Rotten tomatoes audience score már 21%. Ott is direkt lepontozta mindenki, mi? Az csak valami hatalmas világra szóló véletlen lehet, hogy például a Rogue One-t, vagy az Andor-t nem pontozták le.

Rotten tomatoes audience score már 21%. Ott is direkt lepontozta mindenki, mi? Az csak valami hatalmas világra szóló véletlen lehet, hogy például a Rogue One-t, vagy az Andor-t nem pontozták le.
Lehet, hogy csak elviccelték, de azért a thread bemutatót csak egy hajszál választja el ettől a minőségtől:DeLorean írta: ↑2024.06.13., csüt. 11:13Gondolom simán google fordítóval fordítottad ezeket.![]()
A this is canon azt jelenti, hogy elfogadott tény mondjuk - így eléggé furcsa a kánonnak kellene lennie ebben a szövegkörnyezetben.
Ez egyébként, ahogy a cikkben/cikkekben is szerepel viccelődés volt.
Ez egy interjú volt és hatalmasakat röhögtek közben - az egészet elviccelték.
![]()
Egy leszbikus nő LMBTQ propaganda sorozatát nézzük, akinek sikerült a "leg gayebb" SW alkotást összehoznia. A pletykák szerint a csajt már kirugták, a season 2-t pedig elkaszálták. Jobb lett volna, ha a sorozatot is mélyre eldugják a catwoman film mellé.
Nem vitatkozom, érzed ahogy érzed, sőt, ez többesszám is lehet. Ha így jön ki, hát így. Semmilyen emelkedettnek szántság nem vezérelt. Annyit megtennél viszont, hogy megnézed az ajánlott sorozatot? Még az is lehet, hogy más fénytörésbe kerülnek a kifogásolt szavak. Mert ennek így nem sok teteje van.
Talán nem véletlen az IMDB-n a 3,7-es súlyozatlan átlag és 4,2/10-es "tetszésindex" (30K+ értékelésből)
Az Abigail erős ember viccesen együgyű volt, a film maga az egyszer meg lehet nézni kategória. Az Atlasból valaki csinálhatna egy 15 perces vágott verziót, az Acolyte meg dumpster fire in space, szó szerint. :)
Az Acolyte készítője kijelentette hogy az Acolyte minden idők legmelegebb Star Wars filmje, és szerinte kánonnak kellene lennie hogy R2-D2 leszbikus, és szerinte C3PO sem hetero. (Nem vicc) Dehát ugye ki mit várt Harvey Weinstein korábbi asszisztensétől... A főszereplő Amandla Stenberg pedig konkrétan kijelentette hogy az volt a cél, hogy a fehérek "sírjanak". Szóval ez is csak egy újabb alkotás egy nagyon hosszú listán, ahol csak ez a fontos, a többi meg másodlagos.
Mert amikor tábortüzet raknak egy űrhajó külső burkolatára, az sokkal magasabb színvonalú alkotás? A leszbikus boszorkányok felcsinálják egymást és ikreket nemzenek, az miben jobb, mint a norvég dokkmunkások? The message is strong in this one...
Korábban én is írtam hasonlókat, de te SOKKAL jobban megfogalmaztad.scaurus írta: ↑2024.06.10., hétf. 07:28Rebel Moon part 2
[...]
Az a kategória, amit azért néz végig az ember, mert nem hiszi el, hogy ezt így közzé lehetett tenni...
[...]
Nem saját kútfő, de nagyon találó: a végeredmény olyan, mintha 12 éves Pistike [...] nemcsak megálmodott egy filmet, hanem pénzt és lehetőséget kapott volna annak megvalósítására.
[...]
Annak, aki nem látta még a Rebel Moon part 2-t, annyit tudok mondani, hogy csak katasztrófaturistáknak merem ajánlani...
Rebel Moon 1, az elejét láttam, aztán aludtam, 2 elindítottam, mert az asszonynak tetszett az egy is, én addig aludtam.scaurus írta: ↑2024.06.10., hétf. 07:28Rebel Moon part 2
Megtekintettem.
Az a kategória, amit azért néz végig az ember, mert nem hiszi el, hogy ezt így közzé lehetett tenni...
Persze, lehet, hogy ha nincs Marcia Lucas (született Marcia Griffin), a Star Wars sincs sehol, de Snyder-nek nem adatott meg az, ami Lucasnak.
Hiszen az SW is mindenhonnan lopott, azaz a története annak sem túl eredeti, dramaturgia ott is megbicsaklik, a párbeszédek sokszor annál is ostobák - és mégis működik.
Korábban is írtam:
- nem értem a nagy Snyder ellenességet (lásd azért Watchmen, Sucker Punch, 300),
- a part 1 nem volt jó, de nem értem, hogy miért volt akkora negatív kritikája.
Erre viszont már szerintem sincs semmilyen mentség.
(Pl. Titus tábornok éneklése vetekszik Peter Jackson-féle A két torony bővített verziójának mély pontjával, Éowyn éneklésével.)
Már sokan elmondták, csak ismételni tudom, nem az a baj, hogy mindenhonnan össze van lopva, hanem az, hogy nem egy koherensen és szórakoztatóra összegyúrt valami, hanem az egész egy széteső katyvasz, rossz dramaturgiával, ostoba párbeszédekkel és helyenként kifejezetten rút képi világgal.
(A karakterek is annyira sematikusak, hogy nevüket se jegyzi meg a néző, mert minek.)
Nem saját kútfő, de nagyon találó: a végeredmény olyan, mintha 12 éves Pistike, aki addigi rövid életében látott pár filmet (köztük olyanokat is, amik valójában nem is neki valóak), látta apu Warhammer 40000 (vagy One Page Rules) figuráit és nemcsak megálmodott egy filmet, hanem pénzt és lehetőséget kapott volna annak megvalósítására.
Nem hiszem, hogy bővített verzió ezen tudna segíteni (ahogy, SZERINTEM, Az igazság ligáján se segített sokat a Snyder Cut).
Annak, aki nem látta még a Rebel Moon part 2-t, annyit tudok mondani, hogy csak katasztrófaturistáknak merem ajánlani...
A végén kapsz garanciába újat...Alex_Aston írta: ↑2024.06.06., csüt. 20:583 és fél hete garanciális javítás alatt a TV-m. Talán jövő hétre elkészül, vagy kifutva a 30 napból csere készüléket kell adniuk.
Tolonganak a filmek, és itt az ajánlások alapján is lenne mit nézni. De nem tudok, 24" PC monitoron meg nem fogok.
Eh....
![]()