Egyetlen mutogatós jelenet sem volt a filmben, a hangmániások- mint én is- megkapjuk, amit elvárunk.

Igazi telitalálat azoknak akiket középiskolásként ért a sorozat. Van, amit nem tudsz élvezni és van, amiről pontosan tudod, hogy nem jó életszakaszban, életkorban találkoztatok.

Land of Bad megvolt már? Jó kis háborús film. Nem egy Bengázi, de szerintem van olyan jó mint egy Kandahar pl. Már a streames verziónak is igen jó hangja volt, de a BD asszem augusztusban jön.
A Godzilla Minus One-t láttad már? Szerintem sokkal jobb mint a G vs K 2. A Hitman-t nem láttam, de a Szellemirtók is átlagos popcornmozi. Nekem a favorit most az Apple-n a Sötét Anyag.Alex_Aston írta: ↑2024.06.24., hétf. 07:40Na, kezdem behozni az utóbbi 5 hét lemaradását.
Godzilla vs Kong 2 -- Na, ezt minek? Semmit sem ad igazából hozzá az eddigiekhez, az ember végig nézi és annyi. Gondolom demó anyagnak jó lehet, bár szerintem túl művi az egész
Hit Man - kellemes kikapcsolódás, még egy kis (kiszámítható) csavar is belefért a végére. Teljesen rendben van.
Ghostbusters Frozen Empire. Hasonlóan a pár sorral fentebbihez, semmi értelme, nem ad hozzá semmit az eddig ismert dolgokhoz. Az előző Ghostbusters tök jól vitte át a régi örökséget, de ez a rész csak úgy van.

Én inkább a kínait ajánlom, ha van időtök a 30 részre.Quetz írta: ↑2024.06.22., szomb. 09:41Misztikus halálesetek? - csekk
Sci-fi? - csekk
SW Acolyte? - nem, Netflix "3 body problem". Megéltük, hogy a Netflix maratoni köröket ver a Disney-re, pedig sosem hittem volna.
youtu.be/mogSbMD6EcY

Akkor Godzilla nyert 0,1-el! :)

Oké, csak a címe ugyanaz ezért kérdeztem.-KP- írta: ↑2024.06.20., csüt. 21:11Dehogy van.Best írta: ↑2024.06.20., csüt. 21:07DeLorean írta: ↑2024.06.20., csüt. 15:44Dark Matter
Egy sorozat. Talán volt már róla szó. Vagyis biztosan.
Nekem nem jött be eleinte. A főszereplő szar színész és Jennifer Connely sem hozza a magas szintet, amit tőle elvárna az ember.
Azt írtam itt, hogy el kell fogadni rögtön, hogy ez párhuzamos univerziumokról szól. Akkor lehet érteni akár az első részt is. Később persze minden kiderül, vagy nem, de ez alap dolog.
Ahogy teltek az epizódok, úgy kedveltem meg a színészeket is. Most már teljesen "rendben vannak" - a sorozat izgalmas és élvezhető. A Dark a Top számomra, de mindig várom a következő részt.
Aki nem látta, annak tudom ajánlani. Nálam 8 pontos lett.
![]()
DM.jpg
A két sorozatnak van köze egymáshoz?
https://www.youtube.com/watch?v=_Scf9-udGuE

Dehogy van.Best írta: ↑2024.06.20., csüt. 21:07DeLorean írta: ↑2024.06.20., csüt. 15:44Dark Matter
Egy sorozat. Talán volt már róla szó. Vagyis biztosan.
Nekem nem jött be eleinte. A főszereplő szar színész és Jennifer Connely sem hozza a magas szintet, amit tőle elvárna az ember.
Azt írtam itt, hogy el kell fogadni rögtön, hogy ez párhuzamos univerziumokról szól. Akkor lehet érteni akár az első részt is. Később persze minden kiderül, vagy nem, de ez alap dolog.
Ahogy teltek az epizódok, úgy kedveltem meg a színészeket is. Most már teljesen "rendben vannak" - a sorozat izgalmas és élvezhető. A Dark a Top számomra, de mindig várom a következő részt.
Aki nem látta, annak tudom ajánlani. Nálam 8 pontos lett.
![]()
DM.jpg
A két sorozatnak van köze egymáshoz?
https://www.youtube.com/watch?v=_Scf9-udGuE