Libre: nézhető
Afraid: nézhető
Don't move: nagyon jó
The day of the Jackall: én odavagyok érte, annyira tetszik.

Az ilyennek szokott az a vége lenni, hogy bezuhan a nézettség, aztán jön a kasza. Nem is tudom hány sorozatot láttam, ahogy ez volt. Nyúzták mint a rétestésztát, az emberek megunták és amikor belekezdtek volna az érdekes részbe, akkor jött a kasza...kargidje írta: ↑2024.11.21., csüt. 11:30Szerintem régen rossz, ha 90%-ban azzal telik a 2. évad 1.része, hogy visszaemlékezés, gyerekkori múltidézés, semmitmondó blablabla. Félek időhúzás lesz a 2. évad is, mint az első. Persze így lehet 5-6-10... évados sorikat csinálni, csak közben már senkit nem érdekel és mindenki mást néz.Aszpirin írta: ↑2024.11.20., szer. 18:04Én pedig tökéletesen egyetértek Alex-szel. Igen ütős a kezdés. Mégis milyen szöveget tanuljon meg a Ferguson csaj, ha ebben az epizódban totál egyedül van, de még nem kattant be annyira, hogy egy Wilson-labdához beszéljen?DeLorean írta: ↑2024.11.17., vas. 09:28
Hááát, nagyon nem értek egyet.
Az első rész egy dög unalmas rész volt. A főszereplőnek nem sok szöveget kellett megtanulnia - 20 nyögés.
A potenciál megvan, de fel kellene kicsit pörgetni.
Azt érzem, hogy nagyon el akarják húzni 8 évadig, ami nem baj, de semmi sem történt az első részben SZVSZ.
Szerintem nagyon-nagyon ígéretes, én is nagyon várom a folytatást.
1 évad = 10 rész után még semmi jele, semmi utalás arra, még csak hangyaf...nyi információ sincs, hogy mi a francért is vannak a Silo-k, kint milyenek a körülmények, valami érdekes infó, ami felcsigázná az érdeklődést vagy csak én várnék túl sokat egy sorozattól...talán nem.
Szerintem régen rossz, ha 90%-ban azzal telik a 2. évad 1.része, hogy visszaemlékezés, gyerekkori múltidézés, semmitmondó blablabla. Félek időhúzás lesz a 2. évad is, mint az első. Persze így lehet 5-6-10... évados sorikat csinálni, csak közben már senkit nem érdekel és mindenki mást néz.Aszpirin írta: ↑2024.11.20., szer. 18:04Én pedig tökéletesen egyetértek Alex-szel. Igen ütős a kezdés. Mégis milyen szöveget tanuljon meg a Ferguson csaj, ha ebben az epizódban totál egyedül van, de még nem kattant be annyira, hogy egy Wilson-labdához beszéljen?DeLorean írta: ↑2024.11.17., vas. 09:28Hááát, nagyon nem értek egyet.Alex_Aston írta: ↑2024.11.16., szomb. 22:21Közben lapos kúszásban megérkezett a Silo második évad.
Első rész alapján ígéretes a folytatás, igencsak van benne potenciál, kíváncsian várom a többi részt.
Az első rész egy dög unalmas rész volt. A főszereplőnek nem sok szöveget kellett megtanulnia - 20 nyögés.
Azt érzem, hogy nagyon el akarják húzni 8 évadig, ami nem baj, de semmi sem történt az első részben SZVSZ.
Szerintem nagyon-nagyon ígéretes, én is nagyon várom a folytatást.

Én pedig tökéletesen egyetértek Alex-szel. Igen ütős a kezdés. Mégis milyen szöveget tanuljon meg a Ferguson csaj, ha ebben az epizódban totál egyedül van, de még nem kattant be annyira, hogy egy Wilson-labdához beszéljen?DeLorean írta: ↑2024.11.17., vas. 09:28Hááát, nagyon nem értek egyet.Alex_Aston írta: ↑2024.11.16., szomb. 22:21Közben lapos kúszásban megérkezett a Silo második évad.
Első rész alapján ígéretes a folytatás, igencsak van benne potenciál, kíváncsian várom a többi részt.

Pont tegnap néztük, ennél sokkal rosszabbra számítottam, s még a valóságalap is sokkal többi, mint hogy vannak Mexikóban szegények meg iskolák. (Hangban még a sztereó keverés is béna kicsit, máshonnan szól pár dolog, mint ahogy a képernyőn látszik, de ez valóban nem az a film, ahol ez a legfontosabb).Alex_Aston írta: ↑2024.11.03., vas. 00:33Radikális
https://www.imdb.com/title/tt14570440/? ... dical%2520
Mindenkinek tudom ajánlani, kivéve azoknak, akik csak a kép és hangminőség alapján ítélnek meg egy filmet.
.
radical.jpg

Köszönöm a bizalmat, annak ellenére, hogy az eddigiekben több esetben is másként értékeltük a látottakat, még ha nem is írtam le minden esetben, amit gondolok az általad felvetettekről, azért sok dologban egyetértünk, és jónéhányban nem (nem csak a Gyűrűk Uráról van szó, én is mindig elolvasom az általad írtakat, mert sokkal több időd van filmeket/sorozatokat nézni, mint nekem, és mivel nem értek egyet minden véleményeddel - de azért én is adok rájuk-, természetesen nem várom el, hogy más egyetértsen az enyémmel), én azért javasolnám, hogy nézd meg, vagy legalábbis állj neki, aztán meglátod, hogy szerinted érdemes-e.

A szilmarilok valóban, ha teretmtesről szóló 1. részen átrágja magát az ember, egy lenyűgöző történelmi tablót tár az olvasó elé, amely több ezer éves történelemnek egy nagyon jelentős, de nem a legkiemelkedőbb eseménye A gyűrűk ura története.

Igen nagy Gyűrűk Ura rajongó vagyok, annyira, hogy még a Szilmarilokon is képes voltam keresztülrágni magam, szóval igen kíváncsi lennék, hogy mi az vagy mik azok a Hatalom Gyűrűiben, ami még látatlanban sem felel meg a "mű szellemiségének"?scaurus írta: ↑2024.10.23., szer. 07:37A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi (The Lord of the Rings: The Rings of Power) még kimaradt.
Általában nincs bajom a formabontó feldolgozásokkal (pl. Guy Ritchie-féle Sherlock Holmes), mindaddig, amíg hűek az eredeti alapmű szellemiségéhez.
A RoP esetében ez utóbbi kritérium igen gyenge lábakon áll, egyelőre visszatart tőle.

Mintha a minden porcikája (szinészek, rendező, forgatókönyv) a Netflixről jött volna. Sajnos nekem nem jött be, pedig vártam már egy jó folytatást. :(

Nekem az nem tetszett, hogy tizeneveseknek mar van urhajojuk es rengeteg ev tapasztalatuk az urutazasban, felderitesben, csempeszesben, stb. De allitolag azert csinaltak mert inkabb az efektusokra koltottek tobb penzt. Bar kitudja, lehet ketszaz ev mulva normalis lesz ha valakienk lesz urhajoja.
Semmi értékítélet nincs a véleményemben.