Az Amazon Prime és az AppleTV "bagó" a Netflixhez képest, az Amazon még mindig 890 Ft-os árát már nem is értem... én ezeket csak ezért nem mondtam le.Shimano írta: ↑2024.09.15., vas. 11:47A netflix már most is 5090ft,legalábbis az új előfizetőknek.Mondjuk ezt nem tartom soknak,legalábbis ahhoz képest amennyit nézzük,mert nekünk ez még új,a többivel meg úgy leszek hogy előfizetek addig még lesz rajta olyan ami érdekelhet,aztán lemondom.Most pl a disney reklámozza magát 3 hónapig 900 + ft-ért,ennyit az is meg is ér,főleg annak akinek ez új.Én ezt épp most mondtam le a közelmúltban mert kiveséztem már,és így feleslegesnek tartottam.A többire nincs rálátásom.
Azt nem tudtam, hogy az új előfizetőknek már 5090, a levélben az áll, hogy október 10-től emelik. Érdekes módon a Youtube premium is akkor emelkedik (nálam).
Nekem nem az ár elsősorban a problémám, hanem a tartalom, amit ezért az árért adnak. Biztosan szuperjó mindenkinek, aki szereti a mai mainstreamet, de az a gondom, hogy annyira gagyinak tartom, a friss kínálat 99%-át, hogy azon kapom magam, hogy régebbi sorozatokat nézek újra (most pl. a Vikingeket). Nagy ritkán beesik egy-egy "gyöngyszem", és az persze másik szolgáltatónál van, olyanmál, amire épp nem fizetek elő, szóval ha nem akarom az itt oly népszerű és ingyenes kölcsönzőnek eufemizált illegális torrentezést művelni, akkor előfizetek arra is... A hiba tuti bennem van, mert tartalom az van dögivel, csak hát én valahogy kinőttem (elismerem: kiöregedtem) a mai mainstream vonulatokból (szuperhősök, zonbik/vámpírok/vérfarkasok, fantasyk, űrfantasyk, totálbeteg pszichopaták,... értitek), és ami marad, az olyan kevés, hogy ezért már tényleg kezd túlcsordulni a pohár minden áremelésnél. Szerintem nagyon nem jó irányba megy a mai mozistreaming, mert ellentétben a zeneestreaminggel, ahol ugya nagyjából mindent megkapsz egyetlen előfizetéssel, (amit nem, az meg minimális torrentezendő mennyiség), a mozistreamingnél mindenholmás a kínálat, ráadásul ha egy kalsszikust néznél meg, akkor kiderül, hogy 5-6 mozistresaminget végigpróbálva is nagy az esélyed arra, hogy nem találod meg.
Amint mondtam, a hiba kétségkívül bennem van.