Ez egy nagyon jó lemez.
Nagy kedvencem, az utolsó 'Aria variata'.
youtu.be/jnZNhoECRPc
részben megfontolnám a feljebb jelzett ...khm... utakon(t) is. Nekem is van előfizetésem, vásárolok is hanghordozót, stb. de van amikor igénybe veszemSnipi írta: ↑2024.11.15., pén. 09:12Az elmúlt 40 évben még nem sikerült rávenni magamat a sztrímelésre.juliush írta: ↑2024.11.15., pén. 08:37Sajnos a lemezt fizikailag legfeljebb a használtpiacon lehet beszerezni! Nekem a teljes Ashkenazy vezényelte ciklusban van meg egy dobozban. Ha nem ragaszkodsz a fizikai lemezhez, online elérhető Tidalon, megvásárolható a Preston FLAC-ban (...és még nyilván elérhető egyéb...khm...utakon is).
De szerintem már látom szomorú sorsomat, nemsokára elő kell fizetnem internetre (most cégest használok) és akkor valószínű én is elindulok a lejtőn.![]()
Az elmúlt 40 évben még nem sikerült rávenni magamat a sztrímelésre.juliush írta: ↑2024.11.15., pén. 08:37Sajnos a lemezt fizikailag legfeljebb a használtpiacon lehet beszerezni! Nekem a teljes Ashkenazy vezényelte ciklusban van meg egy dobozban. Ha nem ragaszkodsz a fizikai lemezhez, online elérhető Tidalon, megvásárolható a Preston FLAC-ban (...és még nyilván elérhető egyéb...khm...utakon is).
Sajnos a lemezt fizikailag legfeljebb a használtpiacon lehet beszerezni! Nekem a teljes Ashkenazy vezényelte ciklusban van meg egy dobozban. Ha nem ragaszkodsz a fizikai lemezhez, online elérhető Tidalon, megvásárolható a Preston FLAC-ban (...és még nyilván elérhető egyéb...khm...utakon is).
Hol lehet leakasztani ezt a lemezt? Bár mindkettő megvan, sőt a 15. egy nagyon jó lemezen fantasztikus minőségben, de a 9. csak valami cseh (asszem Opus nevű kiadótól) lemezen.
Hát ja, nem vagyunk egyformák, én a musical műfaja ellen be vagyok oltva, vinnyogva menekülőre fogom, ha ilyet hallok.juliush írta: ↑2024.11.11., hétf. 15:43Bevallom, ez nekem már nem működik, az eredeti, vágyakozástól fehéren izzón pörgős, ütős Voulez-vous lényegét kiöntötték a fürdővízzel, maradt a fülbemászó dallamocska barokkosan prüntyögve. De ez szubjektív vélemény.
Ha már fel kellett dolgozni, akkor...
youtu.be/alhVUKh36_Q
"Voulez-vous? Take it now or leave it, Now is all we get, Nothing promised, no regrets..."
Nekem sem nagyon...
Bevallom, ez nekem már nem működik, az eredeti, vágyakozástól fehéren izzón pörgős, ütős Voulez-vous lényegét kiöntötték a fürdővízzel, maradt a fülbemászó dallamocska barokkosan prüntyögve. De ez szubjektív vélemény.
Már meg lehet vásárolni/ streamelni. Tidalon 24/96 felbontásban!