earforce írta: ↑2024.06.18., kedd 10:22
earforce írta: ↑2024.06.17., hétf. 19:31
Nálam ez úgy nézett ki hogy bekerültek elképesztően jó kábelek (mindenhová) és semmilyen irányba nem változott a hang.
Általában én sem tapasztaltam amúgy ilyet, de én is és másik két nagyonakaromhallani akülönbségetmertcsakzezüstjóamitjapánkolostorbaáldottakmeg2x-típusú barátom is ugyanezt tapasztalta, szóval számomra ez az egész X-akta továbbra is. Emellett a rendszeremet nem tartom egy kis felbontású löttyedthangú kenegetős színezős valaminek ami nem hozná ki a legapróbb nüanszokat is.
Akkor szerencsés helyzetben vagy, hogy a rendszered immunins a kábelekre, mindegy neki, hogy olcsók, vagy drágák ...
Egy gonddal kevesebb.
Egyébként nem / csak / a kenegetős színezős rendszerek képesek annulálni a kábelek hatását, hanem a kifejezett erős hangzási stílussal bírók, még ha nagy felbontásúak is. Olyan erővel viszik bele a stílusukat a hangzásba, hogy a kábelek közötti különbséget már szinte képtelenség meghallani.
Nem mondom, hogy a Tied ilyen, de valami csak elfedi ezt a spektrumot...
Aztán persze olyan is van, hogy " nagyonakaromhallanidetényleg " lenne is mit, de mégsem halljátok.
Ez onnan jutott eszembe, hogy látom, Neked is sztatikusod van, és Metrum Octav - od. Ez nálam is megvan, megfejelve egy " színezős hangú, maszatolós " csöves integrálttal.
Csöng is a fülem már vagy három éve, változó intenzítással, de még SOHA nem fordult elő, hogy egy bármilyen kábel, dugó, biztosíték cserét ne hallottunk volna meg azonnal.
/ Feleségemet szoktam kényszeríteni, hogy bökje ki, Ő is, mit hall...

/