Utopisztikusnak tunik

Köszönöm szépen, csak arra vártam hogy milyen lesz az állvány. Mivel az fekete, és hangfal előlapja is, ezért van maradék milesi pácom éjfekete, meg hozzá selyemfényű lakkom. Azt kapja. Igazából már kész csak még szellőztetem.
ééés...back to futuredixie-chicken írta: ↑2024.09.15., vas. 19:30mostoha körülmények között,de müxi igy is igéretesen![]()
youtu.be/3UhCiTa5M5g
igen, klasszik krómozott fotelgörgők. Van itt mellettem egy barkácsbolt, kb. 1000 ft darabja. Ráadásul jól csapágyazott, öröm velük gurigázni. Összhangban van a hangszórók 80-as évekbeli gyártásával, illetve a hangfalat is ennek jegyében csináltattam.Tctronic írta: ↑2024.06.17., hétf. 11:34Nekem a kinézetük tetszik, nem az a "hagyományos ipari" jellegű, hanem inkább "Vintage" kinézető. Jól áll a doboznak na.-CB- írta: ↑2024.06.17., hétf. 11:26Régi találmánya az emberiségnek a kerék :-). Én használom is. Bár csak 25 kilós dobozok, de majd napi szinten kell ide-oda tenni. Mivel padlószőnyeg van szvsz. teljesen mindegy min állnak, nyilván a tüske lebökne a parkettáig, de úgy végképp szop@s lenne ide-oda tenni őket.
Nekem a kinézetük tetszik, nem az a "hagyományos ipari" jellegű, hanem inkább "Vintage" kinézető. Jól áll a doboznak na.-CB- írta: ↑2024.06.17., hétf. 11:26Régi találmánya az emberiségnek a kerék :-). Én használom is. Bár csak 25 kilós dobozok, de majd napi szinten kell ide-oda tenni. Mivel padlószőnyeg van szvsz. teljesen mindegy min állnak, nyilván a tüske lebökne a parkettáig, de úgy végképp szop@s lenne ide-oda tenni őket.
Régi találmánya az emberiségnek a kerék :-). Én használom is. Bár csak 25 kilós dobozok, de majd napi szinten kell ide-oda tenni. Mivel padlószőnyeg van szvsz. teljesen mindegy min állnak, nyilván a tüske lebökne a parkettáig, de úgy végképp szop@s lenne ide-oda tenni őket.