Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
Re: Saját hifis cuccaimról készült képek
Mai napon sikerült 1200w -ról 2000w továbblépni. 
- dixie-chicken
- V.I.P.
- Értékelés: 2669
ééés...back to futuredixie-chicken írta: ↑2024.09.15., vas. 19:30mostoha körülmények között,de müxi igy is igéretesen![]()
youtu.be/3UhCiTa5M5g

- Csatolmányok
-
- IMG_5554.JPG (124.13 KiB) Megtekintve 4723 alkalommal
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
- dixie-chicken
- V.I.P.
- Értékelés: 2669
- Csatolmányok
-
- IMG_5549.JPG (117.97 KiB) Megtekintve 4743 alkalommal
-
- IMG_5551.JPG (137.76 KiB) Megtekintve 4743 alkalommal
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
- janesz
- Fórumlakó
- Értékelés: 455
. Minden a régi: EAD UD2000-Lavardin-Verity.
EAD UD2000, Lavardin IT, Verity Audio Otello, Lavardin IC, és LS kábel, Furutech, és Acoustic Zen tápkábel, Shunyata R. Hydra elosztó, Finite Elemente Spider állvány
- Gulka.
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 392
100 Years Beyerdynamic
Lindemann Limetree Network + Kenwood KT-5020L + Heed Audio Elixir + Heed Audio Bee + Beyerdynamic DT-990 + Pro-Ject Dac Box E.
Zu Audio Birth + Libtec + HiDiamond D2 / D3 + QED QE 8104 / 8107 / 8174 + Norstone Stylum S + SoundCare Superspike + Takstar Pro 70.
Zu Audio Birth + Libtec + HiDiamond D2 / D3 + QED QE 8104 / 8107 / 8174 + Norstone Stylum S + SoundCare Superspike + Takstar Pro 70.
A fekete cuccokat még mindig elég nehéz normálisan fotózni...
...nekem...

AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
Igaz video de passzol ide...
youtu.be/971RKETa5Hc
youtu.be/971RKETa5Hc
Naim CD5x - FlatCap XS - Naim ND5 XS - Rega Planar 6 AT VM760SLC / Naim StageLine N - Naim HiCap2 / Naim NAC282 / NAP250DR - AudioSolution Figaro BL
ISOL-8, Furutech, QED, DNM, Viablue, RiCable
ISOL-8, Furutech, QED, DNM, Viablue, RiCable

Minden változatlan, csak a zene változik!
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO
- -CB-
- Beköltözött
- Értékelés: 1211
igen, klasszik krómozott fotelgörgők. Van itt mellettem egy barkácsbolt, kb. 1000 ft darabja. Ráadásul jól csapágyazott, öröm velük gurigázni. Összhangban van a hangszórók 80-as évekbeli gyártásával, illetve a hangfalat is ennek jegyében csináltattam.Tctronic írta: ↑2024.06.17., hétf. 11:34Nekem a kinézetük tetszik, nem az a "hagyományos ipari" jellegű, hanem inkább "Vintage" kinézető. Jól áll a doboznak na.-CB- írta: ↑2024.06.17., hétf. 11:26Régi találmánya az emberiségnek a kerék :-). Én használom is. Bár csak 25 kilós dobozok, de majd napi szinten kell ide-oda tenni. Mivel padlószőnyeg van szvsz. teljesen mindegy min állnak, nyilván a tüske lebökne a parkettáig, de úgy végképp szop@s lenne ide-oda tenni őket.
- Tctronic
- Beköltözött
- Értékelés: 2719
Nekem a kinézetük tetszik, nem az a "hagyományos ipari" jellegű, hanem inkább "Vintage" kinézető. Jól áll a doboznak na.-CB- írta: ↑2024.06.17., hétf. 11:26Régi találmánya az emberiségnek a kerék :-). Én használom is. Bár csak 25 kilós dobozok, de majd napi szinten kell ide-oda tenni. Mivel padlószőnyeg van szvsz. teljesen mindegy min állnak, nyilván a tüske lebökne a parkettáig, de úgy végképp szop@s lenne ide-oda tenni őket.
"A szépség nem maguknak a dolgoknak a tulajdonsága, hanem pusztán az azokat szemlélő elmében keletkezik."
- -CB-
- Beköltözött
Régi találmánya az emberiségnek a kerék :-). Én használom is. Bár csak 25 kilós dobozok, de majd napi szinten kell ide-oda tenni. Mivel padlószőnyeg van szvsz. teljesen mindegy min állnak, nyilván a tüske lebökne a parkettáig, de úgy végképp szop@s lenne ide-oda tenni őket.
- Tctronic
- Beköltözött
- Értékelés: 2719
A hangsugárzó doboz alatti görgők baromira tetszenek

"A szépség nem maguknak a dolgoknak a tulajdonsága, hanem pusztán az azokat szemlélő elmében keletkezik."
- -CB-
- Beköltözött
Mint tudod, ez a B rendszer (kereszteben a szobában), és momentán a "tárolási" poziban vannak, mert a Jm Labokat hallgattam.
Egyébként 15 centire szoktam őket elhúzni. Minimálisan lesz jobb a színpad, ha távolabb van a faltól, viszont drasztikusan romlik a mélye, ami ugyebár a Lowthernél elég kardinális kérdés :-)
A szoba hossztengelyénél más a helyzet, a JM Labok frontja 120 centire van a hátsó faltól, nekik nagyon számít a sztereo képben, ugyanakkor kevésbé gond, ha kicsit kevesebb a mély.
Igen el.
Sajnos valamiért az új DS szett nem hajtotta meg rendesen az előfokot...
Nem jöttem rá miért.
Jaja
MoFi marad
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Bricasti M1 dac,Core Audio Karuna Ref, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
- zoli73
- V.I.P.
- Értékelés: 3183
Ez így azért elég komoly,

Akkor a DS Audiotól végleg elbúcsúztál? Azért a MasterTracker marad?
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
Összeállt
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Bricasti M1 dac,Core Audio Karuna Ref, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal
Igen, csak szivacstalanítva és Furutech kábellel.
Gyula
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene
Sennheiser HD-600 ?
Lo-D HMA-9500 (Hitachi)
Topping Pre90
Lindemann Limetree Network I
Jamo Concert VII
A tanítvány kérdezi a Mestert:
- Mester, ön hogyan kezeli az idiótákat?
- Egyszerűen csak nem vitatkozom velük.
- Szerintem az nem jó módszer.
- Igazad van fiam.
Mondja a Mester és folytatja az elmélkedést.
Topping Pre90
Lindemann Limetree Network I
Jamo Concert VII
A tanítvány kérdezi a Mestert:
- Mester, ön hogyan kezeli az idiótákat?
- Egyszerűen csak nem vitatkozom velük.
- Szerintem az nem jó módszer.
- Igazad van fiam.
Mondja a Mester és folytatja az elmélkedést.