kaef2 írta: ↑2024.06.26., szer. 10:18
Az AN M9 Phono előfokával az Ongaku Kensei végfokával, VPI Avenger lemezjátszójával, Grado Epoch hangszedőjével, a full AN ezüst kábelezésével, DAC Five Signature D/A-val, a CDT Five transporttal és persze a külső keresztváltós AN-E SEC Signature hangsugárzójával azért ellennék egy jó darabig. Legfeljebb mellé tennék még streamernek egy Fiio M15s DAP-ot.
Hát nem tudom. Több AN-E hangsugárzót hallottam többször is, nekem egyik sem jött be soha. Apámnak AN-J volt, az sem tetszett. Az Ongaku sem igazán tetszett soha. Érdekes módon, viszont a Jinro-tól leültem, annyira elájultam a hangjától.
Az AN hangsugárzókkal kapcsolatban azt azért nem szabad elfelejteni, hogy azok igazából a Snell E,K,J modellek "liszenc"-ei, és már egy nagyon régi konstrukció, és nem vagyok róla meggyőződve, hogy a legsikerültebbek. Igazából a hangsugárzó készlete (ha jól tudom Vifa talán) sem világbajnok szerintem (apám mélyközepeit is pár év után újra kellett peremeztetni - egyszerűen kilyukadtak), és szerintem csak a kábelezéssel és az elektronikával nem lehet megváltani a világot. (A hangsugárzóra gondolok.)
De a legkissebb K modell sem az én világom. Az AX - szériáról nem tudok nyilatkozni olyat még nem hallottam. Szóval nekem az AN hangsugárzók és erősítők (kivéve a Jinro) amiket hallottam - több is volt - sosem tetszettek. Mindig éreztem (főleg a hangsugárzóknál) valamit ami zavart vagy ami miatt nem tetszett a hangjuk.