ééés...back to futuredixie-chicken írta: ↑2024.09.15., vas. 19:30mostoha körülmények között,de müxi igy is igéretesen![]()
youtu.be/3UhCiTa5M5g

ééés...back to futuredixie-chicken írta: ↑2024.09.15., vas. 19:30mostoha körülmények között,de müxi igy is igéretesen![]()
youtu.be/3UhCiTa5M5g
igen, klasszik krómozott fotelgörgők. Van itt mellettem egy barkácsbolt, kb. 1000 ft darabja. Ráadásul jól csapágyazott, öröm velük gurigázni. Összhangban van a hangszórók 80-as évekbeli gyártásával, illetve a hangfalat is ennek jegyében csináltattam.Tctronic írta: ↑2024.06.17., hétf. 11:34Nekem a kinézetük tetszik, nem az a "hagyományos ipari" jellegű, hanem inkább "Vintage" kinézető. Jól áll a doboznak na.-CB- írta: ↑2024.06.17., hétf. 11:26Régi találmánya az emberiségnek a kerék :-). Én használom is. Bár csak 25 kilós dobozok, de majd napi szinten kell ide-oda tenni. Mivel padlószőnyeg van szvsz. teljesen mindegy min állnak, nyilván a tüske lebökne a parkettáig, de úgy végképp szop@s lenne ide-oda tenni őket.
Nekem a kinézetük tetszik, nem az a "hagyományos ipari" jellegű, hanem inkább "Vintage" kinézető. Jól áll a doboznak na.-CB- írta: ↑2024.06.17., hétf. 11:26Régi találmánya az emberiségnek a kerék :-). Én használom is. Bár csak 25 kilós dobozok, de majd napi szinten kell ide-oda tenni. Mivel padlószőnyeg van szvsz. teljesen mindegy min állnak, nyilván a tüske lebökne a parkettáig, de úgy végképp szop@s lenne ide-oda tenni őket.
Régi találmánya az emberiségnek a kerék :-). Én használom is. Bár csak 25 kilós dobozok, de majd napi szinten kell ide-oda tenni. Mivel padlószőnyeg van szvsz. teljesen mindegy min állnak, nyilván a tüske lebökne a parkettáig, de úgy végképp szop@s lenne ide-oda tenni őket.
A hangsugárzó doboz alatti görgők baromira tetszenek
Mint tudod, ez a B rendszer (kereszteben a szobában), és momentán a "tárolási" poziban vannak, mert a Jm Labokat hallgattam.
Igen el.
Ez így azért elég komoly,
Igen, csak szivacstalanítva és Furutech kábellel.