Vessetek a mókusok közé,Lemmy9.1 írta: ↑2024.09.16., hétf. 09:01Ugyanígy gondolom én is. Csak nyomkodom, hogy ez érdektelen, az is...eltelik fél óra és el is álmosodtam. Jót sztrímingeltem.Aszpirin írta: ↑2024.09.16., hétf. 08:09Nekem nem az ár elsősorban a problémám, hanem a tartalom, amit ezért az árért adnak. Biztosan szuperjó mindenkinek, aki szereti a mai mainstreamet, de az a gondom, hogy annyira gagyinak tartom, a friss kínálat 99%-át, hogy azon kapom magam, hogy régebbi sorozatokat nézek újra (most pl. a Vikingeket). Nagy ritkán beesik egy-egy "gyöngyszem", és az persze másik szolgáltatónál van, olyanmál, amire épp nem fizetek elő, szóval ha nem akarom az itt oly népszerű és ingyenes kölcsönzőnek eufemizált illegális torrentezést művelni, akkor előfizetek arra is... A hiba tuti bennem van, mert tartalom az van dögivel, csak hát én valahogy kinőttem (elismerem: kiöregedtem) a mai mainstream vonulatokból (szuperhősök, zonbik/vámpírok/vérfarkasok, fantasyk, űrfantasyk, totálbeteg pszichopaták,... értitek), és ami marad, az olyan kevés, hogy ezért már tényleg kezd túlcsordulni a pohár minden áremelésnél.![]()

A kollégám a netflixen a Birmingham bandáit ajánlotta még,és érdekes módon a vikingeket ő is említette,szerinte az is jó,meglátjuk.