Te nem vagy potenciális vásárló, de én még lehetek (lehettem volna). Úgyhogy köszönöm, hogy felteszitek helyettem a kérdéseket és figyelemmel kíséritek ezeknek a vetítőknek a sorsát, ha már a magyar kereskedő nem tesz semmit azon kívül, hogy tömi a bukszáját.Zozi írta: ↑2024.05.08., szer. 10:25Én nem gondolom, hogy mindent jobban tudok. Linkeltem egy hivatalos Sony álláspontot, ami mást ír, mint amit te mondassz. Te mindig a HDCP hibáról beszélsz és a foltos kasztniról. Ők meg sem említik a HDCP-t. Kinek tud hinni az ember? Ha már a hivatalos oldalnak sem? Költői a kérdés. Mivel már nem vagyok potenciális vásárló, ezért csak érdekességképp foglalkoztam a dologgal.
Valami azért csak lehetett a háttérben, ha a Grobi hónapokra leállította minőségi problémák miatt a Sony forgalmazását.... és nem ő volt az egyetlen Német kereskedő.
Egyszerűen nem látom, hogy mivel vagyok biztosítva, ha megkotlik nálam egy új Sony vetítő. A kereskedő nem ismeri el hibának a degradációt és kontraszt vesztést. Pontosabban tagadja. Nincs hiteles kiinduló állapot dokumentáció, amivel indíthatnék egy garanciális ügyintézést. Ha tényleg ekkora szórás van új gépek között, akkor nekem óriási a rizikó.
Nagyon remélem, hogy az x-sorozattal tényleg nincs, vagy kevesebb lesz a gond és akkor a következő sorozatot már én is meg merem venni!
De ha azt nézzük, hogy a Sony vetítőket használtan is úgy veszik mintha nem lenne holnap, akkor nem is akkora a rizikó.