.8.11. Ha és amennyiben valaki úgy véli, hogy olyan információt szeretne megjeleníteni az adott Témában, ami fontos, és közérdeklődésre tarthat számot, akkor legyen szíves és keresse meg a releváns al-Fórumban az adott termékhez tartozó Témát, vagy ha ilyen nincs, akkor küldjön üzenetet a „Jelent” gomb használatával, hogy az a Téma is megnyitásra kerüljön. Érdemes megfontolni, hogy ha valóban ilyen információról van szó, akkor az máskor és másokat is érdekelhet, az adás-vétel al-Fórumban idővel eltűnik, a Fórumon viszont fennmarad.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Off
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 8914
Re: ProAc Response 3.8 tiszafa furnéros eladó
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
- Vinkler
- Adminisztrátor
2020-óta biztos így van.Snipi írta: ↑2024.08.15., csüt. 13:04Anno az én hirdetéseimbe is beleszóltak mások. (Most is vissza tudnám ide idézni.) Akkor még lehetett (apám halála után az ő cuccait kellett eladnom, hogy anyámnak legyen pénze a temetésre) és most már nem lehet? Vagy csak ez rám vonatkozik, hogy nekem nem lehet? A Lacit személyesen ismerem, és tisztelem azért ahogy az egészhez hozzááll ezért bátorkodtam a beírást eszközölni.Vinkler írta: ↑2024.08.15., csüt. 12:36Kérlek a továbbiakban se tedd!Snipi írta: ↑2024.08.15., csüt. 11:07Nem szoktam hirdetésekben beleugatni, de most kivételt teszek!
Ha jól gondolom, nekem szerencsém volt ezeket a hangsugárzókat meghallgatni. Nagyon igényes környezetben, egy kifinomult, kulturált hangot hallottam. Mély benyomást tett rám. Már csak azért is, mert az említett meghallgatás nem mostanában volt, és még mindig mélyen él az emlékeim között.
Egyrészt benne van a szabályzatban, hogy ne tedd, másrészt UP-olja a hirdetést, ami a többiekkel szemben aggályos.
Upp-olás meg nem történt (ha megnézted volna) mert a Laci a mai napon adta fel a hirdetést (kb. fél órával a beírásom előtt) így amúgy is az elején volt.
De! Up-olta.
Nagyon szép darab.
Anno az én hirdetéseimbe is beleszóltak mások. (Most is vissza tudnám ide idézni.) Akkor még lehetett (apám halála után az ő cuccait kellett eladnom, hogy anyámnak legyen pénze a temetésre) és most már nem lehet? Vagy csak ez rám vonatkozik, hogy nekem nem lehet? A Lacit személyesen ismerem, és tisztelem azért ahogy az egészhez hozzááll ezért bátorkodtam a beírást eszközölni.Vinkler írta: ↑2024.08.15., csüt. 12:36Kérlek a továbbiakban se tedd!Snipi írta: ↑2024.08.15., csüt. 11:07Nem szoktam hirdetésekben beleugatni, de most kivételt teszek!
Ha jól gondolom, nekem szerencsém volt ezeket a hangsugárzókat meghallgatni. Nagyon igényes környezetben, egy kifinomult, kulturált hangot hallottam. Mély benyomást tett rám. Már csak azért is, mert az említett meghallgatás nem mostanában volt, és még mindig mélyen él az emlékeim között.
Egyrészt benne van a szabályzatban, hogy ne tedd, másrészt UP-olja a hirdetést, ami a többiekkel szemben aggályos.
Upp-olás meg nem történt (ha megnézted volna) mert a Laci a mai napon adta fel a hirdetést (kb. fél órával a beírásom előtt) így amúgy is az elején volt.
- Vinkler
- Adminisztrátor
Kérlek a továbbiakban se tedd!Snipi írta: ↑2024.08.15., csüt. 11:07Nem szoktam hirdetésekben beleugatni, de most kivételt teszek!
Nem szoktam hirdetésekben beleugatni, de most kivételt teszek!
- zbiro32
- Törzsvendég
- Értékelés: 157
Re: Elosztók
Heti tízezres darabszámban gyártunk autóipari áramköröket, mindegyik aranyozott felületkezelést kapott.zoli73 írta: ↑2024.08.13., kedd 16:30Ezt a történetet már sokadjára hallottuk, de ugye forrasztás nélkül nincs semmiféle elektronika, készülék.cables írta: ↑2024.08.13., kedd 15:56Dehogynem. Valószínüleg ez az oka, hogy igazán jól a régi készülékek szólnak, mert azoknál már bejáródtak a fém/másik fém kötések.
Sőt a csatlakozóknál is sokat ront a forrasztás. Erről egy történet. Pár éve az egyik ismert audió alkatrész forgalmaznál jártam és várnom kellett, mert az eladó épp egy RCA IC kábelt forrasztott. Elképedve néztem, hogy mennyi ónnal. Én az ötödét se teszem rá mondtam neki. A válasza: OK jobb úgy a hang, de nekem ne hozza vissza, azzal, hogy elengedett a forrasztás.
Vannak gyártók, akik a nyáklapok vezetőfelületeit, teljes egészében beónozzák, feltételezem azért, hogy növeljék a jelutak kersztmetszetét, és talán a okszidációtól is védi a rézfóliát.
Nos, ezen gyártók készülékei nem éppen a gyenge hangminőségükről híresek, csak mert sok ónt tartalmaznak az elektronikáik. Vagy talán Ők is teljesen tévúton járnak, már hosszú évtizedek óta?
Nem hinném.
Tizenöt év után merem állítani, hogy a forrasztás a legmegbízhatóbb technológia.
Meg lehet kérdezni az Apple-t hogy miért nem gyárt "lábtól lábig" forrasztástechnológiával I-phone-t?
Az meg hogy a sok ón rontja a hangot az SzVsz egy Woodoo--Baj, hogy egyáltalán valaki elhiszi.
KEF LS 50 Wireless
Soundarts állvány, Sounndcare Superspikes talpak
Saec AC 600 - tápkábelek, Hydrasound Next Carbon Gold ethernet
Lenovo NAS - ( Minimserver)
Clarus dupla analóg tápegység
Vannak gyártók, akik a nyáklapok vezetőfelületeit, teljes egészében beónozzák, feltételezem azért, hogy növeljék a jelutak kersztmetszetét, és talán a okszidációtól is védi a rézfóliát.
Nos, ezen gyártók készülékei nem éppen a gyenge hangminőségükről híresek, csak mert sok ónt tartalmaznak az elektronikáik. Vagy talán Ők is teljesen tévúton járnak, már hosszú évtizedek óta?
Nem hinném.
- zoli73
- V.I.P.
- Értékelés: 3175
Ezt a történetet már sokadjára hallottuk, de ugye forrasztás nélkül nincs semmiféle elektronika, készülék.cables írta: ↑2024.08.13., kedd 15:56Dehogynem. Valószínüleg ez az oka, hogy igazán jól a régi készülékek szólnak, mert azoknál már bejáródtak a fém/másik fém kötések.
Sőt a csatlakozóknál is sokat ront a forrasztás. Erről egy történet. Pár éve az egyik ismert audió alkatrész forgalmaznál jártam és várnom kellett, mert az eladó épp egy RCA IC kábelt forrasztott. Elképedve néztem, hogy mennyi ónnal. Én az ötödét se teszem rá mondtam neki. A válasza: OK jobb úgy a hang, de nekem ne hozza vissza, azzal, hogy elengedett a forrasztás.
Nem hinném.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
- Vinkler
- Adminisztrátor
Re: Off
Ennek semmi köze az elosztókhoz, ezért került az off-ba.
Az én tapasztalatom meg az, hogy “igazán jól” sajnos egyetlen öreg készülék sem szól.
Az én tapasztalatom meg az, hogy “igazán jól” sajnos egyetlen öreg készülék sem szól.
Dehogynem. Valószínüleg ez az oka, hogy igazán jól a régi készülékek szólnak, mert azoknál már bejáródtak a fém/másik fém kötések.zbiro32 írta: ↑2024.08.13., kedd 11:11Bármilyen készülékben a nyomtatott áramkörön minden alkatrészláb forrasztott.
Az nem baj?
- zbiro32
- Törzsvendég
- Értékelés: 157
Bármilyen készülékben a nyomtatott áramkörön minden alkatrészláb forrasztott.cables írta: ↑2024.08.13., kedd 07:29Nem ez a fő probléma a forrasztással, hanem az, hogy az ón sokkal rosszabb vezető,mint a réz, valamint az, hogy fém-másik fém átmeneti rétegek jönnek létre, ami sokszorozza a zajt.Taarzan írta: ↑2024.06.11., kedd 21:18Bár nem engem kérdezel, de én csavaroznám... a forrasztás 3-400 °C a vezető szerkezetében is változást okoz, nincs jó hatással a hangra szvsz. Vagyis valtozik, s inkább rossz irányba.peregizsolt írta: ↑2024.06.11., kedd 21:07Melyik a jobb ha forrasztom (ezüst ón) vagy csavarozom egy közösítő sínre a kábeleket?
Az nem baj?
KEF LS 50 Wireless
- joseph66
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 6
Re: Ferrum Wandla
Bocs, de te sem veszed a fáradságot, hogy utánanézz egy egyszerű helyesírási szabálynak, mert a szlovákok (erre tippelek) többsége ugye nem veszi a fáradságot, hogy utánanézzen számára ismeretlen helyesírási szabályoknak. Csak, hogy a többiek ne rosszul jegyezzék meg: veszi a fáradságot.Zsoltika25 írta: ↑2024.07.30., kedd 14:47És már arra is rájöttem, hogy a magyarok nagy többsége arra sem veszi a fáradtságot, hogy utána nézzen a számára ismeretlen termékeknek.
thttps://soundnews.net/reviews/sources/dacs/ferrum-audio-wandla-dac-review-thinking-outside-the-box/
https://e-nyelv.hu/2009-11-01/veszi-a-faradsagot/
Emotiva XPA-DR2 Differential Reference kétcsatornás végerősítő - Gustard X26PRO DAC előerősítő - Pro-Ject CD Box DS cd - Wharfedale EVO 4.2 hangfal - Hydrasound Next II NANO Graphene hangfalkábel - Ezüst OCC XLR - Hydra Titan Jumper - PS Audio Power Plant P10 tápgenerátor
Re: Kábelezzünk

Topping E70 Velvet + TPA3255 szimmetrikus hidalt üzemmódban + Focal Onyx hangdoboz
„A zene lelket ad az univerzumnak, szárnyakat az elmének, menekülést a képzeletnek és életet mindennek”
„A zene lelket ad az univerzumnak, szárnyakat az elmének, menekülést a képzeletnek és életet mindennek”
Persze akkor se hagytad abba és most is folytatod.
Akkor a lényeghez. Az ügyfél nagyon helyesen csupasz kábelről írt, ami köpeny nélküli kábelt jelent. Természetesen ez nem csupasz HUZALOK-ból áll! A huzal és a kábel szavak a te fejedben vannak felcserélve. Hagyd abba a trollkodást!
-----
Először is. Kikérem magamnak, hogy folyamatosan lejárasd a beírásaimat és a vevőimet is megalázd. 2013 körül kezdtem kábelezni, már akkor is csináltad ezt. Volt egy összejövetel akkor a Bodor-klubban, ahol beszélgettünk, utána írtad az alábbiakat.fülelek írta: ↑2024.07.24., szer. 23:00Ha csupasz lenne a kábel, semmit nem hallanál, mert akkor a két ér rövidzárban lenne. ha fogalmad sincs a kábelekről azon kívül, hogy jóval hosszabb, mint amilyen széles meg vastag, akkor érdemes lenne utánanézni alapfogalmaknak. A véleményed emiatt sem releváns, bármennyire is szeretnétek a "mesterrel" együtt...
Persze akkor se hagytad abba és most is folytatod.
Akkor a lényeghez. Az ügyfél nagyon helyesen csupasz kábelről írt, ami köpeny nélküli kábelt jelent. Természetesen ez nem csupasz HUZALOK-ból áll! A huzal és a kábel szavak a te fejedben vannak felcserélve. Hagyd abba a trollkodást!
-----
- fülelek
- V.I.P.
- Értékelés: 5131
Ha csupasz lenne a kábel, semmit nem hallanál, mert akkor a két ér rövidzárban lenne. ha fogalmad sincs a kábelekről azon kívül, hogy jóval hosszabb, mint amilyen széles meg vastag, akkor érdemes lenne utánanézni alapfogalmaknak. A véleményed emiatt sem releváns, bármennyire is szeretnétek a "mesterrel" együtt...
- Csatolmányok
-
- szajkÓ.jpg (60.87 KiB) Megtekintve 2170 alkalommal
Re: Általában a hifiről
Csak és kizárólag magadnak gratulálhatsz, esetleg még azoknak (család, barátok), akik miatt agyilag ott tartasz, ahol.
Kérdés, hogy ezek a problémák már gyerekkorban elkezdődtek vagy már az öregedés jelei.
Leírtál egy állítást (zárom fórumozói soraimat), ami nem volt igaz. Hazudtál. Innentől kezdve nem vagy szavahihető.
Már csak arra kell vigyáznod, nehogy agyvérzés legyen a vége ennek a sok gratulációnak meg okosságnak, amit ideböffentesz!
Részemről ténylegesen ennyi! A további novelláid teljes mértékben hidegen hagynak. Innentől kezdve úgy veszem, hogy álmodban beszélsz.

- kammerer
- Nincs visszaút
- Értékelés: 117
Neked is gratulálok!
Meg a tetszikelőknek!
Lakott sziget-Bogár a hangyabolyban-Válaszd az életet
- kammerer
- Nincs visszaút
Gratulálok!Aszpirin írta: ↑2024.07.23., kedd 18:12Amit idéztél az akkor lett volna személyeskedés, ha hozzád intéztem volna és/vagy említettem volna a nevedet.kammerer írta: ↑2024.07.23., kedd 17:17Mivel én úgy ismerem, és amikor erre rávilágítok, akkor visszakérdez, hogy mi volt a szövegében hazugság, és olyankor elmondom, egyébként is meg akartam előzni, hogy vissza kelljen kérdeznie.
Nézzük csak a legutóbbi semmit nem tevését kammererrel kapcsolatban. Kiemelések most, tőlem:
Akkor ugye nézzük meg a "most nem tettem semmit"-ből a "most" fogalmát. Ez a legutóbbi esemény tegnap délelőtt volt, szűk másfél napja. Azaz most - is - tett egyet-mást. Aztán meg a korábbiak.Aszpirin írta: ↑2024.07.22., hétf. 09:51
Nekem már a tiltólistámon van a hülyeségek legfőbb terjesztője, így legalább nem k.rom fel az agyamat minden alkalommal
Én is csak reménykedni tudok, bár van egy érzésem, hogy a viszonylag a témához valamennyire konyítók körében is így terjednek a totálbaromságok és a móricka-elméletek, sajnos.
Az AVX-en ezt még nevezhetjük a tízmillió mindenben is szakértő országának, de azzal nehezebb már mit kezdeni, amikor úgymond "szakmai"(nak tartott) oldalakon illetve úgymond "szakemberek" tollából jelennek meg olyan égbekiáltó hülyeségek, hogy a tényleg hozzáértő olvasónak szétmegy az agya... és ezek aztán be vannak hivatkozva érvként.
Én már elengedtem.
Ugyebár már az ezen topikbani aktív megjelenésemkor rávilágítottam, hogy Aszpirin többek között az ún. személyeskedések megakadályozásának hivatalnokaként saját többszöri utólagos bevallásai szerint is hajlamos elvetni a sulykot úgymond modortalanságilag. Éppen akkor is csinálta, amikor erre először felhívtam a figyelmet. Moderátorként moderálatlan rendszeresen. Hatalmi helyzetből teszeget olyasmit, amit neki kell megakadályoznia.
Amikor legutóbb hazugságokról polemizáltam vele, még az elején bedobta, hogy megmondja Tamásnak, hogy "vagy ő megy, vagy én megyek". Maradt. Megyek én. Ennyi.
Szerk.: Gondolom, sikerült cáfolnom tényszerűen, amit állított, miszerint hogy ő aztán "most" nem tett semmit, nem reagált... publikusan sem...
De egyiket sem tettem, szóval tényszerűen igaz, az, amit írtam.
Hogy magadra vetted? Hmm... vajon miért?
Az, hogy egy több hónapos történet (amit Tamásnak modntam) miatt épp most rágtál be rám, miközben Robival akadtál össze, azt inkább nem nevezem semminek, az, hogy lehazugozol, téged jellemez.
Tudod, senki nem vak, és vannak, akik tényleg szakemberek itt, szóval hadd ne írjam le NEKED, hogy mit gondolok a szakértelmedről, mert azt egyrészt úgyis tudod, másrészt tényleg szamélyeskedés lenne.
Hogy magadra vetted? Hmm... vajon miért? (szerk.: az idézet második felében általad kiemeltek NEM rólkad szóltak)
Az, hogy egy több hónapos történet (amit Tamásnak modntam) miatt épp most rágtál be rám, miközben Robival akadtál össze, azt inkább nem nevezem semminek, az, hogy lehazugozol, téged jellemez.
Tudod, senki nem vak, és vannak, akik tényleg szakemberek itt, szóval hadd ne írjam le NEKED, hogy mit gondolok a szakértelmedről, mert azt egyrészt úgyis tudod, másrészt tényleg szamélyeskedés lenne.
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 5979
Amit idéztél az akkor lett volna személyeskedés, ha hozzád intéztem volna és/vagy említettem volna a nevedet.kammerer írta: ↑2024.07.23., kedd 17:17Mivel én úgy ismerem, és amikor erre rávilágítok, akkor visszakérdez, hogy mi volt a szövegében hazugság, és olyankor elmondom, egyébként is meg akartam előzni, hogy vissza kelljen kérdeznie.
Nézzük csak a legutóbbi semmit nem tevését kammererrel kapcsolatban. Kiemelések most, tőlem:
Akkor ugye nézzük meg a "most nem tettem semmit"-ből a "most" fogalmát. Ez a legutóbbi esemény tegnap délelőtt volt, szűk másfél napja. Azaz most - is - tett egyet-mást. Aztán meg a korábbiak.Aszpirin írta: ↑2024.07.22., hétf. 09:51Nekem már a tiltólistámon van a hülyeségek legfőbb terjesztője, így legalább nem k.rom fel az agyamat minden alkalommal
Én is csak reménykedni tudok, bár van egy érzésem, hogy a viszonylag a témához valamennyire konyítók körében is így terjednek a totálbaromságok és a móricka-elméletek, sajnos.
Az AVX-en ezt még nevezhetjük a tízmillió mindenben is szakértő országának, de azzal nehezebb már mit kezdeni, amikor úgymond "szakmai"(nak tartott) oldalakon illetve úgymond "szakemberek" tollából jelennek meg olyan égbekiáltó hülyeségek, hogy a tényleg hozzáértő olvasónak szétmegy az agya... és ezek aztán be vannak hivatkozva érvként.
Én már elengedtem.
Ugyebár már az ezen topikbani aktív megjelenésemkor rávilágítottam, hogy Aszpirin többek között az ún. személyeskedések megakadályozásának hivatalnokaként saját többszöri utólagos bevallásai szerint is hajlamos elvetni a sulykot úgymond modortalanságilag. Éppen akkor is csinálta, amikor erre először felhívtam a figyelmet. Moderátorként moderálatlan rendszeresen. Hatalmi helyzetből teszeget olyasmit, amit neki kell megakadályoznia.
Amikor legutóbb hazugságokról polemizáltam vele, még az elején bedobta, hogy megmondja Tamásnak, hogy "vagy ő megy, vagy én megyek". Maradt. Megyek én. Ennyi.
Szerk.: Gondolom, sikerült cáfolnom tényszerűen, amit állított, miszerint hogy ő aztán "most" nem tett semmit, nem reagált... publikusan sem...
Hogy magadra vetted? Hmm... vajon miért? (szerk.: az idézet második felében általad kiemeltek NEM rólkad szóltak)
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett
- Alex_Aston
- V.I.P.
- Értékelés: 3275
Ettől bizonyára kilesznek páran.
Egyéb iránt szerintem senki sem kért erre.
Főleg nem a teátrális módra.
Csak a Marantz! :-D
- -CB-
- Beköltözött
- Értékelés: 1209
Nem lehetne privátban intézni ezt a szájkaratét? Szerintem eléggé off itt...juliush írta: ↑2024.07.23., kedd 16:51Mivel Attilát nem úgy ismerem, mint aki "hazudozgat", kérlek tényekkel cáfold, amit állított, mielőtt sértegetni kezded!kammerer írta: ↑2024.07.23., kedd 16:30Aszpirin megint hazudik. Hazudozgat. Szokásához híven.Aszpirin írta: ↑2024.07.23., kedd 15:39....Kammerer a saját személyes "tiltólistámon" van ami azt jelenti, hogy nem látom és ennek okán nem is olvasom az okosságait, és ez nekem így jó (egyébként ez bárki számára elérhető lehetőség, bárkivel kapcsolatban). Hónapok óta túltettem magam rajta - és az általa képviselt jelenségen -, hozzá sem szóltam, és nem reagáltam felé egyetlen hozzászólására sem. Sem publikusan, sem privátban, sem figyelmeztetésben, sehogyan....
- kammerer
- Nincs visszaút
Mivel én úgy ismerem, és amikor erre rávilágítok, akkor visszakérdez, hogy mi volt a szövegében hazugság, és olyankor elmondom, egyébként is meg akartam előzni, hogy vissza kelljen kérdeznie.juliush írta: ↑2024.07.23., kedd 16:51Mivel Attilát nem úgy ismerem, mint aki "hazudozgat", kérlek tényekkel cáfold, amit állított, mielőtt sértegetni kezded!kammerer írta: ↑2024.07.23., kedd 16:30Aszpirin megint hazudik. Hazudozgat. Szokásához híven.Aszpirin írta: ↑2024.07.23., kedd 15:39....Kammerer a saját személyes "tiltólistámon" van ami azt jelenti, hogy nem látom és ennek okán nem is olvasom az okosságait, és ez nekem így jó (egyébként ez bárki számára elérhető lehetőség, bárkivel kapcsolatban). Hónapok óta túltettem magam rajta - és az általa képviselt jelenségen -, hozzá sem szóltam, és nem reagáltam felé egyetlen hozzászólására sem. Sem publikusan, sem privátban, sem figyelmeztetésben, sehogyan....
Akkor ugye nézzük meg a "most nem tettem semmit"-ből a "most" fogalmát. Ez a legutóbbi esemény tegnap délelőtt volt, szűk másfél napja. Azaz most - is - tett egyet-mást. Aztán meg a korábbiak.Aszpirin írta: ↑2024.07.22., hétf. 09:51Nekem már a tiltólistámon van a hülyeségek legfőbb terjesztője, így legalább nem k.rom fel az agyamat minden alkalommal
Én már elengedtem.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára kammerer 2024.07.23., kedd 17:35-kor.
Mivel Attilát nem úgy ismerem, mint aki "hazudozgat", kérlek tényekkel cáfold, amit állított, mielőtt sértegetni kezded!kammerer írta: ↑2024.07.23., kedd 16:30Aszpirin megint hazudik. Hazudozgat. Szokásához híven.Aszpirin írta: ↑2024.07.23., kedd 15:39....Kammerer a saját személyes "tiltólistámon" van ami azt jelenti, hogy nem látom és ennek okán nem is olvasom az okosságait, és ez nekem így jó (egyébként ez bárki számára elérhető lehetőség, bárkivel kapcsolatban). Hónapok óta túltettem magam rajta - és az általa képviselt jelenségen -, hozzá sem szóltam, és nem reagáltam felé egyetlen hozzászólására sem. Sem publikusan, sem privátban, sem figyelmeztetésben, sehogyan....
Gyula
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene
- kammerer
- Nincs visszaút
Aszpirin írta: ↑2024.07.23., kedd 15:39Ha nem hívja fel valaki privátban erre a figyelmemet, akkor észre sem veszem...
Nahát, elsírom magam a meghatódottságtól és egyben bánatomban, hogy nem kapunk tőled több észt és tudományt egy darabig... és gondolom vannak még páran itt a fórumban, akik hasonlóan éreznek![]()
A többieknek: ezért a megtisztelő szerepért én most az égvilágon semmit nem tettem. Kammerer a saját személyes "tiltólistámon" van ami azt jelenti, hogy nem látom és ennek okán nem is olvasom az okosságait, és ez nekem így jó (egyébként ez bárki számára elérhető lehetőség, bárkivel kapcsolatban). Hónapok óta túltettem magam rajta - és az általa képviselt jelenségen -, hozzá sem szóltam, és nem reagáltam felé egyetlen hozzászólására sem. Sem publikusan, sem privátban, sem figyelmeztetésben, sehogyan. Így elég érdekes, hogy én vagyok a fő oka épp most a távozásának, és mint mondtam, meghatódtam és sírok . Brühühü.
Gondoltam ennyit azért érdemes hozzátenni a témához.
"A többieknek:
...most az égvilágon semmit nem tettem (...) sem szóltam, és nem reagáltam (...) Sem publikusan (...)
Gondoltam ennyit azért érdemes hozzátenni a témához."
A töbieknek:
Aszpirin megint hazudik. Hazudozgat. Szokásához híven.
Gondoltam, ennyit azért érdemes hozzátenni a témához.
Szerk.: Megfelelő ember felhívhatja privátban a figyelmét erre is, ha esetleg nem látja, hogy idéztem.