Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Általában a hifiről

chord_
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 993

Re: Általában a hifiről

Hozzászólás Szerző: chord_ »

Inkább zene.
chord_ írta:
2024.10.12., szomb. 12:14
tottyi írta:
2024.10.12., szomb. 10:43

Akkor ne tartsd magadba es linkelj ket-harom felvetelt. :) Ha lehetne akkor tidalrol. :rolleyes:
Ott a blog, a nevem alatt.
Még valami az eszembe jutott.
Hogy ezt a kettőt gondoltam ki neked / nektek:

Itt az egyik:

youtu.be/SzrNdN0CUno

Itt a másik:

youtu.be/1sIJmaIDbrI

A kettő konkrétan, ugyanaz, az lejön 10 mp. után. Vagy mégsem?
Mielőtt még valaki felhördül, hogy miféle feldolgozás a második, akkor arra kell gondolni, hogy ez a Reneszánsz, hogy ez a 'szabadság'.

Hogy ki és mit hallgat a hifijén.

De amúgy, mindkettő elhangozhatott 400 éve, kb. pont ugyanilyen megközelítésekkel.
Az egyik mondjuk a templomban, a másik meg a templommal szemközti épületben.:)
Én kristálytiszta régizenének tartom mindkettőt.
Blog: Komoly Zenei Ajánló
Pro-Ject RS2-T - Gustard A26 - Heed Nexus - Spendor SP1 - Radnai kábelek

revox
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4327
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: revox »

kaef2 írta:
2024.10.13., vas. 17:59
revox írta:
2024.10.13., vas. 16:26
kaef2 írta:
2024.10.13., vas. 16:09

Van rajtad kívül ennek a fórumnak még tizezres nagyságrendű olvasója.
Gondolatkisérletként érdemes elmerengeni azon, hogy mi van, ha egy pár embert érdekel más is, mint az érdekkörödbe tartozó eszközök felsorolásai?

Adott bárki számára a lehetőség, hogy megjelenjen a kiállításokon. Az is, hogy ha van mondanivalója, előadásokat tartson. Mint ahogy az is egy lehetőség, hogy aktívan használja az egér görgőjét vagy a letiltó gombot.
miért tiltanám le? engem nem bosszant, inkább mosolygunk :rolleyes: de jeleztem is, hogy ne rántsd mellre :rolleyes:
Többes számban?
Van egy baráti kör, aki összejön, hogy néha mosolyogjon rajtam?
Ez eléggé megalázónak hangzik.

Add le légy szives az adminoknak hogy melyek voltak a mosolygásra okot adó posztok és megkérem őket, hogy töröljék, ha ennyire viccesnek találod, hogy közel húsz éve után megint van két kiállítás és ezzel kapcsolatban az embernek közlendője van.

Elnézést kérek mindenkitől akit zavar vagy mosolygásra késztet, hogy nemcsak arról beszél az ember, hogy mi a jobb vagy hogy mi akciós és merre.

Már bánom, hogy hagytam @vinkler - nek, hogy meggyőzzön 4 és fél év után májusban, hogy visszajöjjek.
ennyi azért nincs benne :)
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

chord_
Fórumlakó
Fórumlakó

Hagyjuk már ezt.
Revox-ot szeressük így, mindenestül, a hifijével meg a szurkálódásaival együtt.
Drukkoljunk, hogy jól szóljon nála a lantcsembaló.
Én mondjuk kicsit aggódom...:)

juliush
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4048

Hozzászólás Szerző: juliush »

revox írta:
2024.10.13., vas. 14:59
juliush írta:
2024.10.13., vas. 14:33
revox írta: ...nincs benne semmi titokzatos, különleges, egy normál hang...
Vajon a rendszertől, berendezéstől kell várni, hogy mindig valami "titokzatosat, különlegeset" produkáljon, vagy csak annyit kell és lehet elvárni tőle, hogy amennyiben az előadói és produkciós team tényleg valami "titokzatosat, különlegeset" rögzített, akkor azt közvetíteni tudja? Ha meg csak valamit átlagosat, akkor az átlagosan is szólaljon meg otthon.
asszem, ezt a mondatot nem értetted...
Nos, ez könnyen lehet, ilyenkor lehet hasznos a pontosítás, értelmezés!
Tehát mit tud egy rendszer, amiben van "titokzatosság" és "különlegesség", és amit "egy normál hanggal" bíró összeállítás, mint például Chord fórumtársunk aláírása szerinti eszközei nem?
Gyula 
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene

kaef2
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3589

Hozzászólás Szerző: kaef2 »

revox írta:
kaef2 írta:
revox írta:
2024.10.13., vas. 14:47

ezt ne vedd mellre, de az lenne már paradoxon, ha egy posztodban nem az szerepelne, mit csinálsz a kiállításon :kapdelm:
de, ha már elöjött a tréfarépa hatása, a kerékpározás topicba be kellene írni, játszod e a kraftwerktől a tour de francet, vagy sem :cheers1:

de, hogy mesélhess. ki lesznek téve Nálatok azok a hülye alakú hangsugárzók? talán körbe sugároznak, nevüket passzolom(Tavaly,mintha Ákos motyója lett volna rákötve egy fotó alapján). aztán. ha igen, mikor NEM lesz semilyen előadás, hogy biztosan rá lehessen hallgatni pár percet?
Gondolatkisérletként érdemes elmerengeni azon, hogy mi van, ha egy pár embert érdekel más is, mint az érdekkörödbe tartozó eszközök felsorolásai?

Adott bárki számára a lehetőség, hogy megjelenjen a kiállításokon. Az is, hogy ha van mondanivalója, előadásokat tartson. Mint ahogy az is egy lehetőség, hogy aktívan használja az egér görgőjét vagy a letiltó gombot.
miért tiltanám le? engem nem bosszant, inkább mosolygunk :rolleyes: de jeleztem is, hogy ne rántsd mellre :rolleyes:
Többes számban?
Van egy baráti kör, aki összejön, hogy néha mosolyogjon rajtam?
Ez eléggé megalázónak hangzik.

Add le légy szives az adminoknak hogy melyek voltak a mosolygásra okot adó posztok és megkérem őket, hogy töröljék, ha ennyire viccesnek találod, hogy közel húsz éve után megint van két kiállítás és ezzel kapcsolatban az embernek közlendője van.

Elnézést kérek mindenkitől akit zavar vagy mosolygásra késztet, hogy nemcsak arról beszél az ember, hogy mi a jobb vagy hogy mi akciós és merre.

Már bánom, hogy hagytam @vinkler - nek, hogy meggyőzzön 4 és fél év után májusban, hogy visszajöjjek.

chord_
Fórumlakó
Fórumlakó

kaef2 írta:
2024.10.13., vas. 14:16
GTomi írta:
2024.10.13., vas. 11:54
Ami az eddigi időnként szinte parttalan vitákból/beszélgetésekből kiderült (újfent):

ízlések, preferenciák mind-mind különbözőek, (valószínűleg függ attól ki mit hozott otthonról, vagy élmények érték/érik), még mindig nincs meg az otthoni zenehallgatás minden igényét kielégítő Szent Grálja, és mint kiderült, nem csak a gonosz/antigonoszfőhősök hallgatnak komolynak mondott klasszikus zenét, macskát simogatva az ölükben.
Erről is fog szólni a Hifi Shown az előadásom.
Paradoxonok Audiofiliában címmel. Kb 45 percben.
Remélem, el mered majd mondani, a sok érdekes dolog között, ami szerintem el fog hangozni, hogy kb. az egész Show, az egész Hifi-ipar, az összes szépségével / innovációival / átveréseivel / jó értelmű zenei nevelésével / drótjaival / stb.. ezeken a paradoxonokon alapul és többé-kevésbé virágzik...

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

revox írta:
hogy értsük, nem azon, ami a rendezvényen lesz. de az,amilyen érzékkel tudsz elkapni egy-egy elejtett szót gondolatot, amihez lehet kötni a programot, már-már művészi magasságokba emel :smile53:
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

kaef2 írta:
revox írta:
kaef2 írta:

ezt ne vedd mellre, de az lenne már paradoxon, ha egy posztodban nem az szerepelne, mit csinálsz a kiállításon :kapdelm:
de, ha már elöjött a tréfarépa hatása, a kerékpározás topicba be kellene írni, játszod e a kraftwerktől a tour de francet, vagy sem :cheers1:

de, hogy mesélhess. ki lesznek téve Nálatok azok a hülye alakú hangsugárzók? talán körbe sugároznak, nevüket passzolom(Tavaly,mintha Ákos motyója lett volna rákötve egy fotó alapján). aztán. ha igen, mikor NEM lesz semilyen előadás, hogy biztosan rá lehessen hallgatni pár percet?

halfnote.hu

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

revox írta:
kaef2 írta:
GTomi írta:
Ami az eddigi időnként szinte parttalan vitákból/beszélgetésekből kiderült (újfent):

ízlések, preferenciák mind-mind különbözőek, (valószínűleg függ attól ki mit hozott otthonról, vagy élmények érték/érik), még mindig nincs meg az otthoni zenehallgatás minden igényét kielégítő Szent Grálja, és mint kiderült, nem csak a gonosz/antigonoszfőhősök hallgatnak komolynak mondott klasszikus zenét, macskát simogatva az ölükben.

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

juliush írta:
2024.10.13., vas. 14:33
Vajon a rendszertől, berendezéstől kell várni, hogy mindig valami "titokzatosat, különlegeset" produkáljon, vagy csak annyit kell és lehet elvárni tőle, hogy amennyiben az előadói és produkciós team tényleg valami "titokzatosat, különlegeset" rögzített, akkor azt közvetíteni tudja? Ha meg csak valamit átlagosat, akkor az átlagosan is szólaljon meg otthon.
asszem, ezt a mondatot nem értetted...
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

kaef2 írta:
GTomi írta:

halfnote.hu

juliush
V.I.P.
V.I.P.

Gyula 

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

chord_ írta:
2024.10.13., vas. 08:54
Nem 'kellemesen' szól, hanem olyan brutál-q..vául jól,

Úton van az eredeti CD természetesen.
Mielőtt rányomtam. ráhallgattam a lemezre. amit este betettél másfél perc, az nyugis. De a lemez elején igen kalapál a csaj, van benne spiritusz. rilexes zenének szántam, lehet metál lesz belőle :smile51:

lenyomva. mármint buy it now.
halfnote.hu

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

GTomi írta:

juliush
V.I.P.
V.I.P.

chord_ írta: ...igen, így szólt egy ex15k ML512 CD játszón, ami amúgy az ilyesmi lemezekből különösen szép dolgokat tud előcsalogatni...
...Aztán, mostanában előkerült...
...Egy másik forrás van már, (Pro-Ject RS2-T - Gustard A26 -a szerk. megjegyzése) de alapvetően minden berendezés / drót cakkra ugyanaz...
...És nem akartam hinni a fülemnek. Valami audiofil meseország nyílt ki. Nem 'kellemesen' szól, hanem olyan brutál-q..vául jól, hogy majdnem kiszaladtam az utcára, kiabálva az embereknek, hogy jöjjenek, csoda történt, nem a Szűz Mária szállt le az égből, de valami majdnem hasonló történt...
Most hallom először, hogy az egyik manuál az bélhúros, a másik pedig 'tekert' bronzhúros. Most hallom először ezt a megdöbbentő hangi szépséget. Most hallom először, hogy mit akar ez a nő, és miért így játssza. Most hallom először, hogy kb. ilyen hangszere volt Bachnak otthon, ezen komponált, és lehet, sőt, biztos, hogy a Goldberg-variációk, vagy a H-moll mise ilyesmi hang-környezetben született. És nem nyugi. Hanem fejkapkodás, hogy melyik manuál, melyik húrsor szól épp, meg az a finom ál-trilla az ütem-végeken, ez a nő, ez fenomenális tényleg...
revox írta:
2024.10.11., pén. 14:42
....Mert amúgy én egy általánosan elfogadható, alsóközepes allrounder rendszert látok az aláírásodban, ami bármely háztartásban megfordulhat (ez nem azt jelenti,hogy xar, csak azt,hogy nincs benne semmi titokzatos, különleges, egy normál hang)...
:D
Gyula 

chord_
Fórumlakó
Fórumlakó

Luxor Audio írta:
2024.10.13., vas. 09:25

Aki esetleg tegnap este ott volt a MÜPA-ban Francesco Tristano koncertjén, az megtapasztalhatta, milyen a műfajfüggetlen muzsika. Hősünk olyan lazasággal vezette előadása ívét egy szintetizátorral és samplerekkel megtámogatott zongorával a barokkból a modern technozenéig (tudom, ma már nem illik így nevezni) oda s vissza, hogy arra tényleg csak egy szót tudok mondani, zseniális. És érdekes módon a közönség is pont ennyire volt vegyes huszonévesektől a szépkorúakig, a buli végén pedig mindannyiuk lelkesen gratulált és éljenzett. Nem kicsit volt meglepő, ugyanakkor felemelő is. Van még remény.
Csak szólok, hogy van egy lemez, amiért majdnem a Nagy Falig elmentem, de meglett.
Ő játszik rajta.
Egy night-clubban (értsd: kupleráj) vették fel.

Zongorából nálam erős referencia-felvétel.
Pedig Frescobaldi az egyik legkedvesebb szerzőm, (vigyázat, a zongora-kor előtt járunk), és ha valaki rosszul nyúl hozzá, a lemezét összevagdosom, és lehúzom a WC-n, ez a minimum...:)

youtu.be/jTFw4sWgAtY

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 668

Hozzászólás Szerző: GTomi »

Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ

Rock60
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 1336

Hozzászólás Szerző: Rock60 »

Luxor Audio írta:
2024.10.13., vas. 09:25

Az én olvasatomban az általam idézett és inkriminált mondatrész azt sugallja, hogy aki megér egy tisztes életkort és addigra jó anyagi helyzetbe hozza magát, meg valamilyen (?) életvitelt gyakorol, az komolyzenét hallgat. Ez pedig szerintem egyáltalán nem így működik.

u.i.: Ahogy Zoli73 írta az imént, nem kell ám mindent cáfolni! Az ilyen véleményeknek meg kellene férniük egymást mellett.
Úgy tűnik, más a tapasztalatunk. Nem baj, talán a " riasztóan bizarr " jelződ tünt erősnek, de a kedvedért már meg is szerettem... :smile53:
Elex-nek ez a tapasztalata és az enyém is.
Az én korábbi ismerettségi körömben a klasszikus zene hallgatók - akik értik is - döntő többsége az idősebb generációt képviselik, CS.I. volt talán az egyetlen kivétel. Ez természetesen nem zárja ki, hogy ugyan az a generáció - talán személy szerint nem ugyanazok az emberek - eljár régi kedvenc kortársai - pl. Marillion - koncertjeire.
Ok, az anyagi vonatkozását vegyük ki belőle, nincsen bizonyíték se pro, se kontra...
Még kezdő hifis koromban volt egy kedves bácsi ismerősőm, aki Tesla NC440/Ortofon MC20, Vidi Cleopátra recefice és egy pár Videoton Enciklopédia hangszórócskán - amibe faragott valami jobb dómot - hallgatta óriási klasszikus gyűjteményét egy hatalmas nappaliban.
Az egész meg volt fejelve - talán már írtam egyszer - a padláson felállított 1m3 - es ládába beépített asszem két db. 40 centis lefelé sugárzó Beag mélynyomó. Nem tudom, hogy hozta össze, de fantasztikus hangot hozott ki ebből a mai szemmel nézve filléres setupból.
Még Pistát is átrángattam egyszer, hogy fülelje meg, gratulált is az öregnek, jókat beszélgettek, főleg a zenékről, amihez nem nagyon tudtam hozzászólni...

Nem cáfoltam semmit. Azt írtam, hogy nem baj, kinek a pap, kinek a papagáj.
Ez a magyar nyelv melyik értelmezése, vagy szabálya szerint kötözködés, vagy cáfolat ?

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3282

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

Rock60 írta:
2024.10.13., vas. 11:10

Világos. Az az úriember, aki nem reagál....
Egy úriember ezt a szófosást érintette volna egy mondattal. Vagy még annyival sem.

Nem kell ezt erőltetni szerintem.
Csak a Marantz! :-D

Rock60
Őslakos
Őslakos

zoli73 írta:
2024.10.13., vas. 09:15

Ha már Chord kollégát szóba hoztad, biztosra veszem, hogy Ő sem ért velem egyet, de van olyan uriember, hogy tiszteletben tartja a véleményem, és nem kezd el gyerekesen civakodni, kötöszködni ízléseken, magánvéleményeken.
Világos. Az az úriember, aki nem reagál az oldalnyi kellemetlenkedésekkel, oldalra rugdosásokkal teledűzdelt magyarázkodásodra. Egyébként nem úriember, hanem okos.
Én persze nem vagyok az, sem úriember, sem okos, mert azt találtam mondani, hogy " nem baj, kinek a pap, kinek a papagáj". / Ez volt a " kötözködés "/
És persze Te vagy az úriember, hiszen képtelen vagy egy kérdéskörből kikeveredni, kapaszkodsz bele, mint a borz, tudjuk...
Na, most kivételesen én leszek úriember, legyen - megint - a Tiéd az utolsó szó... :smile53:

Ja, nem kötöZködtem az ízléseden.

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

chord_ írta:
2024.10.13., vas. 08:54
Nem 'kellemesen' szól, hanem olyan brutál-q..vául jól, hogy majdnem kiszaladtam az utcára, kiabálva az embereknek, hogy jöjjenek, csoda történt,
Elég sokszor átélem, csak azt mormogom, ezt most hallani kellene mindenkinek. Aztán másnap felkelünk, megy az élet tovább :D
De megveszem :) youtubról is mutatja a potenciált.
halfnote.hu

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 10997
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

Rock60 írta:
2024.10.12., szomb. 20:06
Luxor Audio írta:
2024.10.12., szomb. 18:38
Hogy valaki "klasszikus zenét hallgat koránál, életvitelénél, anyagi helyzeténél fogva", az egy riasztóan bizarr indoklás és reményeim szerint ritka eset.
Ez így együtt lehet, hogy riasztónak tűnik, de nézzük részleteiben. A komoly-zene kedvellők életkor-átlaga magasabb, mint a más műfajt kedvelőkké. Ezt meg lehet próbálni cáfolni, de minek ? / Ne magadból indulj ki./ Egy pipa.

Idősebb emberek életvitelével, temperamentumával melyik zenei stílus harmonizál jobban ? Wagner és Bach, vagy Metallica és Marillion ? Még egy pipa.

Tételezzük fel, hogy a klasszikus zene reprodukálásához jobb - ezért drágább - hifi szükségeltetik, mint a többihez, de ezt többen cáfolják. / Én erre szavaznék./

Ötödik X - en túl remélhetőleg jobb anyagi helyzetben van a földi halandó, mint a harmadik X környékén. Legyünk nagyvonalúak, ez így együtt minimum fél pipa. 2.5 pipa, nem annyira bizarr indoklás ez... gondolkodik.gif Egyáltalán nem az.
Az én olvasatomban az általam idézett és inkriminált mondatrész azt sugallja, hogy aki megér egy tisztes életkort és addigra jó anyagi helyzetbe hozza magát, meg valamilyen (?) életvitelt gyakorol, az komolyzenét hallgat. Ez pedig szerintem egyáltalán nem így működik. A baráti köröm nagyjából beleillik a leírásba, legtöbbjüknek van némi köze a zenéhez, de elvétve akad köztük komolyzenét hallgató. A klasszikus műfajok kedvelői elsősorban koncertekre járnak, ezt láthatjuk, ha ellátogatunk a Zeneakadémiára, vagy a MÜPA-ba, a szimfonikus előadások nézőterén jellemzően idősebbek ülnek, többségüknek garantáltan nincs otthon hifi rendszere, nem is boldogulnának vele. Ezen a fórumon mindig megkapom a magamét miatta, de akkor is azt gondolom, hogy a zenehallgatásnak nem feltétele a komoly lejátszó rendszer. Ha valakinek csak ezzel működik, az nem feltétlenül a zenét hallgatja, ami persze nem hiba, élvezni ugye sokféle módon lehet. (Bocs!)

A Marillion ritkán jár mifelénk, nekem is csak Amszterdamban sikerült látni őket élőben. Kapaszkodj meg, a közönség átlagéletkora 60 év körül volt, tehát még nálam is idősebbekből állt a méretes tömeg, ami szerintem harmonizál a zenekar korával, életútjával és múltjával, meg a lassan félszázat számláló albumaikkal.

Aki esetleg tegnap este ott volt a MÜPA-ban Francesco Tristano koncertjén, az megtapasztalhatta, milyen a műfajfüggetlen muzsika. Hősünk olyan lazasággal vezette előadása ívét egy szintetizátorral és samplerekkel megtámogatott zongorával a barokkból a modern technozenéig (tudom, ma már nem illik így nevezni) oda s vissza, hogy arra tényleg csak egy szót tudok mondani, zseniális. És érdekes módon a közönség is pont ennyire volt vegyes huszonévesektől a szépkorúakig, a buli végén pedig mindannyiuk lelkesen gratulált és éljenzett. Nem kicsit volt meglepő, ugyanakkor felemelő is. Van még remény.

u.i.: Ahogy Zoli73 írta az imént, nem kell ám mindent cáfolni! Az ilyen véleményeknek meg kellene férniük egymást mellett.

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

sutemenyx írta:
2024.10.13., vas. 07:54
Az első hiába érzelmes, kiállításon nem működik, mert erre szerintem nincs idő, mindenki zaklatott és siet a következő szobába, ilyesmi nem tudja ott megfogni az embereket, legfeljebb csak néhányat. Ezért mondtam, hogy egy túlzó rendszeren tenném be, ami kevésbé gazdagon, de sokkal nagyobb kontrasztokkal mutatja.
Ezért van az, hogy míg 2es lemez szinte bármivel vonza a hallgatóságit, addig az 1est nagyon ki kellene hegyezni, hogy ott tartsa az embereket. De ez nem lehetetlen. Ha úzleiti célokat nézek a 2es tűnik jobb választásnak, de valójában azzal csak azt érem el, hogy megdicsérik a rendszert, de hazaérve azt mondják, ezt az enyém is tudja. De, ha kapnak egy aranylövést, már aki értelmezi, mi zajlott le, hazamegy és szekercét ragad. Vevő sok eséllyel a nagyra egyik táborból se lesz, de ha egy lesz, az a másodikból.
Kis rendszeren viszont azok számára is elérhetővé válik ez a zene(2), akik csak ennyit akarnak, tudnak megfizetni.

Na, most jól leleleplzük a kiállítók milyen manipulatív népek :D
halfnote.hu

zoli73
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3177

Hozzászólás Szerző: zoli73 »

Rock60 írta:
2024.10.13., vas. 08:53
zoli73 írta:
2024.10.12., szomb. 21:28

Izléseken természetesen nem lehet vitatkozni, de nem, a mondandómat nem érted, és el sem akarod fogadni, hogy más út is van.
Szerinted, mi a rossebet nem lehet megérteni egy oldalnyi litániában, részletekbe menően szétszálazva, hogy Te mit miért utálsz és miért tartod unalmasnak ???
/ Mondjuk én nem engedném meg magamnak, hogy mások kedvelt hangszerét, zenei preferenciáit cikizzem és leírjam, hogy az milyen unalmas, borzalmas és fülsértő, mert KIT ÉRDEKEL ? Elárulom, legjobb esetben SENKIT. /
De az én vagyok.
Elolvastuk, megértettük, gondoltuk, amit gondoltunk.
Disztingváltam és csak annyit válaszoltam a sirámaidra, hogy kinek a pap..., de Neked láthatóan ez is sokkk volt.
Kíváncsi lennék, mit válaszolt volna pl. Chord, :smile51: nem véletlenűl semmit...
Nézd, azzal semmi probléma nincs, hogy a kettőnk zenei ízlésében, és rendszerépítési elméletében szinte semmi átfedés nincs, de azt nem értem, hogy miért kell folyton, szinte minden hozzászólásom után az orrom alá dörgölnöd, hogy nekem mennyire nincs igazam. Itt kinek van igaza? Kinek kell, hogy igaza legyen?
Nem kell velem egyet érteni, de lehet a hozzászólásaimat ignorálni is, nem muszáj mindent kommentálni.
Ha már Chord kollégát szóba hoztad, biztosra veszem, hogy Ő sem ért velem egyet, de van olyan uriember, hogy tiszteletben tartja a véleményem, és nem kezd el gyerekesen civakodni, kötöszködni ízléseken, magánvéleményeken.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech

Rock60
Őslakos
Őslakos

chord_ írta:
2024.10.12., szomb. 21:47

OK, a komolyzenét mondjuk itt a 3% kedveli...
Ezt komolyan gondolod ? Ez q..a pesszimista saccolás szerintem.
Én minimum 25 % -ra tenném.
És, ez korral változik. / Nem csökken, az biztos.../

Válasz küldése

Vissza: “Csevegők”