privátban várom!
Köszi!
Úgy tűnik ezt kritikának vetted.
Nem annak szántam, gondoltam ez a fizikai -tünet- mást is érdekelhet, ezért írtam be a hirdetés oldalba.
A továbbiakban - ha érdekel a készülék, a részleteket már privátban érdeklődöm.
Üdv, Zsolt
Nem annak szántam, gondoltam ez a fizikai -tünet- mást is érdekelhet, ezért írtam be a hirdetés oldalba.
A továbbiakban - ha érdekel a készülék, a részleteket már privátban érdeklődöm.
Üdv, Zsolt
" feltételezem kapott UV-t rendesen az idők során"
Remélem ezt csak viccből feltételezed!
Ha érdekel a készülék,akkor privátban érdeklődj!
Remélem ezt csak viccből feltételezed!
Ha érdekel a készülék,akkor privátban érdeklődj!
- Redguy
- Nincs visszaút
- Értékelés: 104
Szia,
Nekem is van ilyenem (is).
Pont ugyan így néz ki, pedig nálam biztos nem kapott napot.
Szerintem a sárgulás inkább annak köszönhető, hogy üzemi hőmérsékleten kb 30-32 fok körül van, meg hogy vacak műanyag.
A stramerrel kapcsolatban: ha kap jó kiszolgálast (értsd: tiszta áramot és remek rezhéscsillapítást), akkor csodákra képes (az árához képest), de sajnos nem a saját dac-jával.
Auralic Aries Femto - LESSLOSS DAC 2004 MKII - Burmester 051 integrált - KEF Reference 3 - 2
Kedves Hirdető,
Mikori vásárlású az Auralic? (hány éves?)
Csak a besárgulás miatt kérdezem, mert feltételezem kapott UV-t rendesen az idők során.
Előre is köszönöm a választ.
Mikori vásárlású az Auralic? (hány éves?)
Csak a besárgulás miatt kérdezem, mert feltételezem kapott UV-t rendesen az idők során.
Előre is köszönöm a választ.
Re: Auralic Aries Mini eladó!
Köszönöm az infót, bár ez nem egy,kis hanem elég meghatározó pontosítás!

Re: Auralic Aries Mini eladó!
Csak egy kis pontosítás: nem kell hozzá almás termék, én is féltem megvenni. Böngészőből bármilyen gépről lehet pontosan ugyanazokat a beállításokat elvégezni, mint az almás programmal. Csak meg kell keresni a hálózaton az ip-címét. Bátran veheti akárki.

erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla
Auralic Aries Mini eladó
Eladó sorba került ez a kis fehér színű lejátszó. Sajnos az idő őt sem kímélte ,besárgult a teteje.
Működése hibátlan, amihez az első beállításhoz valamilyen almás termék szükséges.
Gyári kis táp van hozzá, doboza már nincs meg.
Átvehető Pécs mellett. Ára 120.000ft
Működése hibátlan, amihez az első beállításhoz valamilyen almás termék szükséges.
Gyári kis táp van hozzá, doboza már nincs meg.
Átvehető Pécs mellett. Ára 120.000ft
- Csatolmányok
-
- IMG_20230405_071631.jpg (3.41 MiB) Megtekintve 2381 alkalommal
-
- IMG_20230405_071642.jpg (3.03 MiB) Megtekintve 2381 alkalommal