Egy filmként nehezen értékelhető alkotás, inkább egy VFX-el megtámogatott Ryan Reynolds standup fellépés. Politikailag inkorrekt, trágár, messzemenőkig véres és baromira szórakoztató.

Hehe, nálam Tarantinóból volt ami tetszett (pl. a westernjei amik kritikák szerint rosszak), de pl. Becstelen brigantyk vagy Kill Bill nem igazán.akvapark írta: ↑2024.08.02., pén. 11:26Mindenki másmilyen, és ez a jó.
Én pl. azzal a véleményemmel "bosszantom" ismerőseimet, barátaimat, hogy Quentin Tarantino "nemjó" filmeket készít. (Kicsit sarkosabban fogalmazok baráti körben.)
Persze pont Tarantino az aki az általam ajánlott Midnight in Paris c. filmet az év filmjének nevezte.
Hiába: "Sokfélék a mindenféleségek."![]()
Ezt már kb tizedszer írtad le. Tudjuk már jól, hogy nem érted
Hasonlóképpen.
Én is szeretem ezt a filmjét.
Ezt pont nem láttam, de nekem a késői filmjei alapvetően tetszenek, s miután felkerült pár klasszikus Woody Allen is maxra és amazonra , azokat is (újra)néztem, így még jobban látszik, hogy lassan egész jól eltávolodott a korábbi filmjeitől. Nem szoktam nézni ki a rendező, így többről nézés végén esett le nekem, hogy Woody Allen filmet néztem.
Amire meg nem emlékszel már, az eszedbe sem jut hogy láttad... :)
Most néztem meg.zx07 írta: ↑2024.06.22., szomb. 22:03MINISTRY OF UNGENTLEMANLY WARFARE
Becstelen Brigantik 2? Van áthallás a két film között. Nekem ez utóbbi tetszett jobban. A lényeg mindkét filmnél ugyanaz, elegáns, könnyed angol stílusban irtani a nácikat kissé mesebeli módon. Ennél a filmnél ez kifejezetten poénos, vígjátékos, annak ellenére, hogy a filmvászon alján is folyik a vér. Mesebeli harcjelenetek, a németek mindig kikapnak, az angolok mindig győznek. Jó a film stílusa, a hangokra se lehet panasz. A színészek is jók, nekem bejött a film. Akár egy Kingsman-előfilm is lehetne.
168812199_nn3dyd.jpg
Szerintem is!
Én többet is láttam belőle: AVP, Total Recall, Troy, Day after Tomorrow, Minority Report - ezek közül számomra az AVP nem az én műfajom (azért végig tudtam nézni, de nem hagyott mély nyomot bennem), Total Recall és Troy a középkategória (nyugodtan meg lehet nézni, nem fog fájniscaurus írta: ↑2024.07.25., csüt. 16:57Ízlésekről kár vitatkozni, nem is tenném, csak tényként jegyzem meg, hogy a felsoroltak közül csak a Tróját, a Különvéleményt és a Perzsia hercegét láttam.DeLorean írta: ↑2024.07.24., szer. 12:31Mivel manapság sok kritika éri a mai filmeket.
...
Én ezeket a filmeket újra néztem és nagyon jól szórakoztam. A kép brutálisan jó és a hang is.
AVP - Aliens VS Predator
Total Recall 2012
Troy 2004
Eagle Eye
Knight and Day
Day after Tomorrow
Minority Report
Prince of Persia
...
Egyiken sem szórakoztam jól, SZÁMOMRA, a legjobb esetben is elpuskázott lehetőségnek tűntek.
A játék Jordan Mechner alkotása, és ő a film egyik forgatókönyvírója is.
Ízlésekről kár vitatkozni, nem is tenném, csak tényként jegyzem meg, hogy a felsoroltak közül csak a Tróját, a Különvéleményt és a Perzsia hercegét láttam.DeLorean írta: ↑2024.07.24., szer. 12:31Mivel manapság sok kritika éri a mai filmeket.
...
Én ezeket a filmeket újra néztem és nagyon jól szórakoztam. A kép brutálisan jó és a hang is.
AVP - Aliens VS Predator
Total Recall 2012
Troy 2004
Eagle Eye
Knight and Day
Day after Tomorrow
Minority Report
Prince of Persia
...
Egyrészt, lehet, hogy alábecsülöd a fórumozók átlag életkorát.
Azért többet se lássunk bele, mint ami.Ez a lényege a filmnek és emiatt van most is mondanivalója, ha valaki megérti és felül tud emelkedni az eléggé gagyi harci jeleneteken.
...
Valóban akár jó is lehetett volna, ha nem ennyire béna helyenként a CGI + Krisz Hemszvrösdtjl..... nem ennyire balf.sz karaktert alakít. Mert szó szerint nevetséges volt, amit, akit alakított, pláne egy ilyen apokaliptikus miliőbe...Alex_Aston írta: ↑2024.07.25., csüt. 10:54
Furiosa: Történet a Mad Maxből
https://m.imdb.com/title/tt12037194/
Akinek a Fury Road anno bejött (nekem igen), annak szerintem ez is tetszeni fog. Ugyanaz a képi világ, jól felépitett eredet történet, nagyon jól átvezeti a cselekmény szálat a történet folytatására.
Egy nagy állatság az egész, de jó nézni, és hallgatni.