Vinkler írta: ↑2024.10.24., csüt. 12:30
Az elektromos autók szervizcikulasánál ilyen kevésbé van jelen. Régebben naptári napra, vagy fix km-re történt, mostanában már km megkötés sincs, csak időhöz van kötve. 2 év 730 nap. Slusszpasz. Mehetsz 1000 km-t, vag 100 000-et is. Ez sem tökéletes szerintem, a fékfolyadék és a pollenszűrő használódik. Mást nagyon amúgy sem kell cserélni.
A következő cégautóm - aminek kb 1 hónapon belül mle kell adnom a megrendelőlapját - úgy néz ki vagy egy fehér, világos bőrbelsős/hozzá paszoló fabetétes, közepesen felszerelt 320i kombi, vagy egy Tesla lesz. Érdekes választás mi? Nem, nincs átmenet, vagy full belső égésű, vagy full elektromos.
Ha Tesla, a Model 3-at és Model Y-t néztem eddig, az egymotoros Long Range simán benne van a keretben (a normál autopilot-tal), a kétmotoros is benne lenne, de ugye telefonos beszélgetésünk alapján megerősítettél abban, hogy számomra nincs értelme - a minél hosszabb hatótáv fontosabb, mint a plusz lóerők.
A 320i-vel való összehasonlításban sajnos összesen két dolog szól a Tesla mellett: nulla lokális emisszió és jobb gyorsulás, emellett a kisebb fenntartási költség, de ez nekem azért nem plusz, mert a 320i-hez kapok üzemanyagkártyát, míg a Teslához munkahelyi töltési lehetőséget és némi bruttó pénzt az otthoni töltéshez - "rendesebb" otthoni töltéshez viszont hálózatfejlesztésre van szükségem itthon, ami nálam viszonylag jelentős összeg lenne / lesz - mondjuk ez amúgy is középtávó tervben van - a lényeg, hogy fenntartási költség szempontjából számomra mindegy). Cserében a belsejétől még mindig hányingert kapok, a modell Y esetében a külsejétől is (ami számomra úgy néz ki, mintha egy Model 3-at lefényképeztek volna oldalról, aztán photoshoppal nyújtották volna felvfelé az egészet

). Ja, és a töltögetési macera hosszabb utakon. Meg a szerviz-macera, ha valami gond mégis lenne vele.
Ergo: lehet, hogy gyerekgyilkosnak leszek megint becézve... A BMW 320i kombi majdnem mindenben veri, ami nekem fontos.
Még változhatnak a szempontok, de egy biztos: minden VW-konszern termék kilőve (az életem legrosszabb autós tapasztalatait, amit az Octavia 4-gyel szereztem, eltart egy darabig, amíg kiheverem), de lehet még Mercedes, Kia, Polestar (!!!), Volvo, Citroen, Peugeot vagy Opel (utóbbi három között egyelőre a kombi Astra jöhetne szóba, HA nem csak max 130 lóerős háromhengeressel forgalmaznák.... noormális?) A Volvo V60 még játszhat, bár ők nagyon a plugin hibridre álltak rá újbabbaj, és az áraik ott vannak (ha nem magasabbak) mint a BMW-é.
Ami viszont meglepett: a Teslák ára már simán pariban van...