Dehogy is !Arrowcross írta: ↑2024.11.24., vas. 22:43
...a másik pedig 2x1W körüli SE kapcsolású. Úgy tudom nagyobb érzékenységű kellene az ilyen kis teljesítményű erősítőkhöz.
A 110 Db/W bőven elég !

Dehogy is !Arrowcross írta: ↑2024.11.24., vas. 22:43
...a másik pedig 2x1W körüli SE kapcsolású. Úgy tudom nagyobb érzékenységű kellene az ilyen kis teljesítményű erősítőkhöz.
Miért kell egy ekkora állódobozt így hangolni? https://youtu.be/mpsg7coXals?t=665Den írta: ↑2024.11.23., szomb. 12:18Kb a kétszeresébe kerül legalább /11000 dollár/, mint a Pinnacle és nem is cserélném el rá semmiképp. Hifi hangfalnak néz ki, az SVS pedig mozira és hifire is több, mint jó.fererencz írta: ↑2024.11.22., pén. 16:44Minden viszonyítás kérdése.![]()
https://www.erinsaudiocorner.com/loudsp ... rresen_x3/
Kb a kétszeresébe kerül legalább /11000 dollár/, mint a Pinnacle és nem is cserélném el rá semmiképp. Hifi hangfalnak néz ki, az SVS pedig mozira és hifire is több, mint jó.fererencz írta: ↑2024.11.22., pén. 16:44Minden viszonyítás kérdése.![]()
Nyugi, ezt is lehet überelni.fererencz írta: ↑2024.11.22., pén. 16:44Minden viszonyítás kérdése.![]()
Nézd meg Erins Audio corner videóját az állóról, és GR-Research videóját a bookshelfről. Eléggé tanulságos.tottyi írta: ↑2024.11.22., pén. 11:19Nogyon komolynak nez ki es milyen jo melyei lehetnek papirok szrint. Ehez meg sub sem kell.Den írta: ↑2024.11.20., szer. 16:40Amerikában is és itthon is nagyon népszerű márka, azért vettem meg az egész sorozatot. Mondom magamban, ha ennyien veszik, akkor rossz nem lehet! Aztán még azért, mert egyből volt minden a mozihoz és az ára is jó volt. Az SVS- t drágának találtam, a Mikkel- Kesslert nem hallgathattam meg és irtózatosan drágák és kicsik.
A Klipscheket is csak halkan próbánál, itt hibáztam.
Véleményt kértek, hát azt produkáltuk ketten: a valóságot.![]()
Nézd meg az eladásokat, oldalakon keresztül nincs SVS, vagy feljebb lépés miatt eladó...Klipsch annál több. Az SVS- el kellett volna kezdenem...
Most első magyar emberként vettem meg a legnagyobb SVS frontot és a tesztelő odavolt érte: sosem hallott ilyen hiteles zongorahangot hangfalból.![]()
https://www.svsound.com/products/ultra- ... 1YoR_fEug6
Nogyon komolynak nez ki es milyen jo melyei lehetnek papirok szrint. Ehez meg sub sem kell.Den írta: ↑2024.11.20., szer. 16:40Amerikában is és itthon is nagyon népszerű márka, azért vettem meg az egész sorozatot. Mondom magamban, ha ennyien veszik, akkor rossz nem lehet! Aztán még azért, mert egyből volt minden a mozihoz és az ára is jó volt. Az SVS- t drágának találtam, a Mikkel- Kesslert nem hallgathattam meg és irtózatosan drágák és kicsik.
A Klipscheket is csak halkan próbánál, itt hibáztam.
Véleményt kértek, hát azt produkáltuk ketten: a valóságot.![]()
Nézd meg az eladásokat, oldalakon keresztül nincs SVS, vagy feljebb lépés miatt eladó...Klipsch annál több. Az SVS- el kellett volna kezdenem...
Most első magyar emberként vettem meg a legnagyobb SVS frontot és a tesztelő odavolt érte: sosem hallott ilyen hiteles zongorahangot hangfalból.
Én azt sajnálom, hogy nem érted, vagy inkább nem akarod érteni, és félremagyarázod amit írok.zoli73 írta: ↑2024.11.20., szer. 17:35A közel 15 éves ittlétem alatt, már nem egy tanácsot adtam, javasoltam, de nem hinném, hogy azokkal bárkit félrevezettem, kárt okoztam volna, vagy ártottam volna bárkinek. Sajnálom, hogy sok mindenben nem értesz velem egyet, de elfogadom, mert mindenki máshogy áll ehhez a hobbihoz...
nos ez a 3 kérdőjeles válasz,az én beirásom után keletkezett,ahol felhoztam egy ajánlást a gyártó 1 termékére...tény és valóság,úgy általánositva,a Klipsch polarizálja a hifista társadalmat,és azért ne feledjük el hogy globális szinten Paul W Klipsch,elismert tervező,égy gyártó volt,és ma is világszerte,felhasználok tizezrei/százezrei használják termékeit,boldogan,többek között az AVX-en is van egy pár felhasználója a márkának,és ezek tiszteletbeli tagjai az AVX-nek,lényegtelen hogy kisebb,vagy nagyobb pédányait birtokolják a gyártónak...én már akkor is leirtam,és most is csak ismételni tudom,nem vagyunk egyformák,izlések,preferenciák változóak,a lényeg,hogy a felhasználó megtalálja számára megfelelő "eszközt" amelyet boldogan használ,és ez lehet valakinek akár egy Spendor BC1,de valakinek meg Klipsch EckhornTe tartottad fontosnak, hogy kioktass, hogy miért teszek három kérdőjelet a saját kérdésem után és hogy leírtam, hogy meggondolnám a Klipsch ajánlását/vásárlását.
Nem gondolnám, hogy én bárkit is, bármikor kioktattam volna bármiről.Rock60 írta: ↑2024.11.20., szer. 17:03Ha nem vernéd a habot, nem tartanánk itt.
Te tartottad fontosnak, hogy kioktass, hogy miért teszek három kérdőjelet a saját kérdésem után és hogy leírtam, hogy meggondolnám a Klipsch ajánlását/vásárlását.
Arra nyilván válaszoltam, aztán Te megint , aztán jöttek egyéb reakciók is.
A gát átszakadt, azt már csak csenddel tudod befoltozni.
Ahogy látom, egyre többször kapsz kedvet, hogy tanácsot adj, kioktass, óvva ints, hogy ki, mit hogy mondjon, vagy ne mondjon...![]()
Ha nem vernéd a habot, nem tartanánk itt.
A legtöbb esetben egy márka következetesen egy bizonyos hangzásideál szerint építí a dobozait. / Vagy bármi mást./
Amikor én kimondtam, hogy nem ajánlom, jött a huhogás, meg hogy mi az a sok kérdőjel.
En meg nem hallottam oket foleg a felso kategoriat de ezeknek is olyan szornyu hangjuk van?Den írta: ↑2024.11.20., szer. 10:4611 Klipsch hangfalam volt az elitből, sikerült eladnom egyszerre az összeset.
A Klipscheknek van egy olyan hátrányuk, ami miatt egyáltalán nem engedném forgalmazni őket:az a tölcséres szerkezetük
, ami miatt elviselhetetlenül sok lesz a magas tartomány.
![]()
A többi tulajdonságuk mind rendben van: dinamika, kinézet, tönkretehetetlen stb, de gyakorlatilag a használhatatlan, egyáltalán nem ajánlott, sőt menekülj tőle kategóriába sorolom.![]()
De ha ki akarsz cseszni magaddalés szórni a pénzt használhatatlan hangfalakra, senki sem fog eléd állni, fogadd meg a jótanácsokat!
Ez nagyon jól hangzik, köszönöm a felajánlást, élnék vele. Egyeztessünk telefonon (ha adsz egy számot hívlak, illetve az én számom 70 kilenc 402 943).