Ez teljesen így van, de nem könnyű mások véleményét figyelmen kívűl hagyni.dixie-chicken írta: ↑2024.05.23., csüt. 08:10ez lenne ennek a "sportnak" a lényege,sztem is...nincs sz@rabb ügy,mint mások izlésének megfelelési kényszerében élniHa sokszáz óra hallgatás után is azt érezzük, hogy valami nem kerek, akkor szerintem nem azon kell dolgozni, hogy bármi áron a saját ízlésvilágunk elleni dolgot megszerettessünk magukkal, hanem hogy keressünk olyat ami tetszik. Bárki bármit is mond vagy ír.![]()
![]()
Amikor egy fórumtársunk nálam járt és elvitte az Unison 150 - emet, belehallgattak a cimborájával a rendszerembe, a végén a Quad ESL 63 - al.
Láttam, nagyon fészkelődtek, míg végül az egyik ki nem bökte, hogy mi ez a ványadt s..r ?
Kicsit megrökönyödtem, bevallom, aztán később kiderűlt, hogy az ember otthon Hard - rockot hallgat bődületes hangerővel, koppig feltekert basszussal és magassal...
Ezen az "élményen" felbuzdulva azóta meghallgattam pár dinamikust a számomra elérhető árkategóriából, de asszem, maradok a ványadt sz..nál -