Az se normális aki így tesz!

Arra azért kíváncsi lennék, hogy a rosszul elkészített képek alapján hányan léptek tovább azonnal? (pl. én)Szgaborsz6 írta: ↑2024.08.24., szomb. 15:11Nem ártana szankcionálni az ilyen unatkozó, irigy emberkéket.
Az egyáltalán nem fény törésnek néz ki , hanem sérülésnek
Ezt most fejezd be kérlek, különben mehetsz gondolkodni!Snipi írta: ↑2024.08.15., csüt. 14:24Én 2021 október-novemberben tettem fel a hirdetéseimet amikor apám meghalt, és a CD játszóhoz és a hangfalhoz is jött "az nagyon jó" jellegű hozzászólás.Vinkler írta: ↑2024.08.15., csüt. 14:142020-óta biztos így van.Snipi írta: ↑2024.08.15., csüt. 13:04
Anno az én hirdetéseimbe is beleszóltak mások. (Most is vissza tudnám ide idézni.) Akkor még lehetett (apám halála után az ő cuccait kellett eladnom, hogy anyámnak legyen pénze a temetésre) és most már nem lehet? Vagy csak ez rám vonatkozik, hogy nekem nem lehet? A Lacit személyesen ismerem, és tisztelem azért ahogy az egészhez hozzááll ezért bátorkodtam a beírást eszközölni.
Upp-olás meg nem történt (ha megnézted volna) mert a Laci a mai napon adta fel a hirdetést (kb. fél órával a beírásom előtt) így amúgy is az elején volt.
De! Up-olta.
A Laci ma 10:31-kor tette fel a hirdetését (az volt az első azért is kattintottam rá a "Hangsugárzók" menüre, mert sejtettem, hogy ő az, amúgy meg nem szándékozok vásárolni, így nem nagyon nézem) én meg 11:07-kor, vagyis 30 perccel utána tettem fel a posztomat. A következő hozzászólás 12.14-kor keletkezett. Szóval NEM uppolta.
Azért ennyire nem kéne hülyének nézned már bocsánat.
Én 2021 október-novemberben tettem fel a hirdetéseimet amikor apám meghalt, és a CD játszóhoz és a hangfalhoz is jött "az nagyon jó" jellegű hozzászólás.Vinkler írta: ↑2024.08.15., csüt. 14:142020-óta biztos így van.Snipi írta: ↑2024.08.15., csüt. 13:04Anno az én hirdetéseimbe is beleszóltak mások. (Most is vissza tudnám ide idézni.) Akkor még lehetett (apám halála után az ő cuccait kellett eladnom, hogy anyámnak legyen pénze a temetésre) és most már nem lehet? Vagy csak ez rám vonatkozik, hogy nekem nem lehet? A Lacit személyesen ismerem, és tisztelem azért ahogy az egészhez hozzááll ezért bátorkodtam a beírást eszközölni.
Upp-olás meg nem történt (ha megnézted volna) mert a Laci a mai napon adta fel a hirdetést (kb. fél órával a beírásom előtt) így amúgy is az elején volt.
De! Up-olta.
.8.11. Ha és amennyiben valaki úgy véli, hogy olyan információt szeretne megjeleníteni az adott Témában, ami fontos, és közérdeklődésre tarthat számot, akkor legyen szíves és keresse meg a releváns al-Fórumban az adott termékhez tartozó Témát, vagy ha ilyen nincs, akkor küldjön üzenetet a „Jelent” gomb használatával, hogy az a Téma is megnyitásra kerüljön. Érdemes megfontolni, hogy ha valóban ilyen információról van szó, akkor az máskor és másokat is érdekelhet, az adás-vétel al-Fórumban idővel eltűnik, a Fórumon viszont fennmarad.
2020-óta biztos így van.Snipi írta: ↑2024.08.15., csüt. 13:04Anno az én hirdetéseimbe is beleszóltak mások. (Most is vissza tudnám ide idézni.) Akkor még lehetett (apám halála után az ő cuccait kellett eladnom, hogy anyámnak legyen pénze a temetésre) és most már nem lehet? Vagy csak ez rám vonatkozik, hogy nekem nem lehet? A Lacit személyesen ismerem, és tisztelem azért ahogy az egészhez hozzááll ezért bátorkodtam a beírást eszközölni.Vinkler írta: ↑2024.08.15., csüt. 12:36Kérlek a továbbiakban se tedd!Snipi írta: ↑2024.08.15., csüt. 11:07Nem szoktam hirdetésekben beleugatni, de most kivételt teszek!
Ha jól gondolom, nekem szerencsém volt ezeket a hangsugárzókat meghallgatni. Nagyon igényes környezetben, egy kifinomult, kulturált hangot hallottam. Mély benyomást tett rám. Már csak azért is, mert az említett meghallgatás nem mostanában volt, és még mindig mélyen él az emlékeim között.
Egyrészt benne van a szabályzatban, hogy ne tedd, másrészt UP-olja a hirdetést, ami a többiekkel szemben aggályos.
Anno az én hirdetéseimbe is beleszóltak mások. (Most is vissza tudnám ide idézni.) Akkor még lehetett (apám halála után az ő cuccait kellett eladnom, hogy anyámnak legyen pénze a temetésre) és most már nem lehet? Vagy csak ez rám vonatkozik, hogy nekem nem lehet? A Lacit személyesen ismerem, és tisztelem azért ahogy az egészhez hozzááll ezért bátorkodtam a beírást eszközölni.Vinkler írta: ↑2024.08.15., csüt. 12:36Kérlek a továbbiakban se tedd!Snipi írta: ↑2024.08.15., csüt. 11:07Nem szoktam hirdetésekben beleugatni, de most kivételt teszek!
Ha jól gondolom, nekem szerencsém volt ezeket a hangsugárzókat meghallgatni. Nagyon igényes környezetben, egy kifinomult, kulturált hangot hallottam. Mély benyomást tett rám. Már csak azért is, mert az említett meghallgatás nem mostanában volt, és még mindig mélyen él az emlékeim között.
Egyrészt benne van a szabályzatban, hogy ne tedd, másrészt UP-olja a hirdetést, ami a többiekkel szemben aggályos.
Kérlek a továbbiakban se tedd!Snipi írta: ↑2024.08.15., csüt. 11:07Nem szoktam hirdetésekben beleugatni, de most kivételt teszek!
Heti tízezres darabszámban gyártunk autóipari áramköröket, mindegyik aranyozott felületkezelést kapott.zoli73 írta: ↑2024.08.13., kedd 16:30Ezt a történetet már sokadjára hallottuk, de ugye forrasztás nélkül nincs semmiféle elektronika, készülék.cables írta: ↑2024.08.13., kedd 15:56Dehogynem. Valószínüleg ez az oka, hogy igazán jól a régi készülékek szólnak, mert azoknál már bejáródtak a fém/másik fém kötések.
Sőt a csatlakozóknál is sokat ront a forrasztás. Erről egy történet. Pár éve az egyik ismert audió alkatrész forgalmaznál jártam és várnom kellett, mert az eladó épp egy RCA IC kábelt forrasztott. Elképedve néztem, hogy mennyi ónnal. Én az ötödét se teszem rá mondtam neki. A válasza: OK jobb úgy a hang, de nekem ne hozza vissza, azzal, hogy elengedett a forrasztás.
Vannak gyártók, akik a nyáklapok vezetőfelületeit, teljes egészében beónozzák, feltételezem azért, hogy növeljék a jelutak kersztmetszetét, és talán a okszidációtól is védi a rézfóliát.
Nos, ezen gyártók készülékei nem éppen a gyenge hangminőségükről híresek, csak mert sok ónt tartalmaznak az elektronikáik. Vagy talán Ők is teljesen tévúton járnak, már hosszú évtizedek óta?
Nem hinném.
Ezt a történetet már sokadjára hallottuk, de ugye forrasztás nélkül nincs semmiféle elektronika, készülék.cables írta: ↑2024.08.13., kedd 15:56Dehogynem. Valószínüleg ez az oka, hogy igazán jól a régi készülékek szólnak, mert azoknál már bejáródtak a fém/másik fém kötések.
Sőt a csatlakozóknál is sokat ront a forrasztás. Erről egy történet. Pár éve az egyik ismert audió alkatrész forgalmaznál jártam és várnom kellett, mert az eladó épp egy RCA IC kábelt forrasztott. Elképedve néztem, hogy mennyi ónnal. Én az ötödét se teszem rá mondtam neki. A válasza: OK jobb úgy a hang, de nekem ne hozza vissza, azzal, hogy elengedett a forrasztás.
Dehogynem. Valószínüleg ez az oka, hogy igazán jól a régi készülékek szólnak, mert azoknál már bejáródtak a fém/másik fém kötések.zbiro32 írta: ↑2024.08.13., kedd 11:11Bármilyen készülékben a nyomtatott áramkörön minden alkatrészláb forrasztott.
Az nem baj?
Bármilyen készülékben a nyomtatott áramkörön minden alkatrészláb forrasztott.cables írta: ↑2024.08.13., kedd 07:29Nem ez a fő probléma a forrasztással, hanem az, hogy az ón sokkal rosszabb vezető,mint a réz, valamint az, hogy fém-másik fém átmeneti rétegek jönnek létre, ami sokszorozza a zajt.Taarzan írta: ↑2024.06.11., kedd 21:18Bár nem engem kérdezel, de én csavaroznám... a forrasztás 3-400 °C a vezető szerkezetében is változást okoz, nincs jó hatással a hangra szvsz. Vagyis valtozik, s inkább rossz irányba.peregizsolt írta: ↑2024.06.11., kedd 21:07Melyik a jobb ha forrasztom (ezüst ón) vagy csavarozom egy közösítő sínre a kábeleket?
Bocs, de te sem veszed a fáradságot, hogy utánanézz egy egyszerű helyesírási szabálynak, mert a szlovákok (erre tippelek) többsége ugye nem veszi a fáradságot, hogy utánanézzen számára ismeretlen helyesírási szabályoknak. Csak, hogy a többiek ne rosszul jegyezzék meg: veszi a fáradságot.Zsoltika25 írta: ↑2024.07.30., kedd 14:47És már arra is rájöttem, hogy a magyarok nagy többsége arra sem veszi a fáradtságot, hogy utána nézzen a számára ismeretlen termékeknek.
thttps://soundnews.net/reviews/sources/dacs/ferrum-audio-wandla-dac-review-thinking-outside-the-box/
Először is. Kikérem magamnak, hogy folyamatosan lejárasd a beírásaimat és a vevőimet is megalázd. 2013 körül kezdtem kábelezni, már akkor is csináltad ezt. Volt egy összejövetel akkor a Bodor-klubban, ahol beszélgettünk, utána írtad az alábbiakat.fülelek írta: ↑2024.07.24., szer. 23:00Ha csupasz lenne a kábel, semmit nem hallanál, mert akkor a két ér rövidzárban lenne. ha fogalmad sincs a kábelekről azon kívül, hogy jóval hosszabb, mint amilyen széles meg vastag, akkor érdemes lenne utánanézni alapfogalmaknak. A véleményed emiatt sem releváns, bármennyire is szeretnétek a "mesterrel" együtt...
Neked is gratulálok!