Rock60 írta: ↑2024.05.21., kedd 08:25
Ha ez így akusztikailak már valamennyire helyreáll, utána kellene visszatérni a kábel-témára, szerintem viszonylag kis ráfordítással a mostani minimálkoncepcióhoz képest sokat lehetne fejleszteni...
Az akusztikai része igaz lehet (nem ismerve konkrét helyzetet), de a kábelcserében nem vagyok biztos.
Éveken keresztül használtam Klotz MC5000 mikrofonkábelből készült IC kábeleket. Akkoriban egy ESI u24 pro-audio külső hangkártyát használtam dacnak, ahhoz 6,3 mono jack-rca kábel kellett, de csináltattam rca-rca kábelt is, nem az alap (rean), hanem a Profigold Neutrik dugókkal. Igaz, ez utóbbinak ma már 10eFt párja, tehát alapból 20+kábel+forrasztás (nekem a Kácsában csinálták, ebben nem vagyok ügyes). Mai áron sajnos ez sem 1-2eFt már, de nálam hosszú évekig nem tudta megverni semmi.
A NODE tisztességes, de messze nem audiofil termék, szerintem azt remekül kiszolgálják a gitár és mikrofonkábelből készült IC-k. Tartok tőle, hogy ha a kérdező beleáll a kábelezésbe, azzal felborít(hat)ja az ár/minőség/hang szinergiát, és annak egy soha véget nem érő kütyüzés lehet a vége - azt pedig leírta @rTom fórumtárs, hogy nem szeretné. Alapból elégedett a hangzással, csak volt egy durva hiba, amit meg akart szüntetni, és amiről - most úgy tűnik - kiderült, hogy akusztikai eredetű.
DE! Ha már kábel topic: mivel a leírás szerint a hang HDMI-n jön ki a TV-ből, ott lehet esetleg kísérletezni, de ha abból indulok ki, hogy nálam (meg még itt a fórumon többeknél) mekkora válozást tudott hozni egy DeLock HDMI, akkor azt mondom, ott sem feltétlenül a csillagos eget kell megcélozni.