Inkább csak nem voltál eléggé kitartó, hamar elszállt a bizalmad, és talán elutasító is lettél.gomolalaci írta: ↑2024.09.14., szomb. 20:41Ha rám gondoltak az előző hozzászólók a hitetlenségben, akkor tévedtek! Nekem is volt több darab ilyen ,,csodám" egy magyar gyártótól, és arra alapoztam a negatív véleményemet az olvadó biztosítókról. Nem a levegőbe írogattam....nemtomm írta: ↑2024.09.14., szomb. 18:18Erre azt szoktam mondani ki kell próbálni és utána lehet kritizálni….egy alap rendszeren nem nagyon hoz de erős közepesen már ki lehet hallani a javulást rendesen …. A rendszer többi tagjának is kell tudni azt amit szeretnénk elérni de gondolom azért ez eléggé zseton függő…![]()
Pedig még mélyhűtöttek (kriogénezettek) is voltak.
Ezek után, hogy voltak ilyeneim és bukással adtam el őket, még mindíg hitetelenség a vád???
Ezekről a biztosítékokról jónéhány tapasztalt fórumtárssal értekeztem a napokban(privátban, telefonon), és az derült ki, hogy nekik is az volt a tapasztalatuk, mint neked, hogy egy bizonyos magyar gyártó biztosítékai hatására alig valamit, vagy semmit sem hallottak, de ettől nem ment el a kedvük, és nem adták fel. Mindegyőjük azt mondta, hogy sajnos ezen a szinten még szinte nem történi semmi, és ha csak ilyenekre van keret, akkor inkább hagyni kell a fenébe.
Ahogy a nyitó hozzászólásban is írtam, én is próbálkoztam korábban egy Furutech biztivel, de vagy tényleg nem csinált semmit, vagy csak az én ingerküszöbömet nem érte el, de én sem hallottam semmit, így egy időre félretettem a kérdést, de ettől még nem váltam szkeptikussá.
Most úgy érzem megint eljött a késztetés, így ismét nekifutok.
A jelszavak kitartás, türelem, bizalom.
Szerintem.