...a forró bádogtetőn, ahol csontvázak szeretkeznek.

...a forró bádogtetőn, ahol csontvázak szeretkeznek.
Tényleg nagyon jó.
részben megfontolnám a feljebb jelzett ...khm... utakon(t) is. Nekem is van előfizetésem, vásárolok is hanghordozót, stb. de van amikor igénybe veszemSnipi írta: ↑2024.11.15., pén. 09:12Az elmúlt 40 évben még nem sikerült rávenni magamat a sztrímelésre.juliush írta: ↑2024.11.15., pén. 08:37Sajnos a lemezt fizikailag legfeljebb a használtpiacon lehet beszerezni! Nekem a teljes Ashkenazy vezényelte ciklusban van meg egy dobozban. Ha nem ragaszkodsz a fizikai lemezhez, online elérhető Tidalon, megvásárolható a Preston FLAC-ban (...és még nyilván elérhető egyéb...khm...utakon is).
De szerintem már látom szomorú sorsomat, nemsokára elő kell fizetnem internetre (most cégest használok) és akkor valószínű én is elindulok a lejtőn.![]()
Az elmúlt 40 évben még nem sikerült rávenni magamat a sztrímelésre.juliush írta: ↑2024.11.15., pén. 08:37Sajnos a lemezt fizikailag legfeljebb a használtpiacon lehet beszerezni! Nekem a teljes Ashkenazy vezényelte ciklusban van meg egy dobozban. Ha nem ragaszkodsz a fizikai lemezhez, online elérhető Tidalon, megvásárolható a Preston FLAC-ban (...és még nyilván elérhető egyéb...khm...utakon is).
Sajnos a lemezt fizikailag legfeljebb a használtpiacon lehet beszerezni! Nekem a teljes Ashkenazy vezényelte ciklusban van meg egy dobozban. Ha nem ragaszkodsz a fizikai lemezhez, online elérhető Tidalon, megvásárolható a Preston FLAC-ban (...és még nyilván elérhető egyéb...khm...utakon is).
Hol lehet leakasztani ezt a lemezt? Bár mindkettő megvan, sőt a 15. egy nagyon jó lemezen fantasztikus minőségben, de a 9. csak valami cseh (asszem Opus nevű kiadótól) lemezen.