juliush írta: ↑2024.05.02., csüt. 21:32
"A 20kHz-es színuszgörbe 100kHz-es felhangja"
Na ez is típuspélda. A 21:32-kor közzétett ezen kommentedet
megelőzendő 21:28-kor, tehát négy perccel korábban megjelentetve gyorsan átszerkesztettem a számot 160kHz-re, mert ismerlek a terelési technikáiddal. Sajnos nem voltam elég gyors, nem sikerült megelőznöm ezen kommentedet. Ez még eddig ugye hagyján lenne, bár megjegyzendő, hogy úgy teszel, mintha idéznél, de persze nem azt teszed, hanem átfogalmazod a mondatomat céljaid szerint.
De mivel közben észrevetted a hozzászólásodat megelőzően érvényesült szerkesztésemet, gyorsan szerkesztettél egy még újabb modatot az első álidézet helyett:
"
A 20kHz-es színuszgörbe cikkcakkosságának 160kHz-es felhangja".
Miután ugyebár a 160kHz-be már nem maradt módod belekötni a megkésett kommenteddel, gyorsan beleszerkesztettél cikkcakkosságot is az "idézetbe", mintha a cikkcakkosság felhangjáról írtam volna.
És akkor a hatalmi pozicíóját természetesen sosem érvényesítően fórumozó tudományos Aszpirin rögtön meg is tetszikelte.
És akkor majd Winkler kolléga ezt a szövegemet is átteheti az offba, mint offot, hogy ne látsszon, hogy milyen módszerekkel dolgozik némelyikőtök.
Nem mellesleg az offba átvitt szöveghelyen pár órával ezelőtt éppen az átvitele módjára reagálva el is mondtam Winkler kollégának, hogy hiába változik itt a tulajdonos személye, ha a fórumvezetési módszerek maradnak a régiek, nem fog tudni az AVX mint fórum arrafelé javulni, ahogyan azt a Facebook-csoportunkban vázolta nekünk, járva a verbunkost. Sajnos nagyjából hiába járja a verbunkost a magyar hifitársadalom szellemi erőinek itteni összefogására buzdítva, mert itt ez továbbra is lehetetlennek tűnik, maradnak a régi, sokak által okkal kárhoztatott viszonyok, módszerek. Jómagam éppen ezen régi viszonyok miatt eleve nem szólaltam meg korábban az AVX-en az Ethosz Audió topikot kivéve. Mivel nemrég Puklics Józsi meghalt, aztán a topikja is megszűnt a legutóbbi informatikai átalakítással egybekötött tulajdonosváltáskor, a "gyászévet" kivárva kipróbáltam, hogy talán tényleg haladhatnak itt a viszonyok a szellemi összefogás felé. Hát nem így látom.
[Szerk.: Félreértés ne essék, a szellemi erők összefogása másutt is lehetetlennek tűnik, nem akarok úgy tenni, mintha.]