Snipi írta: ↑2024.10.02., szer. 14:54
Tctronic írta: ↑2024.10.02., szer. 14:40
stx írta: ↑2024.10.02., szer. 14:21
[...] az Alfa Romeo Giulia jelenleg az egész Egyesült Államok legrosszabbul fogyó autója [...]
Nos, ezen nem csodálkozom.
Szerintem nem rossz autó, csak drága.
Nekem van egy autókereskedő ismerősöm (én nem értek annyira hozzá), ő azt mondta, hogy a mostani Alfa Romeók nagyon-nagyon jó autók, csak ha megvetted akkor az a Tied! (Mert állítólag eladni a büdös életbe nem fogod tudni ... ). Aztán, hogy ez igaz vagy sem ... ? Hát nem tudom.
Érdemes talán kicsit árnyalni a képet....
Az Alfa Romeo (sajnos) egy aprócska csepp az autó/márka tengerben. Korlátozott termékpalettával, más márkákhoz képest elenyésző gyártási darabszámmal. Tehát kissé bulváros megállapítás az, hogy a legrosszabbul fogyó márka/tipus...
Az USA-ban mindehhez még az is hozzájön, hogy pl a Dodge Hornet, egy átemblémázott Tonale... olcsóbban. Nyilván többen veszik az olcsóbb helyi, mint a drága európai márkát...
Az Alfa Romeo 90' évekbeli mélyrepülését követően folyamatosan emelkedőben van, már ami a megbízhatóságot illeti. A legújabbkori tipusok (Giulia-Stelvio) még ebből a mezőnyből is kiemelkednek, felfelé...
Az egyéb szubjektív szempontokat figyelmen kívül hagyva, műszakilag nincs velük sok probléma.
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.