Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hálózati audio lejátszók
- delac
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 0
Re: Hálózati audio lejátszók
Üdvözletem!
Tanácsot kérnék a hozzáértőktől.
Amiről szó van :
Regisztráltam,előfizettem a Tidalra.( mert,hogy az jobb minőség mint a Spotify )
Laptopot használok,onnan bluetoothon kapcsolódunk az erősítőhöz+hangfalhoz.
Kérdésem az,hogy jobb minőségű,nagyobb felbontású,részletesebb stb stb...
lesz-e a végeredmény akkor,ha elhagyom a blutoothot és veszek egy hálózati lejátszót ( wiim pro plusz )
ami vezetékkel kapcsolódik a routerhez, és természetesen az erősítőhöz . ( rca vagy koax )
Az a gyanúm,hogy a bluetooth ebben a formában " lebutítja a Tidalt .
Köszönettel fogadok minden véleményt.
Tanácsot kérnék a hozzáértőktől.
Amiről szó van :
Regisztráltam,előfizettem a Tidalra.( mert,hogy az jobb minőség mint a Spotify )
Laptopot használok,onnan bluetoothon kapcsolódunk az erősítőhöz+hangfalhoz.
Kérdésem az,hogy jobb minőségű,nagyobb felbontású,részletesebb stb stb...
lesz-e a végeredmény akkor,ha elhagyom a blutoothot és veszek egy hálózati lejátszót ( wiim pro plusz )
ami vezetékkel kapcsolódik a routerhez, és természetesen az erősítőhöz . ( rca vagy koax )
Az a gyanúm,hogy a bluetooth ebben a formában " lebutítja a Tidalt .
Köszönettel fogadok minden véleményt.
Egyetértek Voyager szakkolégával, véletlenül se vegyél noname lejátszót az aliról!! Strong, Xiaomi stb. OK!
Arról nem is beszélve, hogy a gagyik folyamatosan jelentenek a felhasználói szokásokról, jelszavakról stb.
Arról nem is beszélve, hogy a gagyik folyamatosan jelentenek a felhasználói szokásokról, jelszavakról stb.
revox írta: ↑2024.11.06., szer. 13:13csak csendben mondom, nem akarok beOFFolni, hogy köszönöm a tanácsokat. a végén feladtam, pontosabban találtam egy boxot,amin legalább optikai kimenet van (mint rájöttem,már ez is csoda manapság), persze kínai. amiben az a fantasztikus, hogy aliról kb féláron megjön, aztán vagy jó lesz, vagy nem, akkor kidobtam 10-ezret. de ha elindul, max a minihifire rá tudom kötni és amikor görgőzök (szobabicikli népiesen) tudok majd koncerteket nézni hallgatni. ha meg véletlenül működik rendesen és nem is nagyon hallgathattalan,akkor megúsztam a bulit egy tizesből![]()
https://www.aliexpress.com/item/1005005 ... 18029xsmqt
köszi és üdv,
r
www.nanoenergizer.hu
Mozi: Zidoo - Optoma 4K - ARCAM AV40 - Sunfire Grand Cinema X2 - Klipsch THX Ultra2 7.2.4
Audio 1: Synthesis A50T - Micromega M-One - XTZ 100.49 Divine - XTZ 99W12.16 - Sansui SR-222MKV
Audio 2: Carver CT7 - Forté Audio - Sonofer SF6 - XTZ 99W12.16 - Sansui SR-222MKV
Mozi: Zidoo - Optoma 4K - ARCAM AV40 - Sunfire Grand Cinema X2 - Klipsch THX Ultra2 7.2.4
Audio 1: Synthesis A50T - Micromega M-One - XTZ 100.49 Divine - XTZ 99W12.16 - Sansui SR-222MKV
Audio 2: Carver CT7 - Forté Audio - Sonofer SF6 - XTZ 99W12.16 - Sansui SR-222MKV
- Voyager
- V.I.P.
- Értékelés: 2103
Ne vedd meg azt a vackot!revox írta: ↑2024.11.06., szer. 13:13csak csendben mondom, nem akarok beOFFolni, hogy köszönöm a tanácsokat. a végén feladtam, pontosabban találtam egy boxot,amin legalább optikai kimenet van (mint rájöttem,már ez is csoda manapság), persze kínai. amiben az a fantasztikus, hogy aliról kb féláron megjön, aztán vagy jó lesz, vagy nem, akkor kidobtam 10-ezret. de ha elindul, max a minihifire rá tudom kötni és amikor görgőzök (szobabicikli népiesen) tudok majd koncerteket nézni hallgatni. ha meg véletlenül működik rendesen és nem is nagyon hallgathattalan,akkor megúsztam a bulit egy tizesből![]()
köszi és üdv,
r
Ez sokkal jobb cucc:
https://www.alza.hu/strong-leap-s3-d8635842.htm
„A világban a csodák a legapróbb rezdülésekben rejtik maguk táncát.”
csak csendben mondom, nem akarok beOFFolni, hogy köszönöm a tanácsokat. a végén feladtam, pontosabban találtam egy boxot,amin legalább optikai kimenet van (mint rájöttem,már ez is csoda manapság), persze kínai. amiben az a fantasztikus, hogy aliról kb féláron megjön, aztán vagy jó lesz, vagy nem, akkor kidobtam 10-ezret. de ha elindul, max a minihifire rá tudom kötni és amikor görgőzök (szobabicikli népiesen) tudok majd koncerteket nézni hallgatni. ha meg véletlenül működik rendesen és nem is nagyon hallgathattalan,akkor megúsztam a bulit egy tizesből
köszi és üdv,
r

köszi és üdv,
r
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
A 3d lab nanot én is néztem -főként az itteni hirdetés hatására. Eddig nem is tudtam, hogy létezik a márka. Hasonló műszerdobozos kinézete van, mint a Lindemann Limetree-nek. A belsejét nézve itt is felmerül a gondolat: Mi kerül ezen ennyibe??
Egy lengyel tesztet olvastam a network player platinum V5 típusáról, ott nagyon elégedettek voltak vele.
Ahogy számolgattam, táp nélkül (a 3d lab nano power 1 táp kb. 450-500eFt) 8-900eFt körül van az ára. A Signature pedig kb. a duplája.
Egy lengyel tesztet olvastam a network player platinum V5 típusáról, ott nagyon elégedettek voltak vele.
Ahogy számolgattam, táp nélkül (a 3d lab nano power 1 táp kb. 450-500eFt) 8-900eFt körül van az ára. A Signature pedig kb. a duplája.
Japán vonal: Accuphase, Denon
Német vonal: Lindemann, Quadral
Magyar vonal: "Fapaci-féle" Luxor Gold
Német vonal: Lindemann, Quadral
Magyar vonal: "Fapaci-féle" Luxor Gold
Nálam LG a TV.... és legutóbb talán az Arcam-mal próbáltam a TV-n a Tidal-t. Az Arcam saját aplikációja sajnos kritikán aluli volt, a TV-n keresztül stabilabban működött...PgSpa írta: ↑2024.11.02., szomb. 12:16Violin hozzászólásához: nálam a TV (egy Samsung The Frame 2019 ) a Tidal optikai kimeneten Heed Abacus dacba vezetve elkeserítően rosszabbul szól, mint az Aries Mini USB-ről. Mondjuk nem is meglepő...
A HDMI eARC-hoz hozzászólva: ha egy ilyen készülékhez egy SACD lejátszót csatlakoztatok, akkor ő a DSD jelet fogja feldolgozni, vagy itt is PCM-re konvertálva megy át a jel?
Aztán a Lyngdorf már nagyságrendekkel stabilabb volt, nem is erőltettem a TV-n Tidal-ozást....
Az AVM-mel meg ki sem próbáltam. Az nyilván vastagon benne van a dologban, hogy ezek ugyebár all-in one cuccok, beépített DAC-al....
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
- mishow
- V.I.P.
- Értékelés: 2539
Köszi a tippet! Egyébként nézegettem már, ez az “álló” dizájn nekem eléggé idegen, de láthatóan valami ilyesmi lesz a vége. A FiiO nagyon beindult mostanában, figyelem egy ideje

Fiio R9 a Te eszközöd. Streamer, DAC, file- alapú lejátszó, USB DAC, analóg előfok, fejhallgató erősítő és van HDMI eARC csatlakozása is.mishow írta: ↑2024.11.02., szomb. 13:49A TV egy pár éves 7700-as sorozatú Sony, és pont ebben kísérleteztek valamilyen saját, talán linux alapú okosítással. Kezelhetetlen, így nálam egy Apple TV (4.gen) adja az okos funkciókat. Tud tidalt és apple musicot is, de hangban jelentősen elmarad egy dedikált streamertől.
Én nem is ezeknek a hangját akarom kivinni a hifire, hanem a zenei streamekét, főleg komolyzenei koncerteket.
Ezek hangja most hdmi-n bemegy a tv-be, és onnan jön tovább optikain a dacba.
Az ARC megjelenése óta az okoseszközöknek csak hdmi kimenete van, azon “közlekedik” a hang.
A kérdésem tehát nem “kényelmi” jellegű, hanem inkább a hangminőség kimaxolását szeretném elérni, kiiktatni az optikai kábelt és ahol lehet, rövidíteni/egyszerűsíteni a jelutat.
Igazán azok tapasztalatára lennék kíváncsi, akiknek sikerült átállni hdmi-re. Főleg az érdekelne, hogy hozott-e hangminőség javulást?
Amúgy ezzel a megoldással elvagyok, jók a kábeleim is, csak ha van jobb, akkor miért ne?
- mishow
- V.I.P.
A TV egy pár éves 7700-as sorozatú Sony, és pont ebben kísérleteztek valamilyen saját, talán linux alapú okosítással. Kezelhetetlen, így nálam egy Apple TV (4.gen) adja az okos funkciókat. Tud tidalt és apple musicot is, de hangban jelentősen elmarad egy dedikált streamertől.
Én nem is ezeknek a hangját akarom kivinni a hifire, hanem a zenei streamekét, főleg komolyzenei koncerteket.
Az ARC megjelenése óta az okoseszközöknek csak hdmi kimenete van, azon “közlekedik” a hang.
A kérdésem tehát nem “kényelmi” jellegű, hanem inkább a hangminőség kimaxolását szeretném elérni, kiiktatni az optikai kábelt és ahol lehet, rövidíteni/egyszerűsíteni a jelutat.
Igazán azok tapasztalatára lennék kíváncsi, akiknek sikerült átállni hdmi-re. Főleg az érdekelne, hogy hozott-e hangminőség javulást?
Amúgy ezzel a megoldással elvagyok, jók a kábeleim is, csak ha van jobb, akkor miért ne?
- PgSpa
- Fórumlakó
- Értékelés: 417
Violin hozzászólásához: nálam a TV (egy Samsung The Frame 2019 ) a Tidal optikai kimeneten Heed Abacus dacba vezetve elkeserítően rosszabbul szól, mint az Aries Mini USB-ről. Mondjuk nem is meglepő...
A HDMI eARC-hoz hozzászólva: ha egy ilyen készülékhez egy SACD lejátszót csatlakoztatok, akkor ő a DSD jelet fogja feldolgozni, vagy itt is PCM-re konvertálva megy át a jel?
Nekem ez kifejezetten szempont volt a készülékek kiválasztásánál, mondjuk szigorúan kényelmi szempontból...

Régen, a Linn Classik Movie csak scart-on keresztül kommunikált, de mondjuk a csatalkoztatott készülék ki-be kapcsolását az is tudta. Utána az Arcam Solo Movie már rendelkezett HDMI-vel... ahogyan a Lyngdorf, és most az AVM is.
A hangról annyit, hogy a TV is tudja a Tidalt... a különbség a TV ill. a direkt készülék streaming között egy olyan "mintha kicsit vékonyabban szólna"-ban merült ki, a TV esetében. Szóval zenehallgatásra is alkalmas lehet a felállás. Én jelenleg nem használom zenehallgatásra a TV-t, mert a HDMI bemeneten emeltem egy pár dB-t a mélytartományban, mert a TV adás saját hangja eléggé ványadt...
Kényelmi szepontból meg tökéletes.... ki-be kapcsolja az erősítőt, és a hangerőt is a TV saját távvezérlőjével szabályzod....

AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
- mishow
- V.I.P.
Revox kérdéséről eszembe jutott egy téma, amit elkezdtünk, de emlékezetem szerint végül nem beszéltük ki.
Konkrétan: a jelenleg elterjedt optikai csatlakozás helyett érdemes-e hdmi kábelen kihozni a hangot a TV-ből?
Egyre több erősítő és/vagy streamer rendelkezik mostanában ARC - eARC hdmi bemenettel, pl van ilyen már az újabb Bluesound Node-on, és tudja a sok tekintetben ár- és szolgáltatás bajnok Wiim Ultra, de a Marantz is adja már az “n” sorozatú készülékeihez.
Mivel a TV az utóbbi időben egyre fontosabb forráseszköz kezd lenni nálam, ezért érdekelnének a tapasztalatok toslink vs. hdmi ARC ügyben
Konkrétan: a jelenleg elterjedt optikai csatlakozás helyett érdemes-e hdmi kábelen kihozni a hangot a TV-ből?
Egyre több erősítő és/vagy streamer rendelkezik mostanában ARC - eARC hdmi bemenettel, pl van ilyen már az újabb Bluesound Node-on, és tudja a sok tekintetben ár- és szolgáltatás bajnok Wiim Ultra, de a Marantz is adja már az “n” sorozatú készülékeihez.
Mivel a TV az utóbbi időben egyre fontosabb forráseszköz kezd lenni nálam, ezért érdekelnének a tapasztalatok toslink vs. hdmi ARC ügyben

Nem értek hozzá :) Youtube-on vannak koncertek, azokra néznék rà néha.
Ja bocsesz. Azt gondoltam, ami streamel, az mind kép és hangmishow írta: ↑2024.10.31., csüt. 15:35Sehogy. Félreértettük egymást. Mivel azt írtad, "hálószobába, háttérzajnak kellene" meg hogy a CD hangbemenetére kötnéd, így én automatikusan zenelejátszó futóműre gondoltam ...![]()
Ha te szeretnél hangot ÉS képet isAmiket én átküldtem, és amit mások ajánlottak, azok csak zenei streamerek, tehát neked nem jók. A TV okosítók legújabb generációin sajnos már egyátalán nincs hangkimenet, úgyhogy ezt vagy egy korábbi generációs használt kütyüvel tudod megoldani, vagy a TV-ből optikai kábelen kihozott hanggal. Természetesen optikai kábelre is el lehet csilliárdokat költeni, de a kipróbáláshoz jó lehet bármilyen noname kábel is, csak a hossza legyen meg
![]()

Nem értek hozzá :) Youtube-on vannak koncertek, azokra néznék rà néha.
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
-
- Újonc fórumos
- Értékelés: 13
- Kapcsolat:
Sziasztok,
Lehetőségem volt nemrégiben letesztelni néhány stremert a kb 1,0-1,5 MFt- kategóriában.
Röviden megírom nektek tapasztalataim. Ezen tapasztalatok szubjektívek, hiszen nincs két egyforma hallás, ízlés , de rendszer sem. A teszteket néha többen 2-en, 3-an végeztük. és igyekzetünk törekedni az A-B átkapcsolt teszte.
A rendszer röviden : Hegel h190 DC blockeren keresztül táplálva. hangfal : Spendor D7 isoacoustic Gaia lábakon
Dac-ok, Topping D70s, Denafrips Ares 12th. Kábelezés kicsit vegyes de Cardas, Viard, digitalis és TItan audio és Hidaimond tápellátások voltak.
A streamereket leginkább roon + tidal kombival teszteltem heteken át.
A streamerek : Eversolo A8 , Aurender n100c , Auralic Aries G 1.1 , 3Dlab Signature transport.
Az eversolo lóg ki egy kicsit árban alulra illetve, abban hogy Ő képes belső AKM chip-es DACjával lejátszóként is funkcionálni , nem csak futóműként.
Az AB teszteknél nem jegyzeteltem olyan szorgosan, de végső összhatásokat felírtam és most megosztanám veletek:
- Everolso A8 - dacon keresztül. A hangja számomra sajnos mellőzte a zeneiséget, de rettentően pontos és gyors volt. Térben picit elmaradt az auralic-tól. Az applikációja fenomenális és a felhasználási lehetőségei roon, mconnect, tidal connect, saját app, BT, nagyon megdobják az értékét. A hangját inkább mondjuk inkább selyem dóm magas sugárzóval rendelkező doboz mellé tudnám elképzelni. Mert a közép és felső tartományban nem fukarkodik - tud lenyűgöző de fárasztó is lenni. A streamert egy hifis barátom adta kölcsön.
- Aurender n100c , az applikáció itt is fenomenális, az eversolonál neutrálisabb és teresebb hangot produkált, de nekem ez kissé érzelemmentes volt. Illetve kicsit digitálisabbnak , vagy talán zajosabbak tűnt a többi versenyzőnél. De lehet csak épp rossz felvételeket hallgattam mert, cimborám sonus faber-es rendszerén ezt a streamert már hallottam kiválóan teljesíteni. A streamert a hifis barátom adta kölcsön.
- Auralic Aries G 1.1 Applikáció csak apple termékeken fut, akinek ilyen nincs az roon-al , mconnectel, audirvanaval ( upnp) tudja hallgatni.Az app pazarul működik, csak picik a betűk benne. A többi versenyzővel szemben neki van a legkiegyenlítettebb hangja, de az én rendszeremen keménynek itt-ott harsánynak éreztem viszont minden műfajban el tudott jutni egy nagyon komoly szintre amit szerintem nagyon sokan már igazi high-end hangként tudnának élvezni. A termék nagyon szimpatikus számomra , megépítése és használhatósága miatt. A streamert a audiocentrum adta számomra kölcsönbe hétvégére.
- 3dlab signature , a tesztemben ennek a streamernek tetszett legjobban a hangbéli tudása, habár applikáció nincsen , de ugye mint írtam roon-al tökéletesen ment. A doboz csalóka mert ugyan full minimál és súlya sincs, de a hangja annál inkább tűnt varázslatosnak. Az Ő hangképe finomabb, és a leg analagosabb hatású is. Kiemelkedett a nevéhez hűen a térábrázolásban. Klasszikus és jazz stílusban mindent vert, talán a pop és elektronikus zenéken kicsit hiányzott az éle a hangnak , de ez csak szőrszálhasogatás. A többiek és az Én számomra is midnegyiknél jobban élveztük ahogy a finomságokat kezeli, és megjeleníti a zenészeket az elképzelt színpadon. Digital flitterrel pedig még tovább is hangaholható a hangja a saját ip- alapú url hozzáférésen keresztül. A streamert az ultimate AV kft. adta számomra kölcsönbe. Szerintem mindenképp tegyétek fel a listátokra ha streamert kerestek - mennyetek és hallgassátok meg. Belőle amúgy létezik még két kisebb kategória és dac-os lejátszó( k) is.
Mindenkinek jó zenét.
Lehetőségem volt nemrégiben letesztelni néhány stremert a kb 1,0-1,5 MFt- kategóriában.
Röviden megírom nektek tapasztalataim. Ezen tapasztalatok szubjektívek, hiszen nincs két egyforma hallás, ízlés , de rendszer sem. A teszteket néha többen 2-en, 3-an végeztük. és igyekzetünk törekedni az A-B átkapcsolt teszte.
A rendszer röviden : Hegel h190 DC blockeren keresztül táplálva. hangfal : Spendor D7 isoacoustic Gaia lábakon
Dac-ok, Topping D70s, Denafrips Ares 12th. Kábelezés kicsit vegyes de Cardas, Viard, digitalis és TItan audio és Hidaimond tápellátások voltak.
A streamereket leginkább roon + tidal kombival teszteltem heteken át.
A streamerek : Eversolo A8 , Aurender n100c , Auralic Aries G 1.1 , 3Dlab Signature transport.
Az eversolo lóg ki egy kicsit árban alulra illetve, abban hogy Ő képes belső AKM chip-es DACjával lejátszóként is funkcionálni , nem csak futóműként.
Az AB teszteknél nem jegyzeteltem olyan szorgosan, de végső összhatásokat felírtam és most megosztanám veletek:
- Everolso A8 - dacon keresztül. A hangja számomra sajnos mellőzte a zeneiséget, de rettentően pontos és gyors volt. Térben picit elmaradt az auralic-tól. Az applikációja fenomenális és a felhasználási lehetőségei roon, mconnect, tidal connect, saját app, BT, nagyon megdobják az értékét. A hangját inkább mondjuk inkább selyem dóm magas sugárzóval rendelkező doboz mellé tudnám elképzelni. Mert a közép és felső tartományban nem fukarkodik - tud lenyűgöző de fárasztó is lenni. A streamert egy hifis barátom adta kölcsön.
- Aurender n100c , az applikáció itt is fenomenális, az eversolonál neutrálisabb és teresebb hangot produkált, de nekem ez kissé érzelemmentes volt. Illetve kicsit digitálisabbnak , vagy talán zajosabbak tűnt a többi versenyzőnél. De lehet csak épp rossz felvételeket hallgattam mert, cimborám sonus faber-es rendszerén ezt a streamert már hallottam kiválóan teljesíteni. A streamert a hifis barátom adta kölcsön.
- Auralic Aries G 1.1 Applikáció csak apple termékeken fut, akinek ilyen nincs az roon-al , mconnectel, audirvanaval ( upnp) tudja hallgatni.Az app pazarul működik, csak picik a betűk benne. A többi versenyzővel szemben neki van a legkiegyenlítettebb hangja, de az én rendszeremen keménynek itt-ott harsánynak éreztem viszont minden műfajban el tudott jutni egy nagyon komoly szintre amit szerintem nagyon sokan már igazi high-end hangként tudnának élvezni. A termék nagyon szimpatikus számomra , megépítése és használhatósága miatt. A streamert a audiocentrum adta számomra kölcsönbe hétvégére.
- 3dlab signature , a tesztemben ennek a streamernek tetszett legjobban a hangbéli tudása, habár applikáció nincsen , de ugye mint írtam roon-al tökéletesen ment. A doboz csalóka mert ugyan full minimál és súlya sincs, de a hangja annál inkább tűnt varázslatosnak. Az Ő hangképe finomabb, és a leg analagosabb hatású is. Kiemelkedett a nevéhez hűen a térábrázolásban. Klasszikus és jazz stílusban mindent vert, talán a pop és elektronikus zenéken kicsit hiányzott az éle a hangnak , de ez csak szőrszálhasogatás. A többiek és az Én számomra is midnegyiknél jobban élveztük ahogy a finomságokat kezeli, és megjeleníti a zenészeket az elképzelt színpadon. Digital flitterrel pedig még tovább is hangaholható a hangja a saját ip- alapú url hozzáférésen keresztül. A streamert az ultimate AV kft. adta számomra kölcsönbe. Szerintem mindenképp tegyétek fel a listátokra ha streamert kerestek - mennyetek és hallgassátok meg. Belőle amúgy létezik még két kisebb kategória és dac-os lejátszó( k) is.
Mindenkinek jó zenét.
Spendor D7 - TEP reference hangfalkábel
Hegel h190 - TEP reference táp
Digital :
Metronome DSS - TEP ultimate AES - Aqua Acoustic La Voce S3 dac, intel NUC roon szerver.
Analóg:
Clearaudio emotion + Satisfy kar + AT740ML hangszedő- PS audio GCPH phono.
Hegel h190 - TEP reference táp
Digital :
Metronome DSS - TEP ultimate AES - Aqua Acoustic La Voce S3 dac, intel NUC roon szerver.
Analóg:
Clearaudio emotion + Satisfy kar + AT740ML hangszedő- PS audio GCPH phono.
- mishow
- V.I.P.
Sehogy. Félreértettük egymást. Mivel azt írtad, "hálószobába, háttérzajnak kellene" meg hogy a CD hangbemenetére kötnéd, így én automatikusan zenelejátszó futóműre gondoltam ...

Ha te szeretnél hangot ÉS képet is

) és alapvetően az egyutas doboz annyira toleráns, hogy simán hallgatható. vagyis DVD funkcióban nem rossz (felbontás?), de a CD hangja borzalom. Csereberéltem egy Quad CDP-t,aminek van DAC funkciója,azt tenném ide be és erre menne a DVD is koaxon, Tegnap ismerősnél igen meglepődtem, hogy 20ezer forint van elékötve a cuccnak és annyit megér (nyilván,kicsivel megyek feljebb, csak így indul,aztán már számolgatjuk a százezreket
), hogy legyen. lehet évente egyszer,de van. csak azt mondta,azt a masinát már nem lehet venni... lefotóztam az alját, de most néztem, annyi van ráírva MI Box
Amúgy koncertfelvételekkel egész élő műsort tud, az egyéb feltöltött felvételek meg igen nagyot szórnak, de megmutatja a difit az a kis valami. De az lehet USB-n megy a DAC-ba, az nekem nincs., csak koax és optikai bemenetem.
néztem ezt a Tagát. ezt hogy kötöm a tévére? Láma kérdés, én ezekhez teljesn hülye vagyok, keresem rajta a HDMI-t
https://hangkepstudio.hu/TAGA-Harmony-T ... szo-fekete
köszi, ez mind infó, gyűjtögetem. de alapvetően tényleg nem kell nagy minőség. most egy 7ezer forintos DVD van itt bekötve (nem röhögmishow írta: ↑2024.10.31., csüt. 14:02Bocs, sajnos rosszul emlékeztem, az iEast is csak optikai kimenetes futóműként
Viszont a Wiim Mini jó lenne arra, amire keresed, újonnan is csak 35eFt, és kompletten adják hozzá a kábeleket, az optikai kábelt is.
Több fórumtárssal kipróbáltuk, és a hozzá csomagolt kábelek teljesen jól passzolnak a kütyühöz, nem kell másikat venned.
Mini is szokott lenni néha, de adhatsz fel "kereső" hirdetést, hátha ...
https://www.netdepo.hu/Elipson-WM-haloz ... 9uYV_PHMAY
Azért a koaxos kimenetek jobban szólnak, szóval TAGA TWA10B, legutóbb 40-ért volt hirdetve itt az avx-en.

néztem ezt a Tagát. ezt hogy kötöm a tévére? Láma kérdés, én ezekhez teljesn hülye vagyok, keresem rajta a HDMI-t

https://hangkepstudio.hu/TAGA-Harmony-T ... szo-fekete
halfnote.hu
halfnote.hu
- mishow
- V.I.P.
Bocs, sajnos rosszul emlékeztem, az iEast is csak optikai kimenetes futóműként

Viszont a Wiim Mini jó lenne arra, amire keresed, újonnan is csak 35eFt, és kompletten adják hozzá a kábeleket, az optikai kábelt is.
Több fórumtárssal kipróbáltuk, és a hozzá csomagolt kábelek teljesen jól passzolnak a kütyühöz, nem kell másikat venned.
Mini is szokott lenni néha, de adhatsz fel "kereső" hirdetést, hátha ...
https://www.netdepo.hu/Elipson-WM-haloz ... 9uYV_PHMAY
Azért a koaxos kimenetek jobban szólnak, szóval TAGA TWA10B, legutóbb 40-ért volt hirdetve itt az avx-en.
- mishow
- V.I.P.
Keress használtban egy iEast M20-at vagy M30-at, azokat megkapod 20-25 körül, és teljesen jó hangjuk van. Hardveraprón vagy *fogáson szokott lenni, van koax kimenete, meglepően jól szól. De egy használt Taga twa10 is ajánlott vétel részemről, az meg olyan 35-40. Ha androidos telód van, akkor a top ajánlatom egyébként egy Chromecast Audio lenne, azt most 25-re árazta a piac, gyakran van fenn itt is. Az optikai kimenete 3,5-ös jack, tehát átalakító kell hozzá, és még ma is vállalható hang alapszinten.
Igazából annyi, mostanában egy ismerősnél hallgattunk valami ilyen mütyűrt,ami 20 ezer és DAC-olva van. nekem nem kell komoly felhasználásara, csak, ha már a CD tud DA Cüzemmódot is (koax és optikai bemenetek), a hálószobában rákötnék egy ilyet, néha háttérzajnak tökéletes lenne, de, ha ennek 60 az ára,akkor megbékélek az optikaival, csak akkor, ott beindul a "milyen drótot kössek oda" sztori
RCA madzagom van dögivel digit drótnak, de optikait sose használtam és lövésem sincs,mi az,ami olcsó és elmegy kategória
de azért ezt is felírtam, sose lehet tudni
Köszi, rákerestem, ez mondjuk már 60ezer :)feket663 írta: ↑2024.10.31., csüt. 12:39Wiim Pro, annak van koax kimenete, és elég jó futóműként használva.revox írta: ↑2024.10.31., csüt. 10:55sziasztok!
olyan, baromi olcsó valami érdeklene, aminek lehetőleg van koax digit kimenete.
nagyon kis dologban gondolkodom, mint pl a 20ezres xiaomi mediabox. azon nincs koax, lehet egy ilyenen sincs,de ha van,azt jobban fogjátok tudni, mint én kiguglizom
ha ilyen nem létezik, akkor optikai kimenetes is jó lehet
köszi,
r
Igazából annyi, mostanában egy ismerősnél hallgattunk valami ilyen mütyűrt,ami 20 ezer és DAC-olva van. nekem nem kell komoly felhasználásara, csak, ha már a CD tud DA Cüzemmódot is (koax és optikai bemenetek), a hálószobában rákötnék egy ilyet, néha háttérzajnak tökéletes lenne, de, ha ennek 60 az ára,akkor megbékélek az optikaival, csak akkor, ott beindul a "milyen drótot kössek oda" sztori

de azért ezt is felírtam, sose lehet tudni

halfnote.hu
halfnote.hu
Wiim Pro, annak van koax kimenete, és elég jó futóműként használva.revox írta: ↑2024.10.31., csüt. 10:55sziasztok!
nagyon kis dologban gondolkodom, mint pl a 20ezres xiaomi mediabox. azon nincs koax, lehet egy ilyenen sincs,de ha van,azt jobban fogjátok tudni, mint én kiguglizom
köszi,
r
RPI4B-Allo BOSS V1.2, TPA3255, Canton CT1000
sziasztok!
köszi,
r
köszi,
r
halfnote.hu
halfnote.hu
- mishow
- V.I.P.
Nézegetem az új készülékeket, és azt látom, hogy a gyártók folyamatosan térnek át az ESS chipekre, kategóriától függetlenül.
Namost, vagy a Sabre kapcsolt rá, de nagyon, vagy az Asahi házatáján nincs rendben valami.
Közben az A8 (ár)kategóriájában a Cambridge ringbe küldte az EXN100-at, ami az első tesztek szerint nem csak egy tuningolt CXN100, hanem valóban szintet lép. Érdekes lesz ...
- suminator968
- V.I.P.
- Értékelés: 1081
E miatt elég nagy a zúgolódás kint is :)
AKM-ről Sabrera váltás sem érthető.
Az első tesztek után kiderül az igazság.
AKM-ről Sabrera váltás sem érthető.
Az első tesztek után kiderül az igazság.
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2
- mishow
- V.I.P.
Valamit csak tud, ha az A8 árának majdnem a dupláját kérik érte

https://magnahifi.com/eversolo-dmp-a10- ... 9-pro-dac/
- suminator968
- V.I.P.
- Értékelés: 1081
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub