Teljesen hasonló élményeim vannak a synergistic orange-al kapcsolatban.nemtomm írta: ↑2024.09.11., szer. 22:34Ebben van némi tapasztalatom a témában, kezdtem egy német márkával biztivel ami nem hozott akkora pozitív változást igaz az ősvény elejére kellet tenni a kis megszakitóval együtt. Majd következett a Furutech biztosíték ami már eléggé meggyőző hang és kép javulást hozott..aztán a kácsában kapható hi-fi tuningot próbáltam ki a kismegszakitónál na ez már elég sokat javított de az igazi a mostani hi-fi tuning II-es. Nagyon sokat javított a rendszer hangján és a képen főleg a dinamikan..de ehhez ki kellet cserélni a házat is…
Ezután kipróbáltam a synergestis research orange biztiket ami már komoly változást hoztak a rendszerben képben és hangban… de akkor volt a legjobb amikor az összeset kicseréltem orange-ra.
Azóta már kicseréltem az összes biztit a rendszeremben purple biztire és ( még a vetitőben is bármennyire is nem hihető) igen nagyot léptem a hangon és a képen…még a router előtt a mz/p táp- ban is na az volt egy jó ötlet![]()
![]()
Szerintem megéri csak el kell dönteni, hogy mennyire akarod igazából aránylag kis zsetonból fejleszteni a rendszered.. de egy biztos minden komponensben ki kell cserélni a biztit mert akkor hozzá a tuttit![]()
![]()
Saját tapasztalat![]()
![]()
Purple-ig nem jutottam mert bejött a képbe a QSA.
Egyébként ahol lehetett ott meg semmilyen bizti a legjobb.
Már ha az ember bevállalja a rizikót