Azért a nagy Core Audio is így kezdte..wittao írta: ↑2024.08.09., pén. 11:49Szerintem aki valaha fejlesztett, gyartott, majd ertekesitett valamit eleteben az tisztaban van azzal, hogy nem az esetleges honlap es kezdetleges muszaki adatok fogjak elinditani a nyalelvalasztasat egy erdeklodonek.siriusaudio írta: ↑2024.08.09., pén. 11:20Köszönöm a tanácsot, a jövőben igyekszünk megfelelni a piaci igényeknek marketing oldalon is, illetve tervezem, hogy kérem majd a segítségedet ebben. A fenti cikket az oldalunk blogjára, részben beszámolónak, másrészt figyelemfelkeltésnek szántam. A termék oldalunkon (https://siriusaudio.hu/index.php/termekeink/streamer/) egyébként létezik a streamer leírása, itt jobban törekedtem a tárgyilagosságra.
A helyetekben tennek be kepet, hogy KONKRETAN mi a termek. Mit lehet tudni rola? Valljuk be egy PC specifikacioja azert nem raketatudomany. Tetelesen mi van benne azon az aron, mit lehet opciosan (mennyiert?) beletenni es az erdeklodok legalabb egy kepet kapnak.
A fejlesztesi folyamatokba valo betekinthetoseg egy jo dolog, de nem feltetlenul kielegito.
A honlapját nézegetve még nincs sokkal előrébb.