Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lemezjátszó
- szfi
- Újonc fórumos
- Értékelés: 11
Re: Lemezjátszó
Jelenleg fali konzolon tartok egy Thorens TD124-et és egy Magnat MTT990-et. Norstone Spiderről költöztek fel Project WMI 5-re. "Meghálálják a magasabb polcot". Eredetileg Szekeres Úrtól szerettem volna venni vas/üveg polcot, de ez a lehetőség már nincs. Persze kézügyesség, szerszámok, megfelelő anyag biztosan jó diy megoldások lehetségesek! :)
NorstoneSpider,Pro-JectWMit5,KecesIQRP1500A,AVA KZH-8
Kábel egyveleg
ThorensTD124Jelco850HanaMl, Magnat MTT990 Goldring 2400, Keces Ephono, Project VCS2
AurenderA100
EmotivaERC-3, Primare BD32
Heed Lagrange S
Heed Garnd Enigma SE, KEF KC92
Havi 100-150 óra zene kb. 90 m3-en.
Kábel egyveleg
ThorensTD124Jelco850HanaMl, Magnat MTT990 Goldring 2400, Keces Ephono, Project VCS2
AurenderA100
EmotivaERC-3, Primare BD32
Heed Lagrange S
Heed Garnd Enigma SE, KEF KC92
Havi 100-150 óra zene kb. 90 m3-en.
- És bútorlapot, ami leánykori nevén pozdorja, vagy forgácslap...

-
- Fórumlakó
- Értékelés: 361
A rétegelt lemez több szálirányra egymásra merőlegesen ragasztott lap. Vastagságát a furnér lemezek száma határozza meg. A furnér lemez vastagsága a 0.4 - 1.5 mm között szokott előfordulni.
Tehát igény szerint elegendő az éleket furnérozni az esztétikai hatás miatt.
A gondolkodás nem megerőltető...
- pärt
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 4967
A rétegelt lemez külső rétege nem feltétlen bútor minőségű esztétikailag. De ha igen, akkor valóban elég az éleket furnérozni.
Szerintem - nem értek ehhez sem! - a rétegelt lemez az eleve "furnérozott". 

>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
- pärt
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 4967
A veneered valóban csak a felületre utal, tehát furnér. A lap vékonysága alapján valószínűbb a rétegelt lemez, egy MDF lap ilyen vastagságban nem túl merev és sérülékeny is. Bár furnérozni inkább MDF-et, HDF-et szoktak.Aszpirin írta: ↑2024.05.02., csüt. 10:41
Köszi a tanácsot!
Az amazonon a Pro-Ject termékleírásában "veneered wood board" szerepel, én ezt alapból MDF-nek gondoltam, de nem vagyok otthonos a szakmában, és most elbizonyltalanodtam, mert a tükörfordítás alapján akár rétegelt lemez is lehetne... Google translate nem sokat segít, mert "furnérozott fa táblá"-nak fordítja... a fafurnér okés, de hogy mire teszik... talán Te ismered az angol kifejezéseket, ez akkor MDF vagy rétegelt lemez vagy valami egyéb?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pärt 2024.05.03., pén. 09:34-kor.
Rock60 írta: ↑2024.05.02., csüt. 20:40Akkor most régen minden jobb volt, vagy rosszabb ?dixie-chicken írta: ↑2024.05.02., csüt. 18:09
az alapanyag előkészitését,festés elött,azért gyakorolhatták volna még egy kicsit a Target-nél is...ilyet,ma egy lakatosinasnál is a "mester" visszadob hogy a "rozsdamentesitést,jobban el kell végezni,fényezés elött"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Akkor most régen minden jobb volt, vagy rosszabb ?dixie-chicken írta: ↑2024.05.02., csüt. 18:09
az alapanyag előkészitését,festés elött,azért gyakorolhatták volna még egy kicsit a Target-nél is...ilyet,ma egy lakatosinasnál is a "mester" visszadob hogy a "rozsdamentesitést,jobban el kell végezni,fényezés elött"![]()
![]()
![]()

- dixie-chicken
- V.I.P.
- Értékelés: 2638
az alapanyag előkészitését,festés elött,azért gyakorolhatták volna még egy kicsit a Target-nél is...ilyet,ma egy lakatosinasnál is a "mester" visszadob hogy a "rozsdamentesitést,jobban el kell végezni,fényezés elött"Nekem inkább a festéssel akadnak gondjaim, hogy nem tudok gyárit idéző, vagy azt megközelítő minőségű felületkezelést elérni.

- Csatolmányok
-
- IMG_5503.JPG (150.05 KiB) Megtekintve 1515 alkalommal
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
- zoli73
- V.I.P.
- Értékelés: 3170
Azt én sem tudom, hogy tényleg csak a vékonyfalú profil lenne alkalmas falikonzolnak, állványnak, de a "feszültség keletkezést" jól tudod. Bizonyos területeken, például munkagépek(daru, markoló, targonca, stb.) szerkezetének hegesztéseit, nagynyomású/magas hőfokú közeget továbbító csővezetékek hegesztési varratait hőkezelik, feszültségmentesítik.dixie-chicken írta: ↑2024.05.02., csüt. 15:42nem vagyok bizti benne hogy csak a vékonyfalú profil az ok...szakik szerint,hegesztésnél a fémben keletkezik egy "feszület+merevség",azt ki kell engedni hőkezelés segitségével,igen magas fokonarzachel írta: ↑2024.05.02., csüt. 07:38Az a baj hogy vékonyfalú zártszelvény kell hozzá amit nálunk nem lehet kapni.Szegény Szilvai Tibi legyártatott még a Dunai Vasműben egy nagy adaggal magának és ebből lehetett kérni ZO 28 másolatot,de ez sem érte el az eredeti hangját,Kb. 80%-ra sikerült.dixie-chicken írta: ↑2024.05.01., szer. 16:54
étöm,és elismerem..bátrakért,és türelmesekért a szerencse
...haverom 20 fontért hozott el egy Sound Org ZO21/ZO28 az elmebajrol,az igaz nem falikonzol...az igaz hogy kb 15 éve,40-et fizettem a TT1-ért,magam is
..de sztem,nem a márka kérdés itt,hanem az elv...
![]()
Baumax,OBI,Praktiker stb.,körülnéz(ek)..+ha van jó lakatos haver,2db L profil 20x40mm zártszelvény+tüskék..nem igazán tudok prioritást adni a TT1 vs DIY falikonzolal szemben,igy emlékei szerint,amim volt,civilizált megoldást kerestem,a TT1 megvásárlásánál...igaz hogy a 10m-el "előrébb,vagy hátrébb van a trombita hangja kérdés,nem fogalkoztat,ma sem".....
Sound Arts-okat hirdetnek időnként,a méret a lényeg,a szenteltvizes csavarhúzót meg el lehet engedni,sztem...
![]()
![]()
Nem kizárt, hogy ezt az eljárást a komolyabb állványgyártók is alkalmazzák, akár előnye, hangra gyakorolt pozitív hatása is lehet.
Mindenesetre én vastagfalú(2,9mm) 30x30-as profilból készítettem a falikonzolomat, mert ez volt számomra hozzáférhető. Vékonyfalú profilok nehezebben elérhetők, de talán nem megoldhatatlan.
Nekem inkább a festéssel akadnak gondjaim, hogy nem tudok gyárit idéző, vagy azt megközelítő minőségű felületkezelést elérni.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
- dixie-chicken
- V.I.P.
nem vagyok bizti benne hogy csak a vékonyfalú profil az ok...szakik szerint,hegesztésnél a fémben keletkezik egy "feszület+merevség",azt ki kell engedni hőkezelés segitségével,igen magas fokonarzachel írta: ↑2024.05.02., csüt. 07:38Az a baj hogy vékonyfalú zártszelvény kell hozzá amit nálunk nem lehet kapni.Szegény Szilvai Tibi legyártatott még a Dunai Vasműben egy nagy adaggal magának és ebből lehetett kérni ZO 28 másolatot,de ez sem érte el az eredeti hangját,Kb. 80%-ra sikerült.dixie-chicken írta: ↑2024.05.01., szer. 16:54étöm,és elismerem..bátrakért,és türelmesekért a szerencse
...haverom 20 fontért hozott el egy Sound Org ZO21/ZO28 az elmebajrol,az igaz nem falikonzol...az igaz hogy kb 15 éve,40-et fizettem a TT1-ért,magam is
![]()
Baumax,OBI,Praktiker stb.,körülnéz(ek)..+ha van jó lakatos haver,2db L profil 20x40mm zártszelvény+tüskék..nem igazán tudok prioritást adni a TT1 vs DIY falikonzolal szemben,igy emlékei szerint,amim volt,civilizált megoldást kerestem,a TT1 megvásárlásánál...igaz hogy a 10m-el "előrébb,vagy hátrébb van a trombita hangja kérdés,nem fogalkoztat,ma sem".....
Sound Arts-okat hirdetnek időnként,a méret a lényeg,a szenteltvizes csavarhúzót meg el lehet engedni,sztem...
![]()

Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal
- dixie-chicken
- V.I.P.
ezt kiveséztük sztem tavaly,ugyanitt...no way számomra is,annak ellenére hogy szépen elfér a Target-ben,sem közvetlenül a tüskén,sem alátétezve ,nekem sem gyere be volt...és a CD lejátszó alatt sem...ami érdekes,amig szervizelték a lemezjátszómat,a helyére felraktam a CD lejátszómat,sokkal jobb volt a falikonzolon (az is,eredeti változatban)zoli73 írta: ↑2024.05.02., csüt. 12:11Nem, bambuszt még nem próbáltam a falikonzolba, de több oka is van.akvapark írta: ↑2024.05.02., csüt. 10:45Bambuszt nem próbáltad ?zoli73 írta: ↑2024.05.02., csüt. 07:57
Gyárilag általában MDF lapot adnak hozzájuk, mert ez a legegyszerűbben(olcsón) kivitelezhető, de korántsem biztos, hogy az én lemezjatszóm ezen a felületen teljesit a legjobban. El lehet játszogatni vele, hogy mit teszünk a konzolra, MDF, különböző tömör fa, üveg, gránit, alumínium, és akár ezek kombinációi, stb. Nagyon máshogy viselkedik a lemezjátszó más-más felületeken, ezzel is érdemes kisérletezni. Nálam eddig a 2db 10mm-es üveglap, közöttük 4db szilikon pogácsa vált be , de mindent még én sem próbáltam, a gránitlap beszerzése még bakancslistás.![]()
Az Ikeás vágódeszkát pl. cd játszó alá próbáltam, több készülék alá is, de nekem egyértelműen csalódás volt. Meg aztán bele is lellene szabnom a konzolba, mert az én konzolom olyan, hogy nem rá, hanem beleül a lap a belsejébe.
Aztán ezt a bambusz iránti ellenérzésemet, több ismerősöm, fórumtárs(akiknek a véleményére lehet adni) tapasztalata is táplálja.
Tudom, hogy sokaknak bejött a bambusz, de legalább ugyanannyinak nem.
Így nem is számolok vele.

- Csatolmányok
-
- IMG_5159.JPG (109.89 KiB) Megtekintve 1459 alkalommal
-
- IMG_5018.JPG (62.56 KiB) Megtekintve 1459 alkalommal
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 5972
A képek alapján nekem sem igényesnek, sem furnérozottnak nem tűnik. Funrnérozott MDF-hez szerintem túl vékony, a az a "veneered wood" sejtésem szerint inkább rétegelt lemez, vagy "famintájú" laminált MDF... de majd meglátjuk

(a rezgéselnyelés szempontjából alighaenem az MDF jobb, mint a rétegelt lemez... de ez is csak gy tipp, inkább érzés, minekutána mindkettő van itthon "barkács-nyersanyagként" is...
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett
Próbált - e valaki balzafa táblát ?
A hőskorban " divat " volt balzafából lemezjátszó asztalkát készíteni. Nekem sosem volt, de az akkori beszámolók erősen dícsérték, többen jobbnak tartották a drága fém asztalkánál.
Van valakinek erről emléke, tapasztalata ?
A hőskorban " divat " volt balzafából lemezjátszó asztalkát készíteni. Nekem sosem volt, de az akkori beszámolók erősen dícsérték, többen jobbnak tartották a drága fém asztalkánál.
Van valakinek erről emléke, tapasztalata ?
- zoli73
- V.I.P.
Nem, bambuszt még nem próbáltam a falikonzolba, de több oka is van.akvapark írta: ↑2024.05.02., csüt. 10:45Bambuszt nem próbáltad ?zoli73 írta: ↑2024.05.02., csüt. 07:57
Gyárilag általában MDF lapot adnak hozzájuk, mert ez a legegyszerűbben(olcsón) kivitelezhető, de korántsem biztos, hogy az én lemezjatszóm ezen a felületen teljesit a legjobban. El lehet játszogatni vele, hogy mit teszünk a konzolra, MDF, különböző tömör fa, üveg, gránit, alumínium, és akár ezek kombinációi, stb. Nagyon máshogy viselkedik a lemezjátszó más-más felületeken, ezzel is érdemes kisérletezni. Nálam eddig a 2db 10mm-es üveglap, közöttük 4db szilikon pogácsa vált be , de mindent még én sem próbáltam, a gránitlap beszerzése még bakancslistás.![]()
Az Ikeás vágódeszkát pl. cd játszó alá próbáltam, több készülék alá is, de nekem egyértelműen csalódás volt. Meg aztán bele is lellene szabnom a konzolba, mert az én konzolom olyan, hogy nem rá, hanem beleül a lap a belsejébe.
Aztán ezt a bambusz iránti ellenérzésemet, több ismerősöm, fórumtárs(akiknek a véleményére lehet adni) tapasztalata is táplálja.
Tudom, hogy sokaknak bejött a bambusz, de legalább ugyanannyinak nem.
Így nem is számolok vele.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Aszpirin 2024.05.02., csüt. 12:27-kor.
Ok: elrontott idézés javítása
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
- zoli73
- V.I.P.
Sajnos szinte egy kukkot sem beszélek angolúl(németűl igen), így én ilyen kérdésekben a Google forditóra hagyatkozom, azt meg tudjuk, hogy mennyire hiteles. Végeredményben szerintem mindegy, hogy MDF vagy rétegelt lemez-e az, amit befurnéroztak.Aszpirin írta: ↑2024.05.02., csüt. 10:41Köszi a tanácsot!zoli73 írta: ↑2024.05.02., csüt. 07:57Még egy javaslat/tanács. Bár lemezjátszók alá készülnek ezek a konzolok, de mégsem univerzálisak teljesen, kb. ahány lemezjátszó, annyi féle felületen érzi jól magát. Gyárilag általában MDF lapot adnak hozzájuk, mert ez a legegyszerűbben(olcsón) kivitelezhető, de korántsem biztos, hogy az én lemezjatszóm ezen a felületen teljesit a legjobban. El lehet játszogatni vele, hogy mit teszünk a konzolra, MDF, különböző tömör fa, üveg, gránit, alumínium, és akár ezek kombinációi, stb. Nagyon máshogy viselkedik a lemezjátszó más-más felületeken, ezzel is érdemes kisérletezni. Nálam eddig a 2db 10mm-es üveglap, közöttük 4db szilikon pogácsa vált be , de mindent még én sem próbáltam, a gránitlap beszerzése még bakancslistás.
Az amazonon a Pro-Ject termékleírásában "veneered wood board" szerepel, én ezt alapból MDF-nek gondoltam, de nem vagyok otthonos a szakmában, és most elbizonyltalanodtam, mert a tükörfordítás alapján akár rétegelt lemez is lehetne... Google translate nem sokat segít, mert "furnérozott fa táblá"-nak fordítja... a fafurnér okés, de hogy mire teszik... talán Te ismered az angol kifejezéseket, ez akkor MDF vagy rétegelt lemez vagy valami egyéb?
Mondjuk az elég igényesen néz ki, ha furnérozott.
Bambuszt nem próbáltad ?zoli73 írta: ↑2024.05.02., csüt. 07:57
Gyárilag általában MDF lapot adnak hozzájuk, mert ez a legegyszerűbben(olcsón) kivitelezhető, de korántsem biztos, hogy az én lemezjatszóm ezen a felületen teljesit a legjobban. El lehet játszogatni vele, hogy mit teszünk a konzolra, MDF, különböző tömör fa, üveg, gránit, alumínium, és akár ezek kombinációi, stb. Nagyon máshogy viselkedik a lemezjátszó más-más felületeken, ezzel is érdemes kisérletezni. Nálam eddig a 2db 10mm-es üveglap, közöttük 4db szilikon pogácsa vált be , de mindent még én sem próbáltam, a gránitlap beszerzése még bakancslistás.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Aszpirin 2024.05.02., csüt. 12:26-kor.
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor
Köszi a tanácsot!zoli73 írta: ↑2024.05.02., csüt. 07:57Még egy javaslat/tanács. Bár lemezjátszók alá készülnek ezek a konzolok, de mégsem univerzálisak teljesen, kb. ahány lemezjátszó, annyi féle felületen érzi jól magát. Gyárilag általában MDF lapot adnak hozzájuk, mert ez a legegyszerűbben(olcsón) kivitelezhető, de korántsem biztos, hogy az én lemezjatszóm ezen a felületen teljesit a legjobban. El lehet játszogatni vele, hogy mit teszünk a konzolra, MDF, különböző tömör fa, üveg, gránit, alumínium, és akár ezek kombinációi, stb. Nagyon máshogy viselkedik a lemezjátszó más-más felületeken, ezzel is érdemes kisérletezni. Nálam eddig a 2db 10mm-es üveglap, közöttük 4db szilikon pogácsa vált be , de mindent még én sem próbáltam, a gránitlap beszerzése még bakancslistás.
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett
Én anno túl sok mindennel nem kísérleteztem, a készülő állványhoz megrendeltem egy, méretben tökéletesen illő Sicomin lapot.zoli73 írta: ↑2024.05.02., csüt. 07:57
...Gyárilag általában MDF lapot adnak hozzájuk, mert ez a legegyszerűbben(olcsón) kivitelezhető, de korántsem biztos, hogy az én lemezjatszóm ezen a felületen teljesit a legjobban. El lehet játszogatni vele, hogy mit teszünk a konzolra, MDF, különböző tömör fa, üveg, gránit, alumínium, és akár ezek kombinációi, stb. Nagyon máshogy viselkedik a lemezjátszó más-más felületeken, ezzel is érdemes kisérletezni. Nálam eddig a 2db 10mm-es üveglap, közöttük 4db szilikon pogácsa vált be , de mindent még én sem próbáltam, a gránitlap beszerzése még bakancslistás.
Nem tudom, hogy ez a termék létezik - e még a gyártó repertoárjában...

Ez egy rendkívül merev, mégis meglepően könnyű kb. 2.5 cm vastag üvegszál vagy szénszál szerű " rácsszerkezet " valami műgyanta jellegű komponenssel egybeöntve....
Ezt tetszőleges méretben lehetett rendelni, egy csinos műanyag profillal körbe élvédőzve, kívánságra X számú menetpersellyel ellátva vehetted át. / Zebra Audio /
Na, ezt hasonlítottuk össze a Target és a SO asztalkájához mellékelt specko falappal, aminél persze jobb volt. A valós hatását nem tudom kellően megítélni, mert tapasztalatom szerint a Rock R meglehetősen immunins a tekintetben, hogy mi van a feneke alatt, egy erre érzékenyebb futómű esetén sokkal nagyobb különbségek lehetnek.
Ennélfogva én nem láttam okát további kísérleteknek, bár néha elgondolkozok rajta...
- zoli73
- V.I.P.
Úgy látom, már "lekéstem" a témáról, mert már megoldódott. Én is már vagy 10 éve falikonzolt használok, és nem is tudnék jobb megoldást ajálani lemezjátszó alá. Sokféle elhelyezéssel próbálkoztam, de messze ez bizonyúlt a legjobbnak. Én is bajban voltam, mikor falikonzol vásárlásra adtam a fejem, mert bevallom, én is sokalltam az új konzolok árát. Vártam, vártam hátha felbukkan az apróban(néha szokott, 1-2 hete is volt egy Rega), de akkor véletlenűl sem jelentkezett egy sem, így elfogyott a türelmem, és maradt a diy megoldás. Magam készítettem falikonzolt, 30x30-as zártszelvényből, ami ha nem is gyári minőség(pláne a festése nem lehet az), de azért több, mint vállalható.Aszpirin írta: ↑2024.05.01., szer. 23:47Mérlegelve az itt leírtakat, és hogy a Targetek - ha lehet is kapni esetleg, milyen árszínvonalat képviselnek ma még használtan is, vettem egy mély levegőt, és megrendeltem a Pro-Ject falikonzolt az amazonról: kereken 179 euró ÁFA-val, ingyen szállítással (a magyar címre kicsekkolással sem változtak ezek a kondíciók, szóval ennyit fizettem): https://www.amazon.de/-/en/dp/B0083T6JVO
Ha minden igaz, pont egy hét múlva érkezik (Amazonnál általában tartják a megadott szállítási határidőket, tapasztalatom szerint).
Enyhén szólva is drágállom, de meglátjuk mit tud akár be is válhat... Majd beszámolok.
Mondjuk én könnyű helyzetben vagyok, mert egy ilyen kivitelezéséhez nálam minden feltétel adott, és van egy nagy előnye a diy konzolnak. Pontosan olyanra és akkorára készíthetem, mint ami nekem, és a lemezjátszónak is leginkább megfelel.
Még egy javaslat/tanács. Bár lemezjátszók alá készülnek ezek a konzolok, de mégsem univerzálisak teljesen, kb. ahány lemezjátszó, annyi féle felületen érzi jól magát. Gyárilag általában MDF lapot adnak hozzájuk, mert ez a legegyszerűbben(olcsón) kivitelezhető, de korántsem biztos, hogy az én lemezjatszóm ezen a felületen teljesit a legjobban. El lehet játszogatni vele, hogy mit teszünk a konzolra, MDF, különböző tömör fa, üveg, gránit, alumínium, és akár ezek kombinációi, stb. Nagyon máshogy viselkedik a lemezjátszó más-más felületeken, ezzel is érdemes kisérletezni. Nálam eddig a 2db 10mm-es üveglap, közöttük 4db szilikon pogácsa vált be , de mindent még én sem próbáltam, a gránitlap beszerzése még bakancslistás.
- arzachel
- V.I.P.
- Értékelés: 746
Az a baj hogy vékonyfalú zártszelvény kell hozzá amit nálunk nem lehet kapni.Szegény Szilvai Tibi legyártatott még a Dunai Vasműben egy nagy adaggal magának és ebből lehetett kérni ZO 28 másolatot,de ez sem érte el az eredeti hangját,Kb. 80%-ra sikerült.dixie-chicken írta: ↑2024.05.01., szer. 16:54étöm,és elismerem..bátrakért,és türelmesekért a szerencse
![]()
![]()
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
Sajnos Szilvai mester már odaát készíti a konzolokat.
Kb. feléből megcsinálta volna.

Kb. feléből megcsinálta volna.
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Bricasti M1 dac,Core Audio Karuna Ref, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Nem sokat lacafacáztál, de bátraké a szerencse.Aszpirin írta: ↑2024.05.01., szer. 23:47Mérlegelve az itt leírtakat, és hogy a Targetek - ha lehet is kapni esetleg, milyen árszínvonalat képviselnek ma még használtan is, vettem egy mély levegőt, és megrendeltem a Pro-Ject falikonzolt az amazonról: kereken 179 euró ÁFA-val, ingyen szállítással.
Enyhén szólva is drágállom, de meglátjuk mit tud akár be is válhat... Majd beszámolok.

65 - 70 ezres, nem igen van olcsóbb megoldás.

Remélem beválik, nagyon kíváncsi vagyok rá.
Hosszított tiplit és hosszabb csavarokat használnék a felszerelésnél, legalább felül.
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor
Mérlegelve az itt leírtakat, és hogy a Targetek - ha lehet is kapni esetleg, milyen árszínvonalat képviselnek ma még használtan is, vettem egy mély levegőt, és megrendeltem a Pro-Ject falikonzolt az amazonról: kereken 179 euró ÁFA-val, ingyen szállítással (a magyar címre kicsekkolással sem változtak ezek a kondíciók, szóval ennyit fizettem): https://www.amazon.de/-/en/dp/B0083T6JVO
Ha minden igaz, pont egy hét múlva érkezik (Amazonnál általában tartják a megadott szállítási határidőket, tapasztalatom szerint).
Nem tudom mi az elvárásod, elég, ha megtartja a lemezjátszót, vagy a hangja is számít ?
Az árakról azért tudni kell, hogy a Target 35 - 40 évvel ezelőtt került kb. 25 ezerbe, a SO meg kb. 40 - be...
Ennek tükrében kell mérlegelni egy speciál állvány árát manapság. / Nem ismerem a PJ - et./