Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Heed Audio termékek

RobeeK
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 11

Re: Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: RobeeK »

Hali!
Ha jól rémlik tavaly ősszel volt szó a Standart-nak egy készülő új verziójáról. Arról lehet már tudni valamit?
Köszi.

Kapa
Isten Hozott! :)
Értékelés: 15

Hozzászólás Szerző: Kapa »

Kapa írta:
2024.05.28., kedd 21:46
vazze írta:
2024.05.28., kedd 05:37
Kapa írta:
2024.05.27., hétf. 18:41
Jó reggelt! Szeretném kérni, hogy új fórumtagként felvegyenek a klubba:). Lengyelországból származom, az elején mellékelek egy fotót a nálam játszó felszerelésről. A Herald egy gyönyörű hangszóró és valószínűleg nálam is marad:).
Jó reggelt!

Gratulálok a rendszerhez és üdv a klubban :rolleyes: !
Milyen forrást használsz?
Hogyan tudnád megfogalmazni a különbséget az si3/x2 és a si30 között?
Az én benyomások után 50h, játék találom, hogy nagyon pozitív. Voltak már különböző főzőgépeim, de itt a fejlődés az első órától az utolsó játékóráig drámai. A Si30 limited teljesen más ligában játszik, mint az si3 valójában nincs mit összehasonlítani itt. A hangzás itt nagyon sűrű, gyönyörűen elhelyezett hangszerekkel a színpadon. Mindent tisztán lehet hallani, és még a legmagasabb magasságok sem tudják kibillenteni a si30-at az egyensúlyából. A színpad nagyon széles mind mélységben, mind oldalirányban. Ha a legalacsonyabb basszusról van szó, akkor megveri az előző gato erősítőmet, tud keményen játszani és ha kell, akkor lágyít és ami a legfontosabb, amit mindig is hiányoltam ebben a basszusban, azt magadon érzed és csak a hangszórók játsszák a gatóban, volt még több, de nem tudott erre a területre merészkedni. Általános gondolatok, ez az erősítő már a high end ligában játszik ahogy te nevezed, a gatóval azonos osztályú hangzást mutat be és bizonyos szempontból üldözi azt. Számomra egy olyan erősítő, ami évekig kitart. Aki hangszórót keres, annak a kombináció a neccel nagyszerű, nem száz de 110%, érdemes meghallgatni, mert jobban szól, mint a dínókkal. Az alap Si3 az X2-vel nem rendelkezik ilyen tiszta és részletes felső regiszterekkel. A Si 30-ban az X2 30-al az a benyomásunk, hogy a berendezés hasonlóan játszik, mint a Si3-ban a cső ez a hang az X2-vel elvesztette a fényességét és én inkább a tápegység nélkül hallgattam.
Streamer az én helyemen van ifi zen próbálom plusz zen ad aláírás ideiglenesen, de nem a polcon vannak, hogy máshol vannak elrejtve

Kapa

vazze írta:
2024.05.28., kedd 05:37
Kapa írta:
Jó reggelt! Szeretném kérni, hogy új fórumtagként felvegyenek a klubba:). Lengyelországból származom, az elején mellékelek egy fotót a nálam játszó felszerelésről. A Herald egy gyönyörű hangszóró és valószínűleg nálam is marad:).
Jó reggelt!

Az én benyomások után 50h, játék találom, hogy nagyon pozitív. Voltak már különböző főzőgépeim, de itt a fejlődés az első órától az utolsó játékóráig drámai. A Si30 limited teljesen más ligában játszik, mint az si3 valójában nincs mit összehasonlítani itt. A hangzás itt nagyon sűrű, gyönyörűen elhelyezett hangszerekkel a színpadon. Mindent tisztán lehet hallani, és még a legmagasabb magasságok sem tudják kibillenteni a si30-at az egyensúlyából. A színpad nagyon széles mind mélységben, mind oldalirányban. Ha a legalacsonyabb basszusról van szó, akkor megveri az előző gato erősítőmet, tud keményen játszani és ha kell, akkor lágyít és ami a legfontosabb, amit mindig is hiányoltam ebben a basszusban, azt magadon érzed és csak a hangszórók játsszák a gatóban, volt még több, de nem tudott erre a területre merészkedni. Általános gondolatok, ez az erősítő már a high end ligában játszik ahogy te nevezed, a gatóval azonos osztályú hangzást mutat be és bizonyos szempontból üldözi azt. Számomra egy olyan erősítő, ami évekig kitart. Aki hangszórót keres, annak a kombináció a neccel nagyszerű, nem száz de 110%, érdemes meghallgatni, mert jobban szól, mint a dínókkal. Az alap Si3 az X2-vel nem rendelkezik ilyen tiszta és részletes felső regiszterekkel. A Si 30-ban az X2 30-al az a benyomásunk, hogy a berendezés hasonlóan játszik, mint a Si3-ban a cső ez a hang az X2-vel elvesztette a fényességét és én inkább a tápegység nélkül hallgattam.

fakopáncs
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 996

Hozzászólás Szerző: fakopáncs »

Furnér választék a Heraldon.
Csatolmányok
IMG_20240528_122211(1).jpg
IMG_20231217_193421.jpg

vazze
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1398

Hozzászólás Szerző: vazze »

Kapa írta:
Jó reggelt!

Munkaidőben vagyok, ráérek :-]

Kapa

A berendezés a 85%-ban akusztikailag előkészített 12 m2-es hálószobámban játszik. Nincs basszus gerjesztésem. Az egész terem akusztikailag fel van készítve, amit a feleségem megengedett :). A Heed SI30 remekül szól, érezhető a mély basszusa. Nem rendelkezik a gato hang erejével és gyönyörűen játszik. Nekem is volt si3-am x2-vel és nem ment jól. Csak az SI30 vezetett a helyes útra. Ez most nagyon jól hangzik, nekem ez a csúcs, ahogy mondani szokták;). Herald, ha jól játszanak, a második rovatom lesz.

Kapa

Elnézést a hibákért, fordítót használok ;). A Herald minden bizonnyal nagyszerű rovat, és ha elérhető lesz az országomban, biztosan meg fogom hallgatni. Az Obelisk Si30 felváltotta a Gato amp150ae-t. Idén tervezek venni egy abakuszt streamer kártyával. És persze hallgasd meg a Schow Herald audiovideóját.

Kapa

Csatolmányok
IMG_20240524_190632935.jpg
IMG_20240524_190649480.jpg
IMG_20240527_182601335.jpg

natib
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 14

Hozzászólás Szerző: natib »

Köszönet a beszámolóért, esetleg a hátuljáról egy kép, ha szabad ilyet? leborulok.gif
[/quote]
IMG_3973.jpg
IMG_3972.jpg

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2638

Hozzászólás Szerző: dixie-chicken »

A Grand Enigmák az omnidirekcionális sugárzási elv
nem kötekedésként,csak nem ártana tisztázni...nem omnidirekcionális,hanem indirekt sugarzó,vagy nem közvetlensugárzó..

sztem.. ;)
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal

...it's only rock 'n' roll (but i like it)

dgab
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 48

Hozzászólás Szerző: dgab »

natib írta:
2024.05.26., vas. 20:45
A Heraldról...
Zsoltnál már egy-két alkalommal hallottam, lenyűgözött úgy, mint másokat is. Egy het van nálam a kisdoboz a tesztelés alatt álló dedikált állványával. Korábban hallgattam itthon az Enigmát és a Grand Enigmát is. Egyiknek sem ízlett igazán a dolgozó-szobám alig 12m2-e, ami a két oldalon lévő könyvespolcok miatt még kisebb.
Alaphelyzetben Thesis Alfa és két PM hajtja a régi TDL Studio 0.75M-eket. (A nappaliból már évek óta kiköltöztettem a zenehallgatást kerülendő a családi konfliktusokat és a kérdéseket: "Miiii ez a zaj, (pl Dhafer Youssef), Nem lehet ezt halkabban??)

Szóval a Herald. Betettem a TDL-ek helyére, leültem, elindítottam egy Tidal által nekem ajánlott listát.
A következő történt:
A szoba egyértelműen szélesebb lett (mindössze két méter van a két doboz között) és hihetetlen, de hosszabb is legalább egy színpadnyival (a mérőszalag szerint a színpad vége biztosan méterekkel a főfalon túl van valahol a kertben)
Az igazán jól megszólaló zenéket elkezdtem egy playlistbe menteni. Egy idő után azt vettem észre, hogy 20 számból 18-at a listára tettem. (?? normális vagyok?)
Itthon soha nem hallott részletes, finom a színpadképe, rengeteg eddig nem hallott újdonsággal a jól ismert zenékben.

A sokat kérdezett mélyekről. Nem tudom mik a műszaki paraméterei, meddig megy le, mennyire egyenes az átviteli görbéje, hány dB az érzékenysége. Egy biztos: nincs hiányérzetem, pedig erősen kompromisszumos mélyekre számítottam pláne egy 32l-es tranmission lIne alsó hangjai után.
Meghallgattam a PF The Wall-t, majd mégegyszer. Visszajöttek a régi Bécsújhelyi hangemlékek.. Nem, nincs mélyhiánya..., de ekkora méretben hogyan csinálja, hogy nincs??

IMG_3969.jpgIMG_3967.jpgIMG_3964.jpg
Köszönet a beszámolóért, esetleg a hátuljáról egy kép, ha szabad ilyet? leborulok.gif

natib
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 14

Hozzászólás Szerző: natib »

A Heraldról...
Zsoltnál már egy-két alkalommal hallottam, lenyűgözött úgy, mint másokat is. Egy het van nálam a kisdoboz a tesztelés alatt álló dedikált állványával. Korábban hallgattam itthon az Enigmát és a Grand Enigmát is. Egyiknek sem ízlett igazán a dolgozó-szobám alig 12m2-e, ami a két oldalon lévő könyvespolcok miatt még kisebb.
Alaphelyzetben Thesis Alfa és két PM hajtja a régi TDL Studio 0.75M-eket. (A nappaliból már évek óta kiköltöztettem a zenehallgatást kerülendő a családi konfliktusokat és a kérdéseket: "Miiii ez a zaj, (pl Dhafer Youssef), Nem lehet ezt halkabban??)

Szóval a Herald. Betettem a TDL-ek helyére, leültem, elindítottam egy Tidal által nekem ajánlott listát.
A következő történt:
A szoba egyértelműen szélesebb lett (mindössze két méter van a két doboz között) és hihetetlen, de hosszabb is legalább egy színpadnyival (a mérőszalag szerint a színpad vége biztosan méterekkel a főfalon túl van valahol a kertben)
Az igazán jól megszólaló zenéket elkezdtem egy playlistbe menteni. Egy idő után azt vettem észre, hogy 20 számból 18-at a listára tettem. (?? normális vagyok?)
Itthon soha nem hallott részletes, finom a színpadképe, rengeteg eddig nem hallott újdonsággal a jól ismert zenékben.

A sokat kérdezett mélyekről. Nem tudom mik a műszaki paraméterei, meddig megy le, mennyire egyenes az átviteli görbéje, hány dB az érzékenysége. Egy biztos: nincs hiányérzetem, pedig erősen kompromisszumos mélyekre számítottam pláne egy 32l-es tranmission lIne alsó hangjai után.
Meghallgattam a PF The Wall-t, majd mégegyszer. Visszajöttek a régi Bécsújhelyi hangemlékek.. Nem, nincs mélyhiánya..., de ekkora méretben hogyan csinálja, hogy nincs??
IMG_3969.jpg
IMG_3967.jpg
IMG_3964.jpg

dgab
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

alto írta:
2024.05.24., pén. 10:12
dgab írta:
2024.05.24., pén. 09:06
Két kérdés hangsugárzó fronton, ha már így benne vagyunk:

- a Herald esetében mit jelent az, hogy van mélye? Lehet vele élvezetesen rockot/metált (Rammsteint, ha már Zsolt szereti :D ) hallgatni? Vagy csodát azért ne várjunk?
- a Grand Enigmák mennyire érzékenyek a két hangsugárzó közötti távolságra? Direktsugárzókra nagyjából tisztában vagyok az ajánlásokkal, az non-direkt esetben is hasonlóan működik, vagy esetleg kevésbé érzékenyek arra, ha nem tudom őket ideálisan széthúzni?

Költözés után a szó legszorosabb értelmében beszűkültek a lehetőségeim, ezért fontolgatom, hogy a Proac Response D20-as dobozok helyett érdemes lenne valamit, ami jobban passzol a kisebb rendelkezésre álló térhez. Kb. 1,2-1,3 méter távolságot tudok biztosítani a két hangsugárzó között, a szoba kicsit több, mint 20m2.

Köszönöm!
Zsolt pont Rammsteinnel is demózta a Heraldot, és teljesen élvezhető volt. Az ilyen kisdobozok túlnyomó többsége nem néz le 50 Hz alá, inkább kicsit megemeli a 60-70-80 Hz-es tartományt, így átveri az agyunkat, mert az ismert hangszerhangok esetén az agyunk "hozzágondolja" az egyébként nem hallható alaphangot, ha az első felharmonikus ki van emelve. Nem láttam még mérési eredményt, de a Herald érezhetően mélyebbre ereszkedik, mint az említett kisdobozok többsége, köszönhetően a beépített extra jó minőségű (és meglehetősen drága) mélyközép hangszórónak.
Nyilván azért egy 20-25 centis méllyel rendelkező nagyobb doboz jobb választás, ha kizárólag rock/metál vonalon mozogsz.

A Grand Enigmák az omnidirekcionális sugárzási elv miatt nagyobb teret képesek rajzolni kisebb bázistávolságból mint a direktsugárzók, viszont szerintem egy 20m2-es szobában ilyen közel helyezve egymáshoz messze nem ideálisak.

Nálam a bemutatóteremben hamarosan lesz Herald is, és össze lehet őket hallgatni más dobozokkal, így könnyebben el lehet dönteni, hogy neked valók-e.
Köszönöm a részletes választ! Igen, a hallgatás mindig sokat segít :rolleyes: általában messze vagyok, de próbálkozom majd, ha Budapesten járok.

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3147
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: alto »

dgab írta:
2024.05.24., pén. 09:06

- a Herald esetében mit jelent az, hogy van mélye? Lehet vele élvezetesen rockot/metált (Rammsteint, ha már Zsolt szereti :D ) hallgatni? Vagy csodát azért ne várjunk?
- a Grand Enigmák mennyire érzékenyek a két hangsugárzó közötti távolságra? Direktsugárzókra nagyjából tisztában vagyok az ajánlásokkal, az non-direkt esetben is hasonlóan működik, vagy esetleg kevésbé érzékenyek arra, ha nem tudom őket ideálisan széthúzni?

Költözés után a szó legszorosabb értelmében beszűkültek a lehetőségeim, ezért fontolgatom, hogy a Proac Response D20-as dobozok helyett érdemes lenne valamit, ami jobban passzol a kisebb rendelkezésre álló térhez. Kb. 1,2-1,3 méter távolságot tudok biztosítani a két hangsugárzó között, a szoba kicsit több, mint 20m2.

Köszönöm!
Zsolt pont Rammsteinnel is demózta a Heraldot, és teljesen élvezhető volt. Az ilyen kisdobozok túlnyomó többsége nem néz le 50 Hz alá, inkább kicsit megemeli a 60-70-80 Hz-es tartományt, így átveri az agyunkat, mert az ismert hangszerhangok esetén az agyunk "hozzágondolja" az egyébként nem hallható alaphangot, ha az első felharmonikus ki van emelve. Nem láttam még mérési eredményt, de a Herald érezhetően mélyebbre ereszkedik, mint az említett kisdobozok többsége, köszönhetően a beépített extra jó minőségű (és meglehetősen drága) mélyközép hangszórónak.
Nyilván azért egy 20-25 centis méllyel rendelkező nagyobb doboz jobb választás, ha kizárólag rock/metál vonalon mozogsz.

A Grand Enigmák az omnidirekcionális sugárzási elv miatt nagyobb teret képesek rajzolni kisebb bázistávolságból mint a direktsugárzók, viszont szerintem egy 20m2-es szobában ilyen közel helyezve egymáshoz messze nem ideálisak.

Nálam a bemutatóteremben hamarosan lesz Herald is, és össze lehet őket hallgatni más dobozokkal, így könnyebben el lehet dönteni, hogy neked valók-e.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

akvapark
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1349

Hozzászólás Szerző: akvapark »

"Kb. 1,2-1,3 méter távolságot tudok biztosítani a két hangsugárzó között"
Hát ezek rusnya feltételek, de nyilván ez van. leborulok.gif
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<

dgab
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Köszönöm!

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2532

Hozzászólás Szerző: mishow »

heineken írta:
2024.05.23., csüt. 14:54
Tidal az Abacusba integrált hálózati kártyáról zenélt?
Igen

akvapark
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1349

Hozzászólás Szerző: akvapark »

Többeknek:
Pedig a legutolsó többes meghallgatás óta lényegesen megváltozott a Herald. Hogy mi, azt Zsolt tudja. ;peace;
És a hang egyértelműen még jobb irányba változott. leborulok.gif
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<

heineken
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 151

Hozzászólás Szerző: heineken »

mishow írta:
2024.05.23., csüt. 11:49
alto írta:
2024.05.22., szer. 17:35
Persze egy Heed Lagrange-al még jobb. A mélyektől ne félj, döbbenetesen jó mélyei vannak a Heraldnak, ahhoz képest meg főleg, hogy tényleg egy viszonylag kis dobozról beszélünk. A tere, a részletező képessége meg hihetetlen, az egyik legjobb kisdoboz, amit valaha halottam.
Tegnap voltam Zsoltnál, épp a "nagy" rendszerben járatta a Heraldot, azaz komplett Helikon lánc, Abacus S + Tidal forrással.
Mutatott pár zenét, és leesett az állam, pedig nem először hallom már szólni ezt a kis doboz(ká)t.
Az egy dolog, hogy a fizikát megszégyenítő mennyiségű mélyei vannak, de az a természetesség, ahogyan megszólalnak a hangszerek és az emberi énekhang, az valami egészen páratlan!
Tidal az Abacusba integrált hálózati kártyáról zenélt?

Shimano
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2118

Hozzászólás Szerző: Shimano »

Addig addig dicséritek ezt a mini heraldot,hogy lassan lassan oda jutok,hogy már elgondolkodok azon,hogy lecserélem rá a grand enigmákat. :rolleyes: Na jó,azért ott még nem tartok. :D
A múltkori talin hallgattam,és bizony tényleg meglepően jó lett.Akkor mivel sokan voltunk,jórészt a kinti helységben voltam,és onnét én ha tippelni kellett volna,tuti azt mondtam volna hogy valamelyik álló doboz szól bent,és nem az a picurka herald.
Döbbenet hogy milyen mélyei vannak,és az is hogy milyen kerek egész produkciót nyújt.
Érdemes meghallgatni,ilyen hangot kevés ekkora hangsuárzó tudhat,és az hogy milyen szépen mutatta az erősítők közti különbségeket,(si3,lagrange,Helikon szett.Ezeket kötötte be hozzá Zsolt egymás után)az külön megérne egy misét,mert nem érződött hogy kevés volna.

mishow
V.I.P.
V.I.P.

supertrump írta:
2024.05.22., szer. 00:27
Ezt szomorúan konstatálom. Mindenképpen újat szeretnék. Sajnos bizalmatlan vagyok, első sorban azzal kapcsolatban, hogy ki nyúlt bele a gyártón kívül. A hideg kiráz az ilyen fajta "tuningoktól". Nem tudnék nyugodtan aludni.
Új nincs, és nem is lesz, és használtan sem gyakori a feltűnése.
DE! Zsolt valóban megmondja neked, piszkálták-e vagy sem és onnantól nyugodtan alhatsz.
Az Obelisk Si3-mal remek páros, egyébként más elektronikával is jól szól, nem válogatós, és jól hajtható.
Használtan az Obeliskkel együtt is simán kijöhet az egész a budget-edből, szóval én nem adnám fel a helyedben.
Egyébként az Enigmákat nem nagyon szokta senki piszkálni, mert aki ilyet vesz, tudja, mit vesz.
Persze elvetemült próbálkozásokról hallottam már, de inkább a StandArt dobozok esetében.

mishow
V.I.P.
V.I.P.

alto írta:
2024.05.22., szer. 17:35
Persze egy Heed Lagrange-al még jobb. A mélyektől ne félj, döbbenetesen jó mélyei vannak a Heraldnak, ahhoz képest meg főleg, hogy tényleg egy viszonylag kis dobozról beszélünk. A tere, a részletező képessége meg hihetetlen, az egyik legjobb kisdoboz, amit valaha halottam.
Tegnap voltam Zsoltnál, épp a "nagy" rendszerben járatta a Heraldot, azaz komplett Helikon lánc, Abacus S + Tidal forrással.
Mutatott pár zenét, és leesett az állam, pedig nem először hallom már szólni ezt a kis doboz(ká)t.
Az egy dolog, hogy a fizikát megszégyenítő mennyiségű mélyei vannak, de az a természetesség, ahogyan megszólalnak a hangszerek és az emberi énekhang, az valami egészen páratlan!

Tctronic
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 2701

Hozzászólás Szerző: Tctronic »

Volt szerencsém meghallgatni a HES-en nekem is. Itt nem elsősorban a HEED volt a "fő produkció", de mindenkit érdekelt a rendszer is mert tényleg meglepő jó hangot produkált. Ha jól emlékszem tajvani (?) disztribútor volt a csapat és a Chronost demózták vele. Tényleg érdemes meghallgatni, engem is meglepett. :smile32:
20240511_105416.jpg
"A szépség nem maguknak a dolgoknak a tulajdonsága, hanem pusztán az azokat szemlélő elmében keletkezik."

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3147
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: alto »

supertrump írta:
2024.05.22., szer. 16:55
Köszi szépen, láttam alább, hogy lesz ez a bemutató. Így viszont, hogy kicsit többet beszéltél róla, be is írtam a naptáramba. Épp nem leszek a Müpában és munkám sincs aznap, nem is szervezek oda semmit. :D

Nem sikerült több infót találnom itt a Herald-ról, mint hogy 15 cm-es a mély/középe. A mélyeket dícsérték, így gondolom hátsó reflex-es. A müncheni kép szuper volt róluk. Nagyjából ez lenne a lélektani határ, amit hangsugárzóra költenék a jövőben. Nem szeretnék pofátlan lenni, de vajon, ha igénylem azt a 10%-ot most, akár jövőre is felhasználhatom, vagy volna ennek egy határideje?

Az Obelisk integrált egy külső táppal vajon kiszolgálná? gondolkodik.gif
Az Obelisk is simán kiszolgálja, hallgattam vele. Persze egy Heed Lagrange-al még jobb. A mélyektől ne félj, döbbenetesen jó mélyei vannak a Heraldnak, ahhoz képest meg főleg, hogy tényleg egy viszonylag kis dobozról beszélünk. A tere, a részletező képessége meg hihetetlen, az egyik legjobb kisdoboz, amit valaha halottam.
Ahogy korábban már leírtam, a külföldi értékesítés miatt nem lehet az itthonra szánt árat publikusan kiírni, viszont bárki igényelhet határidő nélkül tőlem egy kupont, amivel még épp befér egy millió alá a Herald ára.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

supertrump
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 5

Hozzászólás Szerző: supertrump »

Köszi szépen, láttam alább, hogy lesz ez a bemutató. Így viszont, hogy kicsit többet beszéltél róla, be is írtam a naptáramba. Épp nem leszek a Müpában és munkám sincs aznap, nem is szervezek oda semmit. :D

Nem sikerült több infót találnom itt a Herald-ról, mint hogy 15 cm-es a mély/középe. A mélyeket dícsérték, így gondolom hátsó reflex-es. A müncheni kép szuper volt róluk. Nagyjából ez lenne a lélektani határ, amit hangsugárzóra költenék a jövőben. Nem szeretnék pofátlan lenni, de vajon, ha igénylem azt a 10%-ot most, akár jövőre is felhasználhatom, vagy volna ennek egy határideje?

Az Obelisk integrált egy külső táppal vajon kiszolgálná? gondolkodik.gif
ATV 4K > LG OLED evo C4 65"
Mac mini M2 + Roon > Topping E30 II lite > NAD C 316BEE V2 > ELAC Debut Reference DBR62
Mac mini M2 + Roon > iFi Zen DAC 3 > iFi Zen CAN 3 > Sennheiser HD600
ANC: Sennheiser Momentum 4

Válasz küldése

Vissza: “Hifi gyártók”