Én nem kiállításon, hanem kereskedőnél hallgattam a minap. C20i vagy S40 között gondolkozom. Megmondom őszintén, hogy Engem meglepett a tudása. Próbáltam kis h95-ös hegeleb és egy nagy csöves fezzel. Szerintem jó hangja van. Kellemes krémes hangzás. C20i viszont brutál részletező hozzá képest. Negatívként kettő dolgot tudnék felhozni. 1 lassú, egy kellemes pörgős rammsteinnál elvérzett a lábdob és a vokál-nál. (c20i-hez képest) Operánál pedig egy éjkirálynő áriánál a magasnál hát érződőtt a "korlátozottság".rookakoma írta: ↑2024.10.10., csüt. 17:32Hallottátok a kiállításon a Spec 40-et?
Nekem nagy csalódás volt. Tipikus kisdoboz, ami sokat akar mutatni, de nem bír. Szörnyen mesterséges hang volt. Igaz a totál üres szoba biztos nem segített. Az álló dettó. De az valami olcsóbb széria lehetett, már nem követem. 1.3 se-vel szálltam ki a Dyno vonalból. Arról jó emlékeim vannak, de az idő szépít, tudjuk.
Most, a legutóbb eladott spec 25-ön elkezdtem fantáziálni, de hamar elment. Nem csoda, nagyon jó áron voltak. Anno szerintem pont ezeket hallottam a Hangtérben, csöves Rogue integrálttal, és olyan volt, mint egy szélessávú, hibák nélkül, jó basszussal. Gratulálok az új tulajnak! Biztos sok öröme lesz benne, ha meg tudja szelidíteni.
Rengeteget értékesítenek belőle, mert ezért az árért egy jó hangfalat kaphat az ember.
A sok példány miatt biztos nem lesz értéktartó mint az előző példányai. ( Már most be-be kacsingat "használtan" 6-al,7-el kezdődő szám környékére.)
Bár hozzáteszem, hogy túl sok azért nem szokott felbukkani belőle a rengeteg eladott példányhoz képest.
Szerintem ha tényleg érdekel adj Neki még egy esélyt és hallgasd meg egy értékesítőnél nyugodt,alacsony háttérzajú körülmények között.
Amúgy a kidolgozottsága brutál komoly, gyönyörűen van lakkozva a furnér és nagyon szépek az éltörések kialakítása is.
Nem tudom még Én sem eldönteni, hogy s40 vagy c20i legyen a következő hangfalam. Pedig már hétfő óta kínlódok. Mind a kettő versenyzőnél van pro és kontra is.