SoundMania írta: ↑2024.11.14., csüt. 07:11
Csak megérteni próbálom, miért tette fel a kérdést a Systemdekről az si2 és Thesis-el a birtokában. Az elég kevés infó és valóban ízlést takarhat, hogy csöves jellegű, csakhogy ez egy nagyon érthetetlen szó így magában az illető ismerése nélkül és anélkül, hogy részletezte volna mit is jelent az neki. Viszont a sablinoktól eltérő tanácsokat meg kb mind figyelembe sem veszi. Bár ez tipikus is lehet, hiszen ha az ember bizonytalan, akkor a "megerősítő" "tanácsok" az egyértelmű befutók.
Amúgy ízlésen miért ne lenne értelme vitatkozni? Hátha ízléstelen..... :)
Ahogy azt már Zoli is leírta, nem igazán figyeltél arra amit írtam. Systemdekről nem is volt kérdés, az erősítőkről meg aztán pláne. A TT2-ről érdeklődtem csak, mivel az eddig kimaradt.
Rajtad kívül kb mindenki értette, hogy mi is volna a csöves jelleg. Mondjuk ők a kérdést is megértették és arra is kaptam választ, nem a Systemdekre. Az infó is elég volt nekik, hisz nem is kellett a kérdés megválaszolásához több.
Amúgy a te "sablonoktól eltérő" tanácsod is helytálló lehetne, amennyiben tanácsra lett volna/lenne szükségem. De nincs.
És megkockáztatom, hogy a többiek azt is értették, hogy miért zártam le két sorban legutóbb a veled való diskurzust.
Ahogy az élet más területein is, úgy a neten is messze elkerülöm a hozzád hasonló energiavámpírokat. Ez a fajta kötekedő, mindent jobban tudó és kérdés nélkül megmondó attitűd számomra nem a tolerálható és elfogadható szint. 15-17 éveseknél még eltekint felette az ember, de utána már nincs nagyon rá mentség. Ez nem visz előre.
Úgyhogy először és utoljára leírtam ez most neked, hátha... De ha nem érted, nekem úgy is jó, meghagylak így magadnak. Én el tudom azt is fogadni ha valaki ilyen, de engem nem tudsz ebbe behúzni.
LP: Linn Sondek LP12 + GB Tools Zeta + Koetsu Black + Heed Orbit + Quasar III + Q-PSU
CD: Heed Obelisk DT + DA
Stream: SOtM SMS-200 neo + TMP
Erősítő: Heed Obelisk SI³⁰ + X2³⁰
Hangfal: Heed StandArt JSE