SoundMania írta: ↑2024.11.11., hétf. 16:46
Sajnos a kar/hangszedő fontosabb. Szerintem a lezjátszó összeállításod nem ér annyit mint egy Systemdek mondjuk egy Tabriz zi karral meg egy nagyon jó hangszedővel. Talán egy Rega karossal Ania hangszedővel már felveszi a versenyt. Ez a szett nagyon egyben van. Hogy kinek milyen a csöves hang...? Nem tudom. De nekem az ellenütemüek sem azok. És inkább egy semlegesebb Systemdek mint egy erősen színezett Linn. Pláne a Heedakkal.
Ez még nekem is fájt, még viccnek is rossz...
Nem az a része, hogy a kar, vagy a futómű-e a fontosabb - egyformán fontosak - hanem, hogy a Systemdeck bármilyen karral jobb lenne, mint a Linn valami közepes árfekvésű karral.
Rega karos Systemdeckel talán felveszi a versenyt a Linn, ha nagyon igyekszik ???
Azzal a Rega karral, amire mindig elmondod, hogy mekkora egy hulladék ?
Tehát a döglött Sysí a döglött Regával csak annyira rosz, mint Linn ?
Színezés ide, színezetlenség oda, a Linn klasszissal jobb futómű, mint a Systemdeck, talán nem véletlenűl 2 - 3 - szoros áron lehet hozzájuk jutni a Cápán, annyival többet is ér.
Ha már annyira színezetlenség.
Anno a Merlinben hallottam eleget Systemdecket, Plnk Triangle - t, AN TT1-2 - t Valdi-t, Voyd - ot.
A Pink színezetlenebb, mint a Sysi, és minden paraméterében sokkal jobb.
Annál is jobb a TT2, talán annál is a Valdí, testesebb, nagyobb hanggal, és bár más karakter, velük tartom egy szintűnek a Linn-t.