sutemenyx írta: ↑2024.10.16., szer. 10:14
Az spz biztosan jó, de nem biztos, hogy ide annyiért, stb..
Hát látatlanban biztosan nen vennék kínai ezüstöt. Előbb vennék ugyanebből egy interconnectet, aztán ha jó, akkor lehet mást is.
A Mundorf az nem olyan rossz, hallgatható dolog hosszútávon is, jó ritmusú, jó dinamikával, de egy kicsit látványpékség jelleggel. Nem egy Kondo/Audio Note UK jellegű, szép hangú és természetes arányú dolog, hanem inkább kicsit rájátszik a sávszélekre, a középtartomány kárára, valódi felbontása/tónusgazdagsága kisebb, mint lehetne, de amugy supertweeterhez a nyíltsága miatt lehet, hogy jó.
Ami közelebb áll a Kondo vonalhoz az az Audio Note UK által gyártott belső kábel, ami hificollective-en kapható is, de az meg egy kicsit túl romantikus, túl gömbölyű, supertweeterhez kevésbé való szerintem.
Köszi, kb ezt vártam

már így leírva... Néztem én is közben a collective-t, elég tág ott is a játszótér (Jupiter, Duelund, de ha jól rakom össze, a kácsának is van ezüstje), itt indul az be,amit kerülni szoktam a kísérletezgetést

De lehet kérek Tompitól (TMP Audio) Mundorfot, csak rövidet,amivel a hangszóróktól átveszem a delejt és ha jó az irány, akkor lehet teljes hosszt venni. Rövid, AN qssc-vel ezt kipróbáltam, ott jó az irány,de fent mintha lenne egy kis zártság a hangban. De az fix, hogy az ezüst egyensúly azzal volt meg legjobban eddig. Csak az kb 35cm, nem tudom a twetert oda tenni,ahova kellene, hogy jól együttdolgozzon a kürtökkel és okoz némi zavart így a sztereóban.
gyenge idegzetűek ne figyeljenek most ide: verjem bele az egész hifibe, azt, amire gondolok

baromira unom ezt a xarakodást és a kényelemnek magas ára van (pl spz)

tiszteletem azok előtt, akik sokéve keresik a megoldást és van türelmük kísérletezni

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu