Bevallom, én nem néztem utána, hogy miket írnak róla. Mivel az elosztóm is NCF-es Furutech, így már jó ideje el volt döntve, hogy ha konnektor vásárlásra kerül a sor, akkor ez lesz. A hatásán fellelkesülve, további, távlati tervek között szerepel 1-2 NCF Booster gyűrű, ill. az elosztó szabadon maradt egy aljzatába, egy NCF dugó szűrő beszerzése.SoundMania írta: ↑2024.10.26., szomb. 22:14Kár... Bár az ncf-ekről jókat írnak mindenhol.zoli73 írta: ↑2024.10.26., szomb. 21:52Nem, ez nem negatívum, és nem nagyom tudom máshogyan megfogalmazni. Talán körülírni tudnám, de attól csak bonyolultabb lenne, így attól inkább eltekintenék. Egyezzünk ki abban, hogy csak pozitív hozadéka van a cserének.SoundMania írta: ↑2024.10.26., szomb. 21:36
A lecsengések hosszabbak? Ezt hogy érted? Nekem ez negatívumnak ugrik be elsőre....
Még nem üzemeltem be őket, de remélem hozzák az elvártakat. Főleg a kábelében bízom. Takinál hallgatva jól szólt... Mélyen/telten és piszok dinamikusan. Úgy tudom a Project v1 a csúcsa. De "beérem" a dps - el... :)
Említed a mély, telt, dinamikus hangot. Tegnap este Paco De Lucia-t hallgattam, és ilyen telt, testes gitárhangot még hallottam a rendszeremből, így igen, ezt a testességet, nagyobb hangtömeget, is a pozitívumaihoz lehet írni.
Ezek a Project V1, és DPS micsodak? Nekem sajnos nem mondanak semmit, belinkelhetnéd mire gondolsz.
Közben megtaláltam, hálózati kábelek...