Ha én forrasztanám így meg a kertész végzettségemmel, hát elbujdosnék szégyenemben.
Nincsen szépen megfuttatva cin, mintha nem lett volna elég forró...

De legalább olcsó.

Mert amit Te látsz, az a védőföld vezeték(fekete), és nem a nullához csatlakozik, hanem az IEC aljzat védőföld érintkezőjéhez. Pusztán optikai csalódás, csalóka szögből van fotózva.
Igaz. Benéztem.Redguy írta: ↑2024.11.16., szomb. 19:57Miből gondolod, hogy a föld és a nulla össze van forrasztva?
Szerintem a föld le van vezetve a pozitív és a nulla alá - mint minden IEC dugó esetén ld. képScreenshot_20241116_195449_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
Két dolgot néztél el, de nagyon.
Miből gondolod, hogy a föld és a nulla össze van forrasztva?
Nincs összekötve, és nem is szabad összekötni, ha már egyszer szétválasztották a nulla, és földelő (nullázó) vezetéket.
Nincs összekötve, és nem is szabad összekötni, ha már egyszer szétválasztották a nulla, és földelő (nullázó) vezetéket.
Miért?
A képek alapján nem értem a kérdést.Voyager írta: ↑2024.11.16., szomb. 18:33Egyébként mi történik, ha az eszköz fali dugóját nem fázis helyesen csatlakoztatom? A fotó alapján akkor, a fázist összekötöm a nullával? Vagy nem jól látom?zoli73 írta: ↑2024.11.15., pén. 21:10Katt a linkre, és olvasd el a leírását.gomolalaci írta: ↑2024.11.15., pén. 20:51,,Ebben nincsenek tekercsek, kondik, stb. sőt jóformán alig valami, de legalább működik, mindenféle mellékhatás nélkül!"
Akkor mitől működik, mitől lesz jobb a hangkép???![]()
Képkivágás.PNG
Egyébként mi történik, ha az eszköz fali dugóját nem fázis helyesen csatlakoztatom? A fotó alapján akkor, a fázist összekötöm a nullával? Vagy nem jól látom?zoli73 írta: ↑2024.11.15., pén. 21:10Katt a linkre, és olvasd el a leírását.gomolalaci írta: ↑2024.11.15., pén. 20:51,,Ebben nincsenek tekercsek, kondik, stb. sőt jóformán alig valami, de legalább működik, mindenféle mellékhatás nélkül!"
Akkor mitől működik, mitől lesz jobb a hangkép???![]()
Katt a linkre, és olvasd el a leírását.gomolalaci írta: ↑2024.11.15., pén. 20:51,,Ebben nincsenek tekercsek, kondik, stb. sőt jóformán alig valami, de legalább működik, mindenféle mellékhatás nélkül!"
Akkor mitől működik, mitől lesz jobb a hangkép???
A korábbi negatív tapasztalatok, velem is ezt mondatták, sokáig ellen is álltam minden kísértésnek.gomolalaci írta: ↑2024.11.15., pén. 20:48Nekem még tized áron sem kellene semmilyen tápszűrő!zoli73 írta: ↑2024.11.14., csüt. 20:36Kicsit egyoldalúnak éreztem, hogy "leszóltam" ezeket a szűrős elosztókat úgy, hogy nem ajálottam helyette semmit.kpista írta: ↑2024.11.14., csüt. 10:12Sziasztok!
Érdeklődve olvasom az ösvény hsz-eket, ám sajnos nekem a lakást kellene keresztül fúrni.
Ezért azt gondolom, nekem egyszerűbb lenne egy tápszűrő kondicionáló vétele.
Ehhez kérnék tapasztalati segítséget.
Két ötletem volna.
Audioquest 505, ill. Taga PC-5000.
Köszönöm, ha megosztjátok a véleményeteket, ill. tapasztalatokat.
Feltételezve, hogy hálózati elosztód van, ami remélhetőleg mindenféle szűrő nélküli, akkor ajálok elé egy ilyet: https://kacsa-audio.hu/webaruhaz/lesslo ... E8QAvD_BwE
Ebben nincsenek tekercsek, kondik, stb. sőt jóformán alig valami, de legalább működik, mindenféle mellékhatás nélkül!
Én már évek óta használom elégedetten, és semmi negatívumot nem tudok elmondani róla. Ennél még drágább szűrők is csinálnak valamit, ami egy idő után zavaróvá válhat.
A közeljövőben biztosan akciózni fogja a KáCsa audió, rend szerint Back Friday alkalmából, illetve az Ádventi hétvégéken jelentős árengedményt szoktak adni.
Nekem még tized áron sem kellene semmilyen tápszűrő!zoli73 írta: ↑2024.11.14., csüt. 20:36Kicsit egyoldalúnak éreztem, hogy "leszóltam" ezeket a szűrős elosztókat úgy, hogy nem ajálottam helyette semmit.kpista írta: ↑2024.11.14., csüt. 10:12Sziasztok!
Érdeklődve olvasom az ösvény hsz-eket, ám sajnos nekem a lakást kellene keresztül fúrni.
Két ötletem volna.
Feltételezve, hogy hálózati elosztód van, ami remélhetőleg mindenféle szűrő nélküli, akkor ajálok elé egy ilyet: https://kacsa-audio.hu/webaruhaz/lesslo ... E8QAvD_BwE
Ebben nincsenek tekercsek, kondik, stb. sőt jóformán alig valami, de legalább működik, mindenféle mellékhatás nélkül!
Én már évek óta használom elégedetten, és semmi negatívumot nem tudok elmondani róla. Ennél még drágább szűrők is csinálnak valamit, ami egy idő után zavaróvá válhat.
A közeljövőben biztosan akciózni fogja a KáCsa audió, rend szerint Back Friday alkalmából, illetve az Ádventi hétvégéken jelentős árengedményt szoktak adni.
Kicsit egyoldalúnak éreztem, hogy "leszóltam" ezeket a szűrős elosztókat úgy, hogy nem ajálottam helyette semmit.kpista írta: ↑2024.11.14., csüt. 10:12Sziasztok!
Két ötletem volna.
Szia,kpista írta: ↑2024.11.14., csüt. 10:12Sziasztok!
Két ötletem volna.
Szia,
Az emlitett két tápszűrő elosztót nem ismerem, de hasonlókkal volt dolgom.kpista írta: ↑2024.11.14., csüt. 10:12Sziasztok!
Két ötletem volna.
Nálam a vastagabb túl soknak bizonyult a mélyek dúsulása miatt. Én is 2.5 -össel kezdtem, de csőben van, így bármit csőbe tudok húzniRock60 írta: ↑2024.11.13., szer. 16:15Ár/érték arányban tényleg a legjobb, gyakorlatilag nem kerül semmibe.![]()
A 1.5 - es vékony ösvénynek - szerintem.
Szerintem az NHXMH-J 3x2,5mm2 kábellel is érdemes foglalkozni. Ha vastagabb kell akkor ennek a 3x4mm2-es változata. De ha csinálod, akkor minimum 2 ösvényt húzz, ki tudja...
Ár/érték arányban tényleg a legjobb, gyakorlatilag nem kerül semmibe.
Sima, "mezei" 1.5 nm milliméteres MCU.