Ez a here FIA adott neki egy büntetést, ami nem volt büntetés. Szégyen az a szervezet.Alex_Aston írta: ↑2024.06.30., vas. 16:37Russell megérdemelte.
Verstappen viszont még így is jól járt, hisz se Leclerc, se Norris nem kapott pontot, míg ő meg elég sokat még így is.
Szorítok, hogy nehogy úgy járjon a McLaren mint 1976-ban Yaramában ...Vinkler írta: ↑2024.05.06., hétf. 11:02A versenytempó megvolt. Miután az élre állt, folyamatosan tudta növelni az előnyét.Alex_Aston írta: ↑2024.05.06., hétf. 08:05Jó lenne, ha erőből is menne a győzelem a jövőben, nemcsak az SC kavarodás miatt.
Látszik a McLaren erősödés, és ez jó. Még a Ferrari verseny tempóban kéne pici változás, és tényleg futamról futamra izgalom lehetne az első helyért.
Kemény gumin, utcai pályán. No meg kérdés, sérült e Verstappen padlólemeze, amikor elvitte a bójat.Vinkler írta: ↑2024.05.06., hétf. 11:02A versenytempó megvolt. Miután az élre állt, folyamatosan tudta növelni az előnyét.Alex_Aston írta: ↑2024.05.06., hétf. 08:05Jó lenne, ha erőből is menne a győzelem a jövőben, nemcsak az SC kavarodás miatt.
Látszik a McLaren erősödés, és ez jó. Még a Ferrari verseny tempóban kéne pici változás, és tényleg futamról futamra izgalom lehetne az első helyért.
A versenytempó megvolt. Miután az élre állt, folyamatosan tudta növelni az előnyét.Alex_Aston írta: ↑2024.05.06., hétf. 08:05Jó lenne, ha erőből is menne a győzelem a jövőben, nemcsak az SC kavarodás miatt.
Jó lenne, ha erőből is menne a győzelem a jövőben, nemcsak az SC kavarodás miatt.
Én is néztem minden futamot az Mtv Telesporton, és milyen élmény volt
Úgy nézem ez nem a Honvéd kóŕház ahol engem műtöttek
Ennyire egyértelmű fölény,és tuti első hely nem volt régebben.Nekem az a bajom hogy nincs taktika,és így a szerencse faktor sem játszik,szóval dögunalom az egész.Még volt tankolás,szabadon választott gumi,ott sok esetben olyan versenyzők is nyertek,akik gyengébb vasakkal futottak,mert jó időben voltak jó helyen,pl egy biztonsági autós helyzetnél.A rajt és a verseny is élvezetesebb volt a különböző módon tankolt autókkal,mert volt feltartás könnyű autóval,volt a rajttól hátulról könnyű és jó autóval élményszámba menő előzgetés,és folyamatosan ment a matek,hogy kit mikor is hozzanak ki,és ha nem nézted folyamatosan,akkor nem is tudtad hogy ki kivel is van éppen.Alex_Aston írta: ↑2024.03.10., vas. 16:26Szinte mindig volt domináns csapat.
Pár évig a Merci, előtte megint a Red Bull, azelőtt volt a Wiliams és Ferrari, valamint McLaren is.
Ha első helyért nem is, de mögötte van csata, akkor az is tud látványos és izgalmas lenni.
Az rendben van,de szinte semmilyen csata nincs sehol….Alex_Aston írta: ↑2024.03.10., vas. 16:26Szinte mindig volt domináns csapat.
Pár évig a Merci, előtte megint a Red Bull, azelőtt volt a Wiliams és Ferrari, valamint McLaren is.
Ha első helyért nem is, de mögötte van csata, akkor az is tud látványos és izgalmas lenni.
Hát ja,ne a spórolásról szóljon már az F-1,égessenek el annyi meg olyan gumit ami jól esik a vasaknak,legyen tankolás is, mert az pl kifejezetten kesze kuszává teheti a versenyt,és ez csak jót tehet neki.lacee írta: ↑2024.03.10., vas. 06:49Én gyerekkorom óta néztem a futamokat mikor tehettem,de ezt tavaly elengedtem,unalmas túlszabályzott xar spórolós vonatozás az egész,a versenyzők már ott tartanak,hogy beszólnak a boxba,hogy xy lassú….hát cseszd meg előzd meg.Igen,a tankolást legalább visszahozhatnák…..Shimano írta: ↑2024.03.09., szomb. 18:33Úgy látom ez a F-1 évad is ugyanolyan unalmas lesz mint elötte,meg elötte,meg még elötte is volt.![]()
Hiába ugatom hogy kéne valami csavar már hogy a taktika,szerencse jobban közre játszhatson,pl a tankolást futam közben mindenképpen vissza kérem,de b@sznak rám,.![]()
Azért az durva,hogy elég az első versenyt megnézni ahhoz hogy tudjuk hogy ki,és melyik istálló is fogja megnyerni a szezont.![]()
Én gyerekkorom óta néztem a futamokat mikor tehettem,de ezt tavaly elengedtem,unalmas túlszabályzott xar spórolós vonatozás az egész,a versenyzők már ott tartanak,hogy beszólnak a boxba,hogy xy lassú….hát cseszd meg előzd meg.Igen,a tankolást legalább visszahozhatnák…..Shimano írta: ↑2024.03.09., szomb. 18:33Úgy látom ez a F-1 évad is ugyanolyan unalmas lesz mint elötte,meg elötte,meg még elötte is volt.![]()
Hiába ugatom hogy kéne valami csavar már hogy a taktika,szerencse jobban közre játszhatson,pl a tankolást futam közben mindenképpen vissza kérem,de b@sznak rám,.![]()
Azért az durva,hogy elég az első versenyt megnézni ahhoz hogy tudjuk hogy ki,és melyik istálló is fogja megnyerni a szezont.![]()
Én beteg vagyok, engem így is érdekel, azt is megnézem ki lett a 10ik….Shimano írta: ↑2024.03.09., szomb. 18:33Úgy látom ez a F-1 évad is ugyanolyan unalmas lesz mint elötte,meg elötte,meg még elötte is volt.![]()