Nos, ha ráklikkelsz alárásomban a honlapomra, akkor láthatod, hogy semmiféle audio kereskedéssel nem foglalkozom, sőt általában sem kereskedek. Sokadjára írom le, de hátha egyszer átmegy végre, és nem azzal próbál majd legközelebb valaki érv híján lejáratni, hogy kereskedő vagyok... Nem mintha lenne benne bármi sértő, csak gondoltam, hogy a tényszerűség kedvéért érdemes megjegyezni. A megélhetésemhez az audio semmit nem ad, inkább évi tíz milliós nagyságrendben visz. Teljesen más iparágakban végzett munkákból élek.
Nem mintha bármi közöd lenne hozzá.
Van közel 2000 rock zenei cd-m, Asia-tól Zappáig, pár száz progrock rock lemezem, részese lehettem jó néhány rock zenei hangosításnak is a Pennával, így nem biztos, hogy én vagyok a "hogyan hallgassunk rock zenét" aktivitás megfelelő célközönsége.
Ajánlom ismét figyelembe az autentikus jelző értelmezését. Rock zenét élőben csak hangosítva lehet hallgatni. Vagyis az autentikusság az én értelmezésemben azt jelent, hogy otthon akkor autentikus a rock zene hallgatás, ha közelíti a kiváló hangosítás szintjét. Ez meg nem megy nagy hangszóró felületek és punch nélkül.
Ha ez nincs, akkor marad a képzelőerő.