Ennek? Talán neki.

A stílus maga az ember.
Bocs az off miatt.
Ennek? Talán neki.
Kíváncsi vagyok miért adnád el.... Nem illeszkedik a rendszerbe?Rovek írta: ↑2024.10.18., pén. 19:57Eladó a címben említett erősítő
Két hónapos ,hihetettlen természetességgel szóló hanggal megáldva.
Doboz Garanciapapír Magyar gari
https://hifiboltonline.hu/Gold-Note-IS- ... to/dac/str
Tel: 06 20 240 1981
Ára : 1.550.000 ft
Bp 17 ker átvétel, posta nem működik.
A képen látható alátétek eredeti Quadraspire XReference állványláb,ill QPlus készülékalátét dobozában a megfelelő helyen lesz meghirdetve
Nincs így, ennél lényegesen kisebb dolgok is sokat számítanak, de mindenképp köszönöm a visszajelzést! Ám ezeket a kérdéseket inkább a megfelelő DIY topicokban volna illendő felvetni. Kéretik oda írni inkább, köszönöm!
Köszönöm, azóta találtam más forrást is a témában. Az elvet értem, valószínűleg működik is jól. Amit nem értek, az az, hogy mi szükség van erre? MC, RIAA, alapvetően kisjelű működés. A karakterisztikán alig van elmozdulás a munkapont környékén. Jól megválasztott munkapont esetén a karakterisztika kis szakasza lineárisnak tekinthető, akár FET, akár trióda. Plusz ehhez jön a helyi visszacsatolás linearizáló hatása, még global-feedback nélkül is. Nem értem milyen hatása van a hangra egy minimálisan laposabb karakterisztikának, ami ígyis-úgyis lineáris?sutemenyx írta: ↑2024.10.16., szer. 10:58Igen, itt van az egész alapja:MOT64 írta: ↑2024.10.16., szer. 09:50Ez a dolog engem érdekelne részletesebben is. Persze nem ellopni akarom az ötletedet, de tudnál erről részletesebben írni vagy valamilyen anyagot küldeni! Előre is köszönöm.sutemenyx írta: ↑2024.09.05., csüt. 11:29
Ez egy alapvetően JFET-ekből kialakított Solid State Triódákra épülő készülék, mert a JFET-ek egy része olyan kapcsolástechnikai kialakításban van használva, hogy triódakarakterisztikával működjenek. Ugyanakkor van a készülékben egy fokozat, ami átkapcsolható valódi elektroncsöves (ECC86) működésűre.
Tehát kvázi hibrid készülékről beszélhetünk mindenféle értelemben is.
https://www.radiomuseum.org/forum/the_t ... riode.html
Elhiszem, hogy számodra ez a legjobb, de kicsit unalmas már, ráadásul már OFF is.TotoDIY írta: ↑2024.10.07., hétf. 16:55Én ezt úgy értettem, hogy valaki "véletlenül" megnyomná a membránt, ha kiállítanék, de mindig van hova fejlődni.
Addig pedig el vagyok ezzel a rendszerrel! :) https://www.youtube.com/watch?v=VW9RIrAViXI
Fejhallgatón is jól szól! :)
Biztos igazad van. Nem olvasok más közösségi platformot. Így is 4 féle vérnyomás csökkentőt szedek.Vinkler írta: ↑2024.10.03., csüt. 11:22Még mindig sokkal kulturáltabb itt a kommunikáció, mint bármely egyéb közösségi platformon.Snipi írta: ↑2024.10.03., csüt. 10:52Vannak emberek, akik pont az ilyen parttalan viták miatt "szoktak le" az avx-es fórumozásról. Meg vannak akik egyéb okok miatt, de ezt most hagyjuk nem ez a lényeg. Éppen a minap találkoztam egy betegtárssal aki pont ezt fejtegette. Engem mondjuk nem zavar, én csak röhögök rajta, de élek a gyanúperrel, hogy sokkal nagyobb lenne a fórum "látogatottsága" ezek nélkül a karóhoz való ebkötések nélkül.
Ráadásul kő keményen próbálunk is tenni érte.
Még mindig sokkal kulturáltabb itt a kommunikáció, mint bármely egyéb közösségi platformon.Snipi írta: ↑2024.10.03., csüt. 10:52Vannak emberek, akik pont az ilyen parttalan viták miatt "szoktak le" az avx-es fórumozásról. Meg vannak akik egyéb okok miatt, de ezt most hagyjuk nem ez a lényeg. Éppen a minap találkoztam egy betegtárssal aki pont ezt fejtegette. Engem mondjuk nem zavar, én csak röhögök rajta, de élek a gyanúperrel, hogy sokkal nagyobb lenne a fórum "látogatottsága" ezek nélkül a karóhoz való ebkötések nélkül.
Nem venném meg, de nem állnék le vele vitázni. Esetleg megbeszélném vele privátban, ha éppen ilyet akarnék venni és éppentől! Szóval nem rabolnám mások idejét meg a fórum helyet ilyen vitákra.
Ez az OFF topik, amit nem kötelező olvasni!Snipi írta: ↑2024.10.03., csüt. 10:52Vannak emberek, akik pont az ilyen parttalan viták miatt "szoktak le" az avx-es fórumozásról. Meg vannak akik egyéb okok miatt, de ezt most hagyjuk nem ez a lényeg. Éppen a minap találkoztam egy betegtárssal aki pont ezt fejtegette. Engem mondjuk nem zavar, én csak röhögök rajta, de élek a gyanúperrel, hogy sokkal nagyobb lenne a fórum "látogatottsága" ezek nélkül a karóhoz való ebkötések nélkül.
Nem elbeszélés folyik, mert ennek az ára nyugaton 2019/2020-ban is pl. 1500-2000€ volt, és most is 2024-ben, mondjuk már ahol, mert kapható 900-950-1000€-ért több boltban is. Vagyis kint nem emelkedett 520e-ről 700e-re, ez kizárólag a Forint k. nagy gyengülésének köszönhető, 320Ft-ról 400Ft-ra 1év alatt(tudjuk kik hozzá nem értése miattAlex_Aston írta: ↑2024.10.01., kedd 20:01Szerintem van az a pont, amikor illik belátni, hogy egy vita parttalan / vagy legalább is egymás mellett beszélés folyik.
Tompa agyadnak segítek kicsit, soha nem írtam, hogy a 450e-es ár az a hivatalos forglamazói ára, annyit írtam, a 2023-as kifutó ára volt ennyi!Reserved írta: ↑2024.10.01., kedd 13:11
Hanyszor kell még leírni a tompa agyadnak hogy a 450ezres ára az akciós?
A készüléket 2019-ben dobták piacra és gyártottál 2023 tavaszáig kb.
Milyen 6-8 évről írkálsz?
Mit akarsz bizonygatni a fölösleges és ostoba hozzászólásaiddal?
Egyébként jelzem amig gyártották ez idö alatt az euro 320-420.-ft közt valtozott.
A nemzetközi ára is 1600-2000euó közt mozgott.Azért irtam csak le a hirdetésemben hogy aki nem ismeri be tudja poziciónálni a készüléket és ne a denon dcd1700-al keverje össze ahogy te!
Te az elozo posztodban a denon dcd1700-hoz hasonlitottad.
Akkor hogy jon ide a lumin?
Itt egy audiophile szalonos hirdetes ami Magyar:
(Csak hogy ne legyen bonyolult számolgatni)
Screenshot_20240930_133206_Samsung Internet.jpg
Hanyszor kell még leírni a tompa agyadnak hogy a 450ezres ára az akciós?kargidje írta: ↑2024.10.01., kedd 12:50Idézet a hirdetésedből:Reserved írta: ↑2024.09.30., hétf. 23:48Tehát akkor ennek a fickónak utóljára válaszolok többedjére is,de ahogy látom reménytelenül,feleslegesen mert olyan sötét hogy amit leírok nem érti meg.
A készülék alapára 1600 és 2000 euró körül volt amig gyártották.
Számtalan fotót tudnék csatolni és csatoltam is róla hogy ennyi.
A jelenlegi 900 eurós ár amiért most itt ott hirdetik egy kifutótt modellkénti kedvezményes ár.
Senki nem akart megtéveszteni senkit csak mivel 2022 körül szintén 400-420körül volt az euró a hirdetésembe 800ezeres árat irtam hisz nagyjából átszámolva ennyi volt az ára.
Közben találtam egy utolsó audiophile szalonos árat ahol 700ezer helyett adták 450ért.
De már náluk se kapható!
Valószinüleg ez egy 2023-as valamikori ár lehet mert tavaly vált kifutó modellé.
Én is már a kedvezményes akciós áron vásároltam tavaly de ettöl függetlenül ez a készülék az 1600-2000eurós kategoriába poticionálva lett gyátva amikor gyártották ez látszik is a kivitelén.
A denon dcd1700ne pedig köszönő viszonyban sincs ezzel elég ha csak belepillantunk a készülék belsejébe és a hátlapjára.
A pioneerban komolyabb futomű van,dupla trafó,usb, bemenet tehát külön dac-ként is funkciónál.Ha jól emlékszem 13-14kg a súlya.
Ez sokkal komolyabb készülék.
"Eredeti ára 800ezer forint volt amig gyártásban volt.Tavaly óta már nem gyártják."
Azaz 6-8éven keresztül ennyibe került, megjelenése óta. Emiatt írtam, ez sohasem volt 800e Ft.
Ennek a gépnek fénykorában amíg gyártották, azaz 2020-ig pedig 290-320Ft volt 1€, "A készülék alapára 1600 és 2000 euró körül volt amig gyártották." vagyis 500 és 600e Ft között mozgott anno, de még ez sem 700e Ft, amilyen árra korrigáltál később a hirdetésben.
Itthoni kifutó ára, valószínű az összes itt szereplő bolt 700-750e-ről leakciózta 450e-re, igen, persze:
www.basys.hu/pioneer-pd-50ae-b.html
Termékkód: PD-50AE-B
High-End CD/SACD/MQA lejátszó halk mechanikával, preciziós órajel-generátorral, D/A konverter funkcióval és szabályozható fejhallgató-kimenettel
A termék részletei
Összehasonlít Kívánságlistára
nem kapható/elfogyott
449 900 Ft ÁFA nélkül: 354 252 Ft
Ingyenes kiszállítás!
https://www.deltahifi.hu › termeklap › cd-lejatszok › pio...
pioneer pd-50ae innen: www.deltahifi.hu
A PD-50AE-t a legrövidebb és legoptimálisabb tápellátási fokozattal, valamint audiojel-útvonallal tervezték a tiszta és gazdag hangvisszaadás érdekében. ... A ...
449 900,00 Ft
https://www.mediamarkt.hu › product
pioneer pd-50ae innen: www.mediamarkt.hu
Termék típusa: CD lejátszó. Csatornaszám: 2.0. Lejátszási formátum: SACD, MQA-CD, CD, CD-R/RW, DVD-R/RW, DVD+R/RW. Lejátszható formátumok: WAV, FLAC, AIFF, ...
449 900,00 Ft · Elfogyott
https://www.bestbyte.hu › asztali › pioneer-pd-50ae-b-f...
pioneer pd-50ae innen: www.bestbyte.hu
A PD-50AE-t a legrövidebb és legoptimálisabb tápfeszültséggel, valamint audio jelúttal tervezték, hogy tiszta és gazdag hangvisszaadást biztosítson. ... A Pioneer ...
449 999,00 Ft · Elfogyott
Az általad megosztott fényképekre, ahol 1599-1999€ ár szerepel, 1-2 német oldal:
pd50ae.jpg
pd50ae 2.jpg
pd50ae 3.jpg
Az meg, hogy mennyire komoly egy készülék megépítése és hány kg a súlya:
Pio N-70AE
Lumin D2
![]()
Idézet a hirdetésedből:Reserved írta: ↑2024.09.30., hétf. 23:48Tehát akkor ennek a fickónak utóljára válaszolok többedjére is,de ahogy látom reménytelenül,feleslegesen mert olyan sötét hogy amit leírok nem érti meg.
A készülék alapára 1600 és 2000 euró körül volt amig gyártották.
Számtalan fotót tudnék csatolni és csatoltam is róla hogy ennyi.
A jelenlegi 900 eurós ár amiért most itt ott hirdetik egy kifutótt modellkénti kedvezményes ár.
Senki nem akart megtéveszteni senkit csak mivel 2022 körül szintén 400-420körül volt az euró a hirdetésembe 800ezeres árat irtam hisz nagyjából átszámolva ennyi volt az ára.
Közben találtam egy utolsó audiophile szalonos árat ahol 700ezer helyett adták 450ért.
De már náluk se kapható!
Valószinüleg ez egy 2023-as valamikori ár lehet mert tavaly vált kifutó modellé.
Én is már a kedvezményes akciós áron vásároltam tavaly de ettöl függetlenül ez a készülék az 1600-2000eurós kategoriába poticionálva lett gyátva amikor gyártották ez látszik is a kivitelén.
A denon dcd1700ne pedig köszönő viszonyban sincs ezzel elég ha csak belepillantunk a készülék belsejébe és a hátlapjára.
A pioneerban komolyabb futomű van,dupla trafó,usb, bemenet tehát külön dac-ként is funkciónál.Ha jól emlékszem 13-14kg a súlya.
Ez sokkal komolyabb készülék.
Tetszik, nem tetszik, a véleményformálás vulgáris szavak nélkül is lehet hangsúlyos!kargidje írta: ↑2024.09.30., hétf. 18:30Boccs, csak amikor fényezik a sz.rt, meg át akarják verni a nagyérdeműt nem igazán tetszik.
Az is érdekes a hirdetésében a 800e Ft-os, még garanciális 2éves készüléket ő 280e-ért adja. Ez is kissé elgondolkodtató, mert ilyen árú termékek 2évesen min. 500-600e vagy felette vannak hirdetve. Kb. a reális árvesztés.
Ez a PD-50AE meg kb. a mostani Denon DCD-1700NE kategóriája, ami 5-600e körül mennek boltban, és nem a 8-900e-es kategória.