A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Nanana finomabban, ebbasta.
Kinek mi, szerintem így is jó.
Jóvan na, én old school metalos vagyok
Nem vettem fel.
Hallgatom a régi mestereket is, más, műfajilag "magasabb szintű" zenéket is, de ha valami megfog, vagy éppen jobban passzol a hangulatomhoz (ami paradox módon zeneileg lehet ellentéte is), sosem bánom, hogy nem a "legjobbat" hallgatom éppen. Meg is ezredelném a felhozatalt.
Kár volt elb@szni, amit a Black Sabbath épp egy kicsivel több, mint 50 éve létrehozott...
Ha nincs a vacak hörgés , lehettek volna egy jobb fajta Kyuss/COC klón is!
De inkább hallgasd az eredetit-és itt nem a hanghordozóra gondolok-az legalább jó is
Jóvan na, én old school metalos vagyok
Ethosz CDM Transport/Player(TDA1545A), Ethosz csöves DAC(TDA1541)
Palotás féle végfok, Pro-ject Pre Box, Tannoy Rev. XT6F dobozok,
Technics SL 1210 GR/AudioGold plinth,Achromat, Thorens TD 126 mkII
Palotás féle ARC phono, Shure M44-7/SC35C
Ethosz, Van Den Hul kábel, Fapaci/Kontaset elosztó.
Kár volt elb@szni, amit a Black Sabbath épp egy kicsivel több, mint 50 éve létrehozott...
De inkább hallgasd az eredetit-és itt nem a hanghordozóra gondolok-az legalább jó is
Ethosz CDM Transport/Player(TDA1545A), Ethosz csöves DAC(TDA1541)
Palotás féle végfok, Pro-ject Pre Box, Tannoy Rev. XT6F dobozok,
Technics SL 1210 GR/AudioGold plinth,Achromat, Thorens TD 126 mkII
Palotás féle ARC phono, Shure M44-7/SC35C
Ethosz, Van Den Hul kábel, Fapaci/Kontaset elosztó.