Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lemezjátszó
Re: Lemezjátszó
40 éves használt lemezjátszóm van nem kell félni tőle ! És ezek még lemezjátszók , fogtam a kezembe újat kb a röhögés kerülgetett, az pedig bosszant hogy embereket vezetnek meg az eladók , gyártók . A saját hasznuk javára ! Azt pedig nem értem sok ember miért vesz szemetet ! Azért mert új ? Nekem egy karc sincs a régi lemezjátszón . És sokkal szebb is mint ezek a vackok . Olyan hogy van valamid , az új meg jólvan el
Megy nagy nehezen . Gondolkodj !!nekem ez a véleményem .
Megy nagy nehezen . Gondolkodj !!nekem ez a véleményem .
- gomolalaci
- Fórumlakó

- Értékelés: 371
Biztosan a lemezjátszóban van a hiba? Ha nem is egy ,,vezető" márka nem jellemző rá ilyen hiba....moonbay írta: ↑2024.08.01., csüt. 08:14SZIASZTOK! Segítséget kérnék. Tanácstalan vagyok. Tegnap vásároltam egy Pro-Ject Debut Pro S lemezjátszót, boltban. Bekötöttem mindent megfelelően, ahogy már sokszor több lemezjátszómnál is. Azt vettem észre, hogy a gyári headshell helyett, ha bármi egyéb ötvözet headshellt rakok rá és hozzáérek a headshellhez, humm/búgás hallatszik. (A gyári headshell polikarbonát/carbon anyagú.) Ugyanígy, a csavarozó bajonetthez ha hozzáérek, akkor is zúgás hallatszik. Egyébként minden rendben van a géppel. Tehát "gerjedés, humm", csak és kizárólag ekkor hallatszik. Én nem vagyok szaki, csak gondolom, hogy esetleg a hangkar földelésével lenne probléma? Ma még azt megnézem, hogy egy vezetékkel a bajonettet és hátul a földelőkábelt összekötöm, hogy produkálja-e ugyanezt vagy sem, én ennyivel tudom kb kizárni a lehetséges problémát, tudtok segíteni, hogy ez mi lehet? Esetleg a hangkaron belül forrasztási hiba? (Kizártnak tartom, hogy egy 300 000 ft körüli lemezjátszót DIREKT így csináltak volna...) Köszönöm a válaszokat! Üdv!
A gondolkodás nem megerőltető...
- PgSpa
- Fórumlakó

- Értékelés: 468
Egy fontos kérdés: megkérdezted a gyártót vagy a forgalmazót?
Azért a Pro-Ject nem egy kínai dzsunkán van bejegyezve...
Azért a Pro-Ject nem egy kínai dzsunkán van bejegyezve...
- zoli73
- V.I.P.

- Értékelés: 3442
Nézd, én nem kétlem, hogy neked ez a 300e Ft-os kiadás is jelentős, de sajnos ma ennyibe kerül egy belépő szintű lemezjátszó, és ezekbe sajnos csak ilyen megoldások, anyagok és összeszerelési minőség fér bele. Igen, van ennél még lejjebb is, de azt már nem nevezném lemezjátszónak.Ninja78 írta: ↑2024.08.05., hétf. 15:42Műanyag shell ,búg , gerjed , 300 ezer forint . Sajnálom hogy átt vertek , mielőtt meg veszitek ezeket a vackokat járjatok után mit vesztek sajnos ott tartunk hogy hazudnak a boltok a gyártók csak vegyük a már ócskának mondható termékeket , hangszedőket .zoli73 írta: ↑2024.08.01., csüt. 19:17Szerintem a gyártó nem gondolkodott abban, hogy a felhasználó majd cserélgeti a shelleket, mert mondjuk több hangszedőt használ hozzá, és mindenféle egzotikus shellek kerülnek bele. Mivel a gyári shell műanyag, így nem látták szükségesnek a földelés idáig való felvezetését.moonbay írta: ↑2024.08.01., csüt. 08:14SZIASZTOK! Segítséget kérnék. Tanácstalan vagyok. Tegnap vásároltam egy Pro-Ject Debut Pro S lemezjátszót, boltban. Bekötöttem mindent megfelelően, ahogy már sokszor több lemezjátszómnál is. Azt vettem észre, hogy a gyári headshell helyett, ha bármi egyéb ötvözet headshellt rakok rá és hozzáérek a headshellhez, humm/búgás hallatszik. (A gyári headshell polikarbonát/carbon anyagú.) Ugyanígy, a csavarozó bajonetthez ha hozzáérek, akkor is zúgás hallatszik. Egyébként minden rendben van a géppel. Tehát "gerjedés, humm", csak és kizárólag ekkor hallatszik. Én nem vagyok szaki, csak gondolom, hogy esetleg a hangkar földelésével lenne probléma? Ma még azt megnézem, hogy egy vezetékkel a bajonettet és hátul a földelőkábelt összekötöm, hogy produkálja-e ugyanezt vagy sem, én ennyivel tudom kb kizárni a lehetséges problémát, tudtok segíteni, hogy ez mi lehet? Esetleg a hangkaron belül forrasztási hiba? (Kizártnak tartom, hogy egy 300 000 ft körüli lemezjátszót DIREKT így csináltak volna...) Köszönöm a válaszokat! Üdv!
Ha ennyire nem vagy vele elégedett, akkor vissza kell vinni a kereskedőnek, ha minden igaz, még garanciális. Bár nem hinném, hogy elégedetlenségi okokra hivatkozva visszavennék, de ha valóban hibás, akkor talán van esély, hogy kicseréljék egy hibátlanra. Pénz visszafizetésre sok esélyt nem látok.
Ennyiért a használtpiacon nagy valószínűséggel, minőségibb és jobb hangú lemezjátszót kaptál volna.
Ha idegenkedsz a használttól, és többet áldozni sem akarsz(tudsz) rá, akkor sajnos erős kompromisszumokra kényszerülsz.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
Műanyag shell ,búg , gerjed , 300 ezer forint . Sajnálom hogy átt vertek , mielőtt meg veszitek ezeket a vackokat járjatok után mit vesztek sajnos ott tartunk hogy hazudnak a boltok a gyártók csak vegyük a már ócskának mondható termékeket , hangszedőket .zoli73 írta: ↑2024.08.01., csüt. 19:17Szerintem a gyártó nem gondolkodott abban, hogy a felhasználó majd cserélgeti a shelleket, mert mondjuk több hangszedőt használ hozzá, és mindenféle egzotikus shellek kerülnek bele. Mivel a gyári shell műanyag, így nem látták szükségesnek a földelés idáig való felvezetését.moonbay írta: ↑2024.08.01., csüt. 08:14SZIASZTOK! Segítséget kérnék. Tanácstalan vagyok. Tegnap vásároltam egy Pro-Ject Debut Pro S lemezjátszót, boltban. Bekötöttem mindent megfelelően, ahogy már sokszor több lemezjátszómnál is. Azt vettem észre, hogy a gyári headshell helyett, ha bármi egyéb ötvözet headshellt rakok rá és hozzáérek a headshellhez, humm/búgás hallatszik. (A gyári headshell polikarbonát/carbon anyagú.) Ugyanígy, a csavarozó bajonetthez ha hozzáérek, akkor is zúgás hallatszik. Egyébként minden rendben van a géppel. Tehát "gerjedés, humm", csak és kizárólag ekkor hallatszik. Én nem vagyok szaki, csak gondolom, hogy esetleg a hangkar földelésével lenne probléma? Ma még azt megnézem, hogy egy vezetékkel a bajonettet és hátul a földelőkábelt összekötöm, hogy produkálja-e ugyanezt vagy sem, én ennyivel tudom kb kizárni a lehetséges problémát, tudtok segíteni, hogy ez mi lehet? Esetleg a hangkaron belül forrasztási hiba? (Kizártnak tartom, hogy egy 300 000 ft körüli lemezjátszót DIREKT így csináltak volna...) Köszönöm a válaszokat! Üdv!
Valaki csak simán szabadulna a budget gyári műanyagtól...
Elég trehány megoldás, hogy alapvető tunningot sem enged a konstrukció. Szerintem, persze.
Nem csak több hangszedő indokolhatja a shell cserélgetését.zoli73 írta: ↑2024.08.01., csüt. 19:17
Szerintem a gyártó nem gondolkodott abban, hogy a felhasználó majd cserélgeti a shelleket, mert mondjuk több hangszedőt használ hozzá, és mindenféle egzotikus shellek kerülnek bele. Mivel a gyári shell műanyag, így nem látták szükségesnek a földelés idáig való felvezetését.
Valaki csak simán szabadulna a budget gyári műanyagtól...
Elég trehány megoldás, hogy alapvető tunningot sem enged a konstrukció. Szerintem, persze.
No, megoldódott a nagy talány; a motort rögzítő kettő csavar között van egy pici imbusz, amivel a motor talpazat dőlése állítható.SoundMania írta: ↑2024.07.31., szer. 09:46
Pedig ha minden nagyjából vízszintben van, jónak kellene lenni. Motortárcsát is nézted vízszintre? Én inkább a motoron állítanék, mint az alvázrugókon. Mert az vissza is állítható....
Most minden vízszintes, így a szíj is a tárcsa közepén fut; a tányér pedig .5cm-re van a sasszitól, a gyári leírás szerint.
Köszönöm mindenkinek az észrevételeket!
Motortárcsa vízszintre.SoundMania írta: ↑2024.07.31., szer. 09:46
Pedig ha minden nagyjából vízszintben van, jónak kellene lenni. Motortárcsát is nézted vízszintre? Én inkább a motoron állítanék, mint az alvázrugókon. Mert az vissza is állítható....
Ahogy néztem a motor eléggé fixen van rögzítve, de majd biztos sikerül összehangolni a függesztett vázzal. Köszi az észrevételt!
- zoli73
- V.I.P.

- Értékelés: 3442
Szerintem a gyártó nem gondolkodott abban, hogy a felhasználó majd cserélgeti a shelleket, mert mondjuk több hangszedőt használ hozzá, és mindenféle egzotikus shellek kerülnek bele. Mivel a gyári shell műanyag, így nem látták szükségesnek a földelés idáig való felvezetését.moonbay írta: ↑2024.08.01., csüt. 08:14SZIASZTOK! Segítséget kérnék. Tanácstalan vagyok. Tegnap vásároltam egy Pro-Ject Debut Pro S lemezjátszót, boltban. Bekötöttem mindent megfelelően, ahogy már sokszor több lemezjátszómnál is. Azt vettem észre, hogy a gyári headshell helyett, ha bármi egyéb ötvözet headshellt rakok rá és hozzáérek a headshellhez, humm/búgás hallatszik. (A gyári headshell polikarbonát/carbon anyagú.) Ugyanígy, a csavarozó bajonetthez ha hozzáérek, akkor is zúgás hallatszik. Egyébként minden rendben van a géppel. Tehát "gerjedés, humm", csak és kizárólag ekkor hallatszik. Én nem vagyok szaki, csak gondolom, hogy esetleg a hangkar földelésével lenne probléma? Ma még azt megnézem, hogy egy vezetékkel a bajonettet és hátul a földelőkábelt összekötöm, hogy produkálja-e ugyanezt vagy sem, én ennyivel tudom kb kizárni a lehetséges problémát, tudtok segíteni, hogy ez mi lehet? Esetleg a hangkaron belül forrasztási hiba? (Kizártnak tartom, hogy egy 300 000 ft körüli lemezjátszót DIREKT így csináltak volna...) Köszönöm a válaszokat! Üdv!
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
- arzachel
- V.I.P.

- Értékelés: 835
Nincs karföld.Lehet kispórolták...moonbay írta: ↑2024.08.01., csüt. 08:14SZIASZTOK! Segítséget kérnék. Tanácstalan vagyok. Tegnap vásároltam egy Pro-Ject Debut Pro S lemezjátszót, boltban. Bekötöttem mindent megfelelően, ahogy már sokszor több lemezjátszómnál is. Azt vettem észre, hogy a gyári headshell helyett, ha bármi egyéb ötvözet headshellt rakok rá és hozzáérek a headshellhez, humm/búgás hallatszik. (A gyári headshell polikarbonát/carbon anyagú.) Ugyanígy, a csavarozó bajonetthez ha hozzáérek, akkor is zúgás hallatszik. Egyébként minden rendben van a géppel. Tehát "gerjedés, humm", csak és kizárólag ekkor hallatszik. Én nem vagyok szaki, csak gondolom, hogy esetleg a hangkar földelésével lenne probléma? Ma még azt megnézem, hogy egy vezetékkel a bajonettet és hátul a földelőkábelt összekötöm, hogy produkálja-e ugyanezt vagy sem, én ennyivel tudom kb kizárni a lehetséges problémát, tudtok segíteni, hogy ez mi lehet? Esetleg a hangkaron belül forrasztási hiba? (Kizártnak tartom, hogy egy 300 000 ft körüli lemezjátszót DIREKT így csináltak volna...) Köszönöm a válaszokat! Üdv!
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
-
moonbay
- Újonc fórumos

- Értékelés: 3
SZIASZTOK! Segítséget kérnék. Tanácstalan vagyok. Tegnap vásároltam egy Pro-Ject Debut Pro S lemezjátszót, boltban. Bekötöttem mindent megfelelően, ahogy már sokszor több lemezjátszómnál is. Azt vettem észre, hogy a gyári headshell helyett, ha bármi egyéb ötvözet headshellt rakok rá és hozzáérek a headshellhez, humm/búgás hallatszik. (A gyári headshell polikarbonát/carbon anyagú.) Ugyanígy, a csavarozó bajonetthez ha hozzáérek, akkor is zúgás hallatszik. Egyébként minden rendben van a géppel. Tehát "gerjedés, humm", csak és kizárólag ekkor hallatszik. Én nem vagyok szaki, csak gondolom, hogy esetleg a hangkar földelésével lenne probléma? Ma még azt megnézem, hogy egy vezetékkel a bajonettet és hátul a földelőkábelt összekötöm, hogy produkálja-e ugyanezt vagy sem, én ennyivel tudom kb kizárni a lehetséges problémát, tudtok segíteni, hogy ez mi lehet? Esetleg a hangkaron belül forrasztási hiba? (Kizártnak tartom, hogy egy 300 000 ft körüli lemezjátszót DIREKT így csináltak volna...) Köszönöm a válaszokat! Üdv!
- SoundMania
- Törzsgárda

- Értékelés: 1329
Pedig ha minden nagyjából vízszintben van, jónak kellene lenni. Motortárcsát is nézted vízszintre? Én inkább a motoron állítanék, mint az alvázrugókon. Mert az vissza is állítható....Endrion írta: ↑2024.07.31., szer. 08:35Igen, pontosan így.SoundMania írta: ↑2024.07.31., szer. 05:33
Tehát:
Üveg/acryl tányérral, lemezzel, hangszedővel, lejjebb kúszik és a motoron is? Annyira, hogy eléri a motortárcsán az alsó vállat? Közben pedig minden kb vízszintben?
És amikor meg pl bekapcsolod és indul a tányér, akkor meg a helyén fut minden, csak amikor beáll a fordulat, akkor/addigra meg lejjebb fut már a szíj? Mert akkor lehet, hogy a szíj hosszú ide. Van másik, kipróbálni?
Három szíjjal ugyanez, ebből az egyik új - ezek mind erre való 497mm hosszúak.
Igen, pontosan így.SoundMania írta: ↑2024.07.31., szer. 05:33
Tehát:
Üveg/acryl tányérral, lemezzel, hangszedővel, lejjebb kúszik és a motoron is? Annyira, hogy eléri a motortárcsán az alsó vállat? Közben pedig minden kb vízszintben?
És amikor meg pl bekapcsolod és indul a tányér, akkor meg a helyén fut minden, csak amikor beáll a fordulat, akkor/addigra meg lejjebb fut már a szíj? Mert akkor lehet, hogy a szíj hosszú ide. Van másik, kipróbálni?
Három szíjjal ugyanez, ebből az egyik új - ezek mind erre való 497mm hosszúak.
- SoundMania
- Törzsgárda

Tehát:Endrion írta: ↑2024.07.31., szer. 00:24Valóban lemegy.SoundMania írta: ↑2024.07.30., kedd 19:57
És úgy nézem a 45-ös fordulathoz át is kellene pöckölni a szíjat, anélkül, hogy leessen a szubtányérról....
Hol fut az az OL szíj a motortárcsán? Csak a nézet szög miatt látni úgy hogy lemegy a motortárcsa peremére?
Megterhelve a sub-tányért a szíj a középső vonalán fut, ekkor a motoron is rátalál a futásnyomra- aztán a tányéron lejjeb kúszik, a motoron ezt követi le.
Valóban lemegy.SoundMania írta: ↑2024.07.30., kedd 19:57
És úgy nézem a 45-ös fordulathoz át is kellene pöckölni a szíjat, anélkül, hogy leessen a szubtányérról....
Hol fut az az OL szíj a motortárcsán? Csak a nézet szög miatt látni úgy hogy lemegy a motortárcsa peremére?
Megterhelve a sub-tányért a szíj a középső vonalán fut, ekkor a motoron is rátalál a futásnyomra- aztán a tányéron lejjeb kúszik, a motoron ezt követi le.
- SoundMania
- Törzsgárda

Igen, külön a motor; az alsó tányéron van helye a szíjnak, hogy elférjen mikor a lemeztányér rákerül.
- SoundMania
- Törzsgárda

Nem értek hozzá, de úgy emlékszem a motor fixen a dobozon van a chassihoz képest. Így a jó szíjfutás lenne a középpont. Szerintem....Endrion írta: ↑2024.07.29., hétf. 11:24Sziasztok!
Systemdek IIX kérdés, a hozzáértőkhöz:
a rugók meghúzását inkább feszesebbre vagy inkább lazábbra érdemes belőni? A tányér magasabbra kerül vagy egész közel a sasszihoz? Illetve van-e valami egyéb trükk?
![]()
A tányér természetesen vízszintes kell legyen ill. a sub-tányér meg az egész gép is - ezen az alap gondolaton kívül mit érdemes még tudni?; van ugye egy ajánlott alacsony frekvencia, de hát azt mivel lehet otthon beállítani?
- Voyager
- V.I.P.

- Értékelés: 2169
gomolalaci írta: ↑2024.07.28., vas. 20:14A ,,label" = címke? Ne írjunk már mindent amerikaiul, mert felfordul a gyomromVoyager írta: ↑2024.07.22., hétf. 20:32És mielőtt a mosóra felkerül, nagyon ajánlott mindkét oldalon a label-t alaposan letisztítani antisztatikus ecsettel. Onnan ugyanis bele lehet vinni a tiszta tokba a port és így tovább.zoli73 írta: ↑2024.07.22., hétf. 20:02
Ezt nem csodálom! Eszembe nem jutna mosatlanúl egy új lemezt lejátszani.
A kedvencem, mikor a gyári belső tasakot úgy kell letépni a lemezről, mert nem lehet kiimátkozni belőle. Gondolom ezen segít az ionizátor?
Én minden esetben lecserélem(eldobom) a gyári belső tasakot, mosás után a töltöttség is távozik a lemezből, és kap új tasakot.![]()
![]()
![]()

„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”
- dixie-chicken
- V.I.P.

- Értékelés: 2917
szivifrenki485 írta: ↑2024.07.28., vas. 18:44Köszi!dixie-chicken írta: ↑2024.07.28., vas. 18:13ha a fordulatszámkijelző=fordulatszám választó kapcsolók,és azon izzói,az nem biztos hogy kiégett,lehet hogy csak meg kéne mozgatni az izzókat a foglalatban..a front alu lapra,belül ragasztott szivacs csik biztositja azoknak a helybentartását,a szivacs előregedhet,és nem biztositja már a megfelelő nyomást az izzó foglalatai felé,ha a frontlap normál helyzetben van...frenki485 írta: ↑2024.07.28., vas. 12:02Sziasztok!
Van egy TD126 mkII lemezjátszóm is. Sajna sorra égnek ki az izzók, fordulatszám kijelző és most a stroboszkóp izzója is.
Milyen izzók kellhetnek hozzá és csinált-e már vki ilyen cserét a sajátján?
Még nem szedtem szét... de érik a dolog, mire figyeljek?
itt a csere útmutató...( a kulcs csak a méretarányok végett van)
1.ha leszedet az alsó mü.a. tepsit,a nyák kilóg,vagy alá kell támasztani a lemezjátszót vlmire/vlmivel,vagy az asztal szélére kell húznod
2. a tányérokat vedd le,kar ellensúlyát is,kar legyen rögzitve
3.ha sokat akarod döntögetni a lemezjátszót,vedd le a fedelét is,az "úszó bázist" meg támaszd ki a káva felé,mind a 4 irányba (hajtogatott újságpapir),igy tudod megakadályozni a rugók nemkivánatos oldalterhelését
4.az alú fronlap visszazárása elött,ügyelj az egyenletes hézag elósztására (a káva bal és jobb oldali kereteihez viszonyitva)
sok sikert
Technics SL1300G,Shelter 901/III,Shure VST III,Shure M97HE,Shure M97ED,Shure M95ED,Shure 44-7,Shure M75ED Type 2,MoFi Mastertracker,Mastersound Box,ProJect Tube Box DS3,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
Sziasztok!
a rugók meghúzását inkább feszesebbre vagy inkább lazábbra érdemes belőni? A tányér magasabbra kerül vagy egész közel a sasszihoz? Illetve van-e valami egyéb trükk?
A tányér természetesen vízszintes kell legyen ill. a sub-tányér meg az egész gép is - ezen az alap gondolaton kívül mit érdemes még tudni?; van ugye egy ajánlott alacsony frekvencia, de hát azt mivel lehet otthon beállítani?
- frenki485
- Beköltözött

- Értékelés: 694
Ok, köszönöm!gomolalaci írta: ↑2024.07.28., vas. 20:17Vagyis a javítási útmutatót, leírást. Szívesen fordítok a Magyar nyelvet nem szeretőknek....Voyager írta: ↑2024.07.28., vas. 15:37Szerintem a stroboszkóp izzó ilyen:frenki485 írta: ↑2024.07.28., vas. 12:02Sziasztok!
Van egy TD126 mkII lemezjátszóm is. Sajna sorra égnek ki az izzók, fordulatszám kijelző és most a stroboszkóp izzója is.
https://www.jameco.com/z/NE-2H-C2A-Jame ... 10315.html
A fordulatszám kijelző izzói talán 24V 30mA. Ezek kicsi, menetes foglalatú izzók, amelyeket gyakran "E5" vagy "E5.5" típusú izzónak neveznek.
Próbáld meg beszerezni a service manual-t.![]()
Az angol megy, a Dixie féle fotók német szövege jöhet ...
Ethosz Cd (TDA1545A), Ethosz tube DAC(TDA1541)
Palotás végfok, Pro-ject Pre Box, Tannoy Rev. XT6F,
Technics SL 1210 GR/Thorens TD 126 mkII/AudioGold plinth,Achromat,
Palotás féle ARC phono,Hiraga MC preamp, Denon DL-103/Shure M44-7
Ethosz, Van Den Hul kábel, Fapaci/Kontaset elosztó.
Palotás végfok, Pro-ject Pre Box, Tannoy Rev. XT6F,
Technics SL 1210 GR/Thorens TD 126 mkII/AudioGold plinth,Achromat,
Palotás féle ARC phono,Hiraga MC preamp, Denon DL-103/Shure M44-7
Ethosz, Van Den Hul kábel, Fapaci/Kontaset elosztó.
Ennyire unatkozol?
Ne má..gomolalaci írta: ↑2024.07.28., vas. 20:17Vagyis a javítási útmutatót, leírást. Szívesen fordítok a Magyar nyelvet nem szeretőknek....Voyager írta: ↑2024.07.28., vas. 15:37Szerintem a stroboszkóp izzó ilyen:frenki485 írta: ↑2024.07.28., vas. 12:02Sziasztok!
A fordulatszám kijelző izzói talán 24V 30mA. Ezek kicsi, menetes foglalatú izzók, amelyeket gyakran "E5" vagy "E5.5" típusú izzónak neveznek.
Ennyire unatkozol?
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Soulnote D2.2 dac, Soulnote A3 erősítő, JBL 4349
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
- gomolalaci
- Fórumlakó

- Értékelés: 371
Vagyis a javítási útmutatót, leírást. Szívesen fordítok a Magyar nyelvet nem szeretőknek....Voyager írta: ↑2024.07.28., vas. 15:37Szerintem a stroboszkóp izzó ilyen:frenki485 írta: ↑2024.07.28., vas. 12:02Sziasztok!
A gondolkodás nem megerőltető...