Olyat nem próbálok ki otthon, amit nem tudok megvenni. Volt olyan, ami sokkal drágább volt, mint ami most van, de alig-alig szólt jobban az én preferenciáim szerint.
Jelenleg egy Metronome Le Dac van a rendszerbe illesztve.

Olyat nem próbálok ki otthon, amit nem tudok megvenni. Volt olyan, ami sokkal drágább volt, mint ami most van, de alig-alig szólt jobban az én preferenciáim szerint.

Volt valami olyan is ami hangban jo volt de tul draga volt?Vinkler írta: ↑2024.10.16., szer. 11:27Volt.Alex_Aston írta: ↑2024.10.16., szer. 11:26Musicbook Sourcehoz volt már szerencséd?
Nekem nagyon bevált.
És a füles kimenete is remek.

Volt.Alex_Aston írta: ↑2024.10.16., szer. 11:26Musicbook Sourcehoz volt már szerencséd?
Nekem nagyon bevált.
És a füles kimenete is remek.

Musicbook Sourcehoz volt már szerencséd?

Majd lehet kipróbálok egyet. Az Eversolo hangban sajnos nagyon gyengén teljesített.kaef2 írta: ↑2024.10.16., szer. 10:52
Jó pár ismerősöm használja a Fiio R9-et aktív hangsugárzókkal (PMC, Danley, stb). Ketten RME ADI-2-ről váltottak rá.
Ár/érték arányban, a maga bruttó 600e körüli árával verhetetlen, szvesz. Full szimmetrikus belül, van analóg és HDMI eARC bemenete is és a kimenetet 2 db 9038Pro DAC csip adja, van hozzá külső gyári lineáris táp is.
Nálam jobban bevált, mint az Eversolok bármelyike.
Jó pár ismerősöm használja a Fiio R9-et aktív hangsugárzókkal (PMC, Danley, stb). Ketten RME ADI-2-ről váltottak rá.Vinkler írta: ↑2024.10.16., szer. 10:42Én is nézegetem már egy ideje ezt az opciót, de amiket el tudnék képzelni a rendszeremben, az még használtan is több milliós kategória. Olcsóbbat nagyon nem találtam. Sokak unszolására meghallgattam végül egy Eversolo DMP-A8-ast, ami 1M alatt van, de sajnos hamar kiderült, hogy az sem az, amit keresek.

Én is nézegetem már egy ideje ezt az opciót, de amiket el tudnék képzelni a rendszeremben, az még használtan is több milliós kategória. Olcsóbbat nagyon nem találtam. Sokak unszolására meghallgattam végül egy Eversolo DMP-A8-ast, ami 1M alatt van, de sajnos hamar kiderült, hogy az sem az, amit keresek.
Nálam most - a hétvégi kiállításra 2 aktív hangsugárzóval is készülve - a következő a rendszer:tottyi írta: ↑2024.10.16., szer. 09:10Streamer - Preamp egyben es hozza aktiv hangfal. Ennel egyeszerubb nincs. :) En is ilyesmin gondolkodom csak nekem ott van a filmezes is ezert kell egyenlore a pc.mishow írta: ↑2024.10.16., szer. 08:44Dehogynem! A kérdés bennem is ott van, csak nem tudom a választAlex_Aston írta: ↑2024.10.16., szer. 08:34
Ez azért számomra olyan kérdést vet fel, hogy nem vezet jobb eredményre, ha ennyiért inkább jobb (ennyivel drágább) eszközt vesz az ember?![]()
próbálgatni kellene, ahhoz meg már nem sok kedvem van. Már nem izgat - sőt inkább zavar - a kütyüzés mostanában - lehet megöregedtem?
Kieg: Nem véletlenül agyalok egyre inkább az egydobozos (vagy minél kevesebb dobozos) kiépítésen, de ott se találtam még egyértelmű választ az általam reálisan elfogadható árkategóriában.

Streamer - Preamp egyben es hozza aktiv hangfal. Ennel egyeszerubb nincs. :) En is ilyesmin gondolkodom csak nekem ott van a filmezes is ezert kell egyenlore a pc.mishow írta: ↑2024.10.16., szer. 08:44Dehogynem! A kérdés bennem is ott van, csak nem tudom a választAlex_Aston írta: ↑2024.10.16., szer. 08:34Ez azért számomra olyan kérdést vet fel, hogy nem vezet jobb eredményre, ha ennyiért inkább jobb (ennyivel drágább) eszközt vesz az ember?![]()
próbálgatni kellene, ahhoz meg már nem sok kedvem van. Már nem izgat - sőt inkább zavar - a kütyüzés mostanában - lehet megöregedtem?
Kieg: Nem véletlenül agyalok egyre inkább az egydobozos (vagy minél kevesebb dobozos) kiépítésen, de ott se találtam még egyértelmű választ az általam reálisan elfogadható árkategóriában.

Dehogynem! A kérdés bennem is ott van, csak nem tudom a választAlex_Aston írta: ↑2024.10.16., szer. 08:34Ez azért számomra olyan kérdést vet fel, hogy nem vezet jobb eredményre, ha ennyiért inkább jobb (ennyivel drágább) eszközt vesz az ember?![]()

Csak futóműről beszéltem és csak a példa kedvéért (megjegyzem, nekem is inkább csak futóműnek BestBuy a wiim, de erről ennyit, mert ez ugye nem a streamer topic). Inkább az volt a hsz-em lényege, hogy sokszor a kiszolgálás mennyit tud számítani. Egyébként ját az agyam, de a chifit igazán nem ismerem, max annyi tippem lenne, hogy a régebbi, PCM vagy WM chipes, nevesebb használt cuccok közt lehetne esetleg érdemes szétnézned

Ez azért számomra olyan kérdést vet fel, hogy nem vezet jobb eredményre, ha ennyiért inkább jobb (ennyivel drágább) eszközt vesz az ember?
Nem sokára lesz nálam egy ilyen kipróbálásra. NIncs benne DAC.mishow írta: ↑2024.10.16., szer. 08:02Ugyanezt a jelenséget a Wiim PRO streamernél tapasztaltam. Volt olyan szett, amikor a táp + kábelek a készülék árának háromszorosát (!) is elérték - és működött! Hozzáteszem, csak akkor, ha futóműnek használtam, mert a saját dacjával már elmaradt a csoda. Csak azért mondom, hogy forráskészülék esetén is működhet a dolog, de sajnos pont ez tesz a chifit olyan kiszámíthatatlanná.fülelek írta: ↑2024.10.15., kedd 19:26Vannak 100e környékén is igen kitűnő dacok, csak ki kell szolgálni őket rendes hálózati és egyéb kábelekkel, ami adott esetben akár többe is kerülhetnek a dacnál ....
A legnagyobb probléma, hogy ezt nehéz elhinni, még akkor is, amikor saját füleddel hallgatod ... forrásoknál már más a helyzet, itt igen ritkán van mérsékelt árú gyöngyszem.

Ugyanezt a jelenséget a Wiim PRO streamernél tapasztaltam. Volt olyan szett, amikor a táp + kábelek a készülék árának háromszorosát (!) is elérték - és működött! Hozzáteszem, csak akkor, ha futóműnek használtam, mert a saját dacjával már elmaradt a csoda. Csak azért mondom, hogy forráskészülék esetén is működhet a dolog, de sajnos pont ez tesz a chifit olyan kiszámíthatatlanná.fülelek írta: ↑2024.10.15., kedd 19:26Vannak 100e környékén is igen kitűnő dacok, csak ki kell szolgálni őket rendes hálózati és egyéb kábelekkel, ami adott esetben akár többe is kerülhetnek a dacnál ....
A legnagyobb probléma, hogy ezt nehéz elhinni, még akkor is, amikor saját füleddel hallgatod ... forrásoknál már más a helyzet, itt igen ritkán van mérsékelt árú gyöngyszem.
Köszi! Tippek?fülelek írta: ↑2024.10.15., kedd 19:26Vannak 100e környékén is igen kitűnő dacok, csak ki kell szolgálni őket rendes hálózati és egyéb kábelekkel, ami adott esetben akár többe is kerülhetnek a dacnál, de nem feltétlenül. Némelyik chifi dachoz kell egy kis tuning, de olyan is van, amihez nem.
A legnagyobb probléma, hogy ezt nehéz elhinni, még akkor is, amikor saját füleddel hallgatod. (öreg bácsi meg a zsiráf az állatkertben) Erősítőknél, forrásoknál már más a helyzet, itt igen ritkán van mérsékelt árú gyöngyszem.

Nem mondtam, hogy csak kínai érdekel... De a válaszod elmond valamit, ami már a jelen. Nemigen van már más a megfizethetőbb ársávban, csak a kínaiak. Meg a Schiit. Meg még elkapható az Arcam.

... vagy mindkettő + a korrekt válaszhoz nem csak a HRT-ket kellene ismerni, hanem a mai, főleg chi-fi kínálatot is. Valószínűleg ezek között a halmazok között lehet túl kicsi az átfedés
Nem jó, a lényeg az lenne, hogy usb-n kívül legyen optikai és koax bemenet. A hrt nem megy, az csak minőség mérce.
Volt nekem is, szerettem nagyon!